Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 33
    ♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Njerezit kane ndryshuar , marredheniet jane liberalizuar, por Dashuria nuk ka ndryshuar , eshte po ajo qe ka qene dikur .
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Dashuria eshte dhe do te jetoje aq sa te jete njerzimi.

i/e regjistruar Maska e slogan
    Anėtarėsuar
    04-08-2007
    Vendndodhja
    I humbur diku!
    Postime
    106
    Citim Postuar mė parė nga orhideja Lexo Postimin
    Dashuria eshte dhe do te jetoje aq sa te jete njerzimi.
    Dashuria ekziston gjithmone, s'ka dyshim. Mirepo pyetja eshte se a eshte ajo dashuri qe ishte dikur?

Mendoj qe tani njerzit nuk duan njeri-tjetrin ata duan teknologjine dhe te arriturat tjera shkencore.
    Po zonjė, jam i dehur, por nė mėngjes do tė jem pėrsėri mirė, ndėrsa ti do tė jesh akoma e shėmtuar

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    slogan,

me sa shoh une ti kerkon te zbulosh "natyren" e dashurise (e zeme)ne dy pika te ndryshme ne kohe: (dje)dikur-sot

dashuria per te cilen "ankohesh" ti, eshte thjesht nje perceptim siperfaqesor (gati paragjykues) i joti apo kushdo qe do mendonte ne te njejten menyre.

dashuria nuk ka "veti" paralele dhe nuk kontrollohet, apo te tentohet te mbahet "lidhur."
    rrjedhat e saj jane shume me spontane nga c'na pelqen ne te mendojme dhe konkluzionet ne te cilat ne arrijme.

materializmi, te cilin ne bejme me faj(...) ka egzistuar prej shume kohesh ne forma te ndryshme, nuk eshte argument mbeshtetes!

i/e regjistruar Maska e Mr.Dashuria
    Anėtarėsuar
    23-11-2006
    Postime
    138
    Hey dashuria eshte si nje radio e prishur ! Duhet te gjesh frekuencat e duhura per te notuar ne to! Maybe?
    If the sky is red dont cry the sky already cried for you

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    teknologjia aq shume afer sa ndihemi aq me shume larg njeri tjetrit jemi. kur ke gjithcka hyn nje konkurence, xhelozi ne shpirtin e njeriut nje lakmi nje urrejtje. keto zene kaq shume vend ne shpirtin e njeriut sa nuk ka me vend per dashurin.
    I LOVE GOD

j&g

Anėtarėsuar
    04-08-2007
    Vendndodhja
    I humbur diku!
    Postime
    106
    Citim Postuar mė parė nga EXODUS Lexo Postimin
    slogan,

me sa shoh une ti kerkon te zbulosh "natyren" e dashurise (e zeme)ne dy pika te ndryshme ne kohe: (dje)dikur-sot

dashuria per te cilen "ankohesh" ti, eshte thjesht nje perceptim siperfaqesor (gati paragjykues) i joti apo kushdo qe do mendonte ne te njejten menyre.

dashuria nuk ka "veti" paralele dhe nuk kontrollohet, apo te tentohet te mbahet "lidhur."
    rrjedhat e saj jane shume me spontane nga c'na pelqen ne te mendojme dhe konkluzionet ne te cilat ne arrijme.

materializmi, te cilin ne bejme me faj(...) ka egzistuar prej shume kohesh ne forma te ndryshme, nuk eshte argument mbeshtetes!

Une nuk po kerkoj te zbuloj asgje!

Ohhh, mos flisni ne menyre personale. Thjesht thuaje ate qe mendon. Ky eshte fenomen shoqerorė, te lutem thuaje ate qe ti mendon se eshte e verteta. Une nuk po kerkoj asgje. Me vjen keq ta them por menyra se si po debatoni eshte me e varfer se e varfer.
    Po zonjė, jam i dehur, por nė mėngjes do tė jem pėrsėri mirė, ndėrsa ti do tė jesh akoma e shėmtuar

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    slogan,

te genjen mendja(mbase ke dashur t'i besh qejfin vetes!), se as qe po debatoja me ty! thjesht pasqyrova mendimin tim ne lidhje me subjektin duke u mbeshtetur ne "drejtimin" (e paramenduar apo jo) qe po i jepej kesaj teme dhe duke i'u referuar(gjithmone) permbajtjes se postimit #1, e ne vazhdim...

tani, nese ti pretendon se je ndryshe nga permbatja e postimeve te tua, atehere mua me duhet te distancohem, menjehere.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga EXODUS Lexo Postimin
    slogan,

te genjen mendja(mbase ke dashur t'i besh qejfin vetes!), se as qe po debatoja me ty! thjesht pasqyrova mendimin tim ne lidhje me subjektin duke u mbeshtetur ne "drejtimin" (e paramenduar apo jo) qe po i jepej kesaj teme dhe duke i'u referuar(gjithmone) permbajtjes se postimit #1, e ne vazhdim...

tani, nese ti pretendon se je ndryshe nga permbatja e postimeve te tua, atehere mua me duhet te distancohem, menjehere.
    hahahaa

lere mo shoku se jane shtuar shume trollat si pune ketij ne forum. na hapen barkun na hapen, sikur mos te na mjaftonin keta trollat e pd-se ne, dhe keta te dashnis kishim mangut.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Anėtarėsuar
    04-08-2007
    Vendndodhja
    I humbur diku!
    Postime
    106
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    hahahaa

lere mo shoku se jane shtuar shume trollat si pune ketij ne forum. na hapen barkun na hapen, sikur mos te na mjaftonin keta trollat e pd-se ne, dhe keta te dashnis kishim mangut.
    Shume qesharake. Edhe fol ne gjuhe letrare jo me ate gjuhen e rruges qe ke.

Nuk me intereson politika aq me pak PD, jam nga Kosova.
    Faleminderit qe me quan "troll" ne fakt nuk e di se as cfare do te thot. Je njeri i manget, kete mos e harro. Njeri qe s'di asgje, madje se di se as kush je!

Shyqyr qe s'esheh vetin se n'cfare mentaliteti je!

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •