Po ti prezenali,lufta ellojit tende dhe ta atyre qe nuk besojn ne Zot (jezusin )dhe te Allahu xh u. pore besoni dhe perkuleni vetem femrave cullak dhe me c.... te medha dhe me p..... me lesh te pa kositur ku ju te pa fe futeni gojen ne livadh te pa kositur dhe te pa paster ,pra kjo esht feja e llojit tend e,llojite qe ken evolue drejt e ne prapanica dhe ne livadh te pa kositura ,hahaah, ja kush jen ju ,.![]()
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
personalisht, asnjera nga ato ne foto nuk eshte femra ime ideale...
me pelqejne pak me elegante...
pastaj, per t'i vleresuar me mire duhet pare ana B...
eshte me e rendesishme per mua sesa "ballkoni" LOL!
sdq. ceshtje gustosh......
Vasudhaiva Kutumbakam
Mir, ndoshta une nuk e njoh mire gjuhen shqipe dhe nuk di ti gjej fjalet e duhura, kete e pranoj, por malok nuk te lejoj te me quash, sepse Prizreni eshte qytet se paku qe 500 vite, pra ndoshta edhe para Tiranes!
Pastaj, te kam shkruajtur edhe ne mesazh privat qe nuk eshte mire te besh ndarje te tilla (qytetar-fshatar) se te gjithe jemi njerez dhe jemi te barabarte para Zotit edhe pse ndoshta ti e konsideron veten si njeri ne nje shkalle me te larte se une.
Dhe ne fund, po te keshilloj, kurre mos e gjyko nje person qe nuk e njeh mire, dhe mos e nenvlereso duke u bazuar ne vendin nga i cili ai person vjen apo ka origjinen!
Mos ja bėj tė tjerėve atė qė nuk ke qejf tė ta bėjnė ty!
U prek ky. Ouch. Po mire ta beri, se kur hape temen, ta kishe formuluar sakte- shijet e tua personale, seksuale. Pastaj po ta shohesh foton, bikini qe Kane jane te vogla. Nuk I mbulon komplet. Cdo kush qe do veshi ts tilla, qe te mbulon gjysmen vetem gjoksi do dukej me I fryre. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
ti shoku me dukesh si virgjerush
keto femra qe ke ven ti ne foto ne radh te pare sutinat i kan te vogla cdo femer me gjoks te vogel do i duket gjoksi me i madh
pastaj ti flet gabim se ka vajza shqiptare qe jan yll si shpirt nga pamja edhe sexy
por ti ngaqe ske experienc edhe flet kot se koti
po te jap nje shembull imagjino keto vajzat qe ti i quan te mira per nja 10 vjet do i varen gjokset si te lopes posht
edhe ketu ne usa qe jam ka vajza shqiptare qe o none te heqin petllen
por kujt i them ene un aman
sa per pse na pelqejn vajzat e huaja mbase do te thoja qe jan cik si me leheta
RROFTE SHQIPERIA
Krijoni Kontakt