refer - arbiter
apo sic i kam pare qe e shkruajne ketu disa, albiter![]()
refer - arbiter
apo sic i kam pare qe e shkruajne ketu disa, albiter![]()
karrube apo xhixhibanoz gjendet ne laktyren "Shpella e Pirateve" nga Petro Marko. Epizodi eshte ku Lolo i urdheron te tjeret qe per shetitje te marrin edhe dy karrube te gjata e poshte nen ate vizen ku shpjegohen fjalet e panjohura shkruan karrube- xhixhibanoz. Shqip besoj se ka folur Petro Marko, e kam kerkuar edhe spanjollisht mirepo nuk ekziston.
Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.
spanjollisht! por arabollisht si i thone![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
bjeri fyellit fyllaxhi![]()
HISTORIA NUK SHKRUHET ME SHKROLA E SHKOKLA!
Une keto fjale i kam degjuar vetem nga shqiptaret e kosoves, nga shqiptaret e shqiperise asnjehere ....
Me kete rast i mesuam edhe ne![]()
La vita non si spiega, si VIVE!
CITIM--Une keto fjale i kam degjuar vetem nga shqiptaret e kosoves
.......i ke degjuarė por janė shkinishtė---navijaē---klinac-pijavet?-gllup--sijalica--pleskavica(kjo tani perdoret edhe nė Shqipėri)--mos harro se ishim tė okupuar nga shkau pėr shumė vite, ne kemi edhe shumė fjalė turke nė tė folurit e perditshem ,mirėpo mė kalimin e kohės besoj se do ti zhdukim.
Pėrshendetje F/SH
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga K.i EPERM : 28-04-2011 mė 19:09
Pa dyshim . Tani qe jeni te pavarur dhe keni shkolla, insitucione etj te juajat, shume shpejt edhe ju vete do ti braktisni ato fjale. Une kam vene re se shumica kur flasin ne publik as qe i perdorin ato, por vetem ne ambjente te perditshme qe u eshte bere shprehi.
Pershendetje
Revolution 1848
Krijoni Kontakt