Close
Faqja 24 prej 51 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 510
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Endless, edhe pse jam femer vete nuk me pelqen te thuhen levdatat kot, vetem per te na bere qejfin... por ai komenti lonit ishte "sakat" fare!!! (edhe ti e thua qe ai e ekzagjeroj me ate koment, apo jo? )
    Nese ti gjer tani ke dhene mendimin tend per femrat shqiptare, mire ke bere... por te arrish te thuash qe femrat shqiptare jane me sy te vegjel, te dobta skelet e ku di une c'tjeter, eshte shume e gabuar. I karakterizoj sikur te fliste per kinezet apo japonezet qe duken te gjithe njelloj

Objektiviteti duhet perdorur deri ne piken e duhur e jo te flitet ne ajer!
    pa modesti.
    Kam bere sex me femra nga shume vende te botes, por si me shqiptaret nuk jam kenaq me asnje tjeter
    Kam shetitur mjaft dhe kam pare femra kudo, si shqiptaret nuk gjen per nga bukuria fizike.
    E sa per bukurine shpirterore e ate intelektuale e tregojne rezultatet e femrave tona neper shkollat e Europes , ku vajzat tona shkelqejne.
    Familjare jane po aq te mira e te zonjat, pasi tredita u jep favore krahasuar me femren europjane.
    Nuk e di ca femrash keni pa ju qe ju duken te huajat me te mira.
    Per vete preferoj shqiptaret, jo per patriotizem, por sepse jane me te mirat vertet
    I marsha te keqen gocave shqiptare se i kemi si shpirt
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    pa modesti.
    Kam bere sex me femra nga shume vende te botes, por si me shqiptaret nuk jam kenaq me asnje tjeter
    Kam shetitur mjaft dhe kam pare femra kudo, si shqiptaret nuk gjen per nga bukuria fizike.
    E sa per bukurine shpirterore e ate intelektuale e tregojne rezultatet e femrave tona neper shkollat e Europes , ku vajzat tona shkelqejne.
    Familjare jane po aq te mira e te zonjat, pasi tredita u jep favore krahasuar me femren europjane.
    Nuk e di ca femrash keni pa ju qe ju duken te huajat me te mira.
    Per vete preferoj shqiptaret, jo per patriotizem, por sepse jane me te mirat vertet
    I marsha te keqen gocave shqiptare se i kemi si shpirt
    Une nuk doja ti hyja muhabetit deri ne kete pike, pasi cdo njeri ka gustot e veta, cdo njeri sheh te miren e te bukuren me syte e vet kshuqe nuk i gjykoj aspak ato cunat shqiptar qe pelqejne te huajat.

Ajo qe me beri te komentoj ishte shkrimi i atij lonit, ku e pershkruan femren shqiptare si nje te shemtuar, me hund e buze te shtremta.... me duket sikur ska pa ndonjehere femra shqipare?? Pastaj, ne cdo vend te botes ka te bukura e te shemtura, kshuqe s'ka te drejte asnje person te bej komente te tipit: te gjitha femrat apo te gjithe meshkujt jane keshtu apo ashtu.

Per kete e kisha une!

La vita non si spiega, si VIVE!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga loni-loni Lexo Postimin
    femna shqiptare mund te emancipohet, por nuk munet kursesi ti afrohet FIGURES se femnes teotike

ajo do ngeli ashtu sic ashte semite mesdhetare, me sy te vegjel, hunde dhe buze te deformuar, e shkurter, skelet jo te rregullt,,,,,,,,,,,,lum si na per kto krijesa
    hunde e buze te deformuara? lol

