Close
Faqja 6 prej 51 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 510
    Citim Postuar mė parė nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    alnosa, une po e kuptoj qe ne kete foto thuhet: "ke qumesht?" por nuk e kuptoj se cka ka lidhje me temen kjo?!
    Big boobs? Maybe? Or maybe do they have milk since they are silicon? Po shkoj me kete te fundit
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga thirsty : 26-04-2011 mė 08:08
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    une deri tani njihja vetem kete version

tempus fugit, amor manet in aeternum corde

We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    e poshter je thirsty!
    Mos ja bėj tė tjerėve atė qė nuk ke qejf tė ta bėjnė ty!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Asnjehere s'me kane terheq femrat gjoksmedhaja. Pike finese nuk kane. Kaq sa i kemi e s'po i durojme dot!
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Asnjehere s'me kane terheq femrat gjoksmedhaja. Pike finese nuk kane. Kaq sa i kemi e s'po i durojme dot!
    Pse duhet te terheqin ty keshtu apo ke kauar ylberin ti ,terheqin cunat jo femrat lol.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Pse duhet te terheqin ty keshtu apo ke kauar ylberin ti ,terheqin cunat jo femrat lol.

Epo keta kujtojne se na bejne te ndihemi ne faj qe nuk jemi dhe ne ''prodhimtare'' si te huajat.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    O mija me shkrive hahahah lol se cme gjen ca llafe sot haha.Prodhimtare thot ahahah

Vene nga vene keta tek shqiptaret ngjiten perseri ,po i kane pola :P keto , e huaja i marton prape pastaj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    per temen nuk kam asgje per te thene,
    kurse per foton,
    very very very very very nice.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Postuar mė parė nga Mariani
    femnat shqiptare nuk u lan gja mangut te hujave per nga bukuria, por ajo qe me ban te vleresoj te hujat ma shum se shqiptaret asht origjinaliteti. ndoshta kam pas eksperienca te kqija, por te shqiptaret kam vu re gjithmone qe duan te bejne te ndershmen, te urten, puntoren etj., kurse te huajat nuk e kan ket kompleks, ato thjesht e pranojn se kush jane dhe nuk hiqen per tjeter apo si kur va te ndershme. mund te jet edhe faji jone se ne pergjithesi e duam femnen shqiptare te jete shembull. nejse, ne fund te fundit dashuria nuk pyt a asht shqiptare apo e huj.
    E di pse ndodh kjo ?! Arsyeja eshte sepse mashkulli shqiptar eshte akoma me tabu ,dhe femra do detyrohet qe ndonjehere dhe te fshihet .Ti gruan tende e do te paprekur nga te githa anet (Jam dakort ) sepse po ta gjesh te cenuar te kete pasur te dashur me pare ,apo te dali out me shoqerine deri ne mesnate ti kete femer nuk do e marresh per grua.Ne shqiperi femra qe del argetohet, qe ka pasur 2-3 lidhje ti e quan te perdale apo jo ,kjo vlen edhe per femrat qe jetojne jashte te njeten mendim keni ,kurse te huaja flas per jeten ne usa nuk duan tia dine fare ,next thone keto jeta vazhdon ,kurse tek cupat shqiptare vriten kur mund ti ndodh ndonje ndarje ,apo pse del ketej ,pse erdhe vone etc ,etc .Ndryshoni ju qendrimin ndaj femrave tuaja ,hiqeni ate mentalitet qe femra eshte me poshte se mashkulli dhe shqiptaret do ju duken me te mira .FAJI ESHTE I GJITHE I JUAJI ...

Pastaj nga epshet sexuale ,ky eshte muabet tjeter ,po e anashkaloj se dhe mund te keni te drejte
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 26-04-2011 mė 19:39

Faqja 6 prej 51 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •