une deri tani njihja vetem kete version
![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Asnjehere s'me kane terheq femrat gjoksmedhaja. Pike finese nuk kane. Kaq sa i kemi e s'po i durojme dot!![]()
Feelings change - memories don't.
O mija me shkrive hahahah lol se cme gjen ca llafe sot haha.Prodhimtare thot ahahah
Vene nga vene keta tek shqiptaret ngjiten perseri ,po i kane pola:P keto , e huaja i marton prape pastaj
![]()
per temen nuk kam asgje per te thene,
kurse per foton,
very very very very very nice.
E di pse ndodh kjo ?! Arsyeja eshte sepse mashkulli shqiptar eshte akoma me tabu ,dhe femra do detyrohet qe ndonjehere dhe te fshihet .Ti gruan tende e do te paprekur nga te githa anet (Jam dakort ) sepse po ta gjesh te cenuar te kete pasur te dashur me pare ,apo te dali out me shoqerine deri ne mesnate ti kete femer nuk do e marresh per grua.Ne shqiperi femra qe del argetohet, qe ka pasur 2-3 lidhje ti e quan te perdale apo jo ,kjo vlen edhe per femrat qe jetojne jashte te njeten mendim keni ,kurse te huaja flas per jeten ne usa nuk duan tia dine fare ,next thone keto jeta vazhdon ,kurse tek cupat shqiptare vriten kur mund ti ndodh ndonje ndarje ,apo pse del ketej ,pse erdhe vone etc ,etc .Ndryshoni ju qendrimin ndaj femrave tuaja ,hiqeni ate mentalitet qe femra eshte me poshte se mashkulli dhe shqiptaret do ju duken me te mira .FAJI ESHTE I GJITHE I JUAJI ...Postuar mė parė nga Mariani
femnat shqiptare nuk u lan gja mangut te hujave per nga bukuria, por ajo qe me ban te vleresoj te hujat ma shum se shqiptaret asht origjinaliteti. ndoshta kam pas eksperienca te kqija, por te shqiptaret kam vu re gjithmone qe duan te bejne te ndershmen, te urten, puntoren etj., kurse te huajat nuk e kan ket kompleks, ato thjesht e pranojn se kush jane dhe nuk hiqen per tjeter apo si kur va te ndershme. mund te jet edhe faji jone se ne pergjithesi e duam femnen shqiptare te jete shembull. nejse, ne fund te fundit dashuria nuk pyt a asht shqiptare apo e huj.
Pastaj nga epshet sexuale ,ky eshte muabet tjeter ,po e anashkaloj se dhe mund te keni te drejte![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 26-04-2011 mė 19:39
Krijoni Kontakt