loni ke hyre gabimisht ne kete forum. forumi i retarde-ve dhe idioteve si puna jote dhe ndonje tjeter, nuk eshte ketu. Cudi si ke qene ne gjendje te besh rregjistrimin ketu? lol RETARD. What else can I say? Whatever retard.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    po pse mo vlla duhet me se sbene tju thurim lavde ne ju qe te jemi realista dhe te marrim aprovimin tuaj, se spo e marr vesh une? Jo mo vlla se si lepihem asnjeres une, me mire me i thene gjerat ashtu si jane. dhe s'eshte se po bie dakort me postimin e ketij lonit, po thjesht ky postim eshte ne mbeshtetje te postimeve te mia ne kete teme dhe ne kundershtim te atyre postimeve nga anetaret femra te forumit qe nuk gjykojne me objektivitet. robi e arrin persosmerine duke i pranuar kritikat me vend, jo duke kerkuar ti behen komplimenta dhe atehere kur si meritojne. eh medet te hajrit medet, 'o na thoni qe jemi me te mirat, me te bukurat dhe me amvisat ne bote o jeni te djegur dhe smerrni vesh nga femrat' lol jo mo vlla jo, mua per vete me pelqen ti them gjerat sic jane, me te mirat dhe te keqiat e veta.
    zakonisht gjeja e shemtuar ngjit gjithmone me gjene e shemtuar. Losers, gjithmone do catchin granada. So sorry. lol

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Endless, edhe pse jam femer vete nuk me pelqen te thuhen levdatat kot, vetem per te na bere qejfin... por ai komenti lonit ishte "sakat" fare!!! (edhe ti e thua qe ai e ekzagjeroj me ate koment, apo jo? )
    Nese ti gjer tani ke dhene mendimin tend per femrat shqiptare, mire ke bere... por te arrish te thuash qe femrat shqiptare jane me sy te vegjel, te dobta skelet e ku di une c'tjeter, eshte shume e gabuar. I karakterizoj sikur te fliste per kinezet apo japonezet qe duken te gjithe njelloj

Objektiviteti duhet perdorur deri ne piken e duhur e jo te flitet ne ajer!
    Ti duhet te jesh bektashije, se keshtu jemi ne bektashinjte; te cilter,modest dhe te drejteperdrejte. Se durojme dot padrejtesine dhe hipokrizine ne.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    zakonisht gjeja e shemtuar ngjit gjithmone me gjene e shemtuar. Losers, gjithmone do catchin granada. So sorry. lol
    Po pse me te qi.ft derri ropt ku me ke pare mua ti qe na del ne konkluzion ne jam i shemtuar apo jo, yttt te qi.fsha rracen tende, femer **********. Ter pordh ti legene.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po pse me te qi.ft derri ropt ku me ke pare mua ti qe na del ne konkluzion ne jam i shemtuar apo jo, yttt te qi.fsha rracen tende, femer **********. Terr pordh ri legene.
    ti mos u hidh perpjete, se kjo teme ste aplikohet ty. ti bej yzmet atyre qe ke ne memedhe (sa pa gje fare). Cudi si jep statemente qe andej, kur se ke idene ca ka neper bote. rrace retardi. bye dhe ti.

bashkohu dhe ate retardin tjeter dhe diskutoni buzet e deformuara te mamave, se ato i keni pare mire. lol

Ti duhet te jesh bektashije, se keshtu jemi ne bektashinjte; te cilter,modest dhe te drejteperdrejte. Se durojme dot padrejtesine dhe hipokrizine ne.
    Nuk e di sa me seriozitet e kishe kete postim ti, por i ke rene pikes per te gjitha

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    hunde e buze te deformuara? lol

loni ke hyre gabimisht ne kete forum. forumi i retarde-ve dhe idioteve si puna jote dhe ndonje tjeter, nuk eshte ketu. Cudi si ke qene ne gjendje te besh rregjistrimin ketu? lol RETARD. What else can I say? Whatever retard.

voglushe,,,,,,mos e krahaso veten me Portorikane por merr nji Angleze aty ku je dhe dil perpara pasqyres me guxim

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga loni-loni Lexo Postimin
    voglushe,,,,,,mos e krahaso veten me Portorikane por merr nji Angleze aty ku je dhe dil perpara pasqyres me guxim
    jam krahasu me te gjitha rracat, dhe ja marr n'kthese. How about that retard?

njerez pa taban, pa identitet. budallenj. hajt shnet, se shume te ktheva pergjigje.

Faqja 24 prej 51 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •