me acaron shakat e tilla: si pshm e pyet dike "ku eshte filani" dhe te thon "ku eshte se di" dhe ti panikohesh dhe e shikon qe "filani" ishte aty afer personit qe pyete agrrrhhh....pshm nese jam duke bere dicka dhe spo e degjoj zerin e vajzes dhe pyes mamin "ku eshte vajza" ku ta di un s'eshte aty tek ty?...panikohem dhe filloj te bertas emrin e saj, dhe cte shkoj eshte aty afer mamit, dhe mami fillon te qeshi me te madhe grrhhh...
kurse sot pshm e vura vajzen ne gjume dhe po beja gati te mesoja, por u ngrit pas 5 minutash, shkoj ta coj tek burri qe ta mbante, por nuk ishte jasht...shikoj qe makina e tij ishte ne garazh, prinderit nuk ishin aty, dhe celulari i tij ishte ne shtepi...so marr mamin ne tele dhe i them "eshte "burri" aty me ju"...mami me thot "jo nuk eshte s'eshte aty" une "jo nuk eshte, por makina eshte ketu, se si ku mund te jete" mami me pergjigjet "oh se di"...e mbyll celularin e irituar duke u munduar te kuptoj se ku ka vajtur dhe degjoj zilen e shtepis, e ngre dhe degjoj zerin e burrit "helloo..." une "ku je ti?"..."ketu me prinderit e tu"....uhhh u acarova me shume sec isha, skam per ta besuar me mamin tani, do behet si the boy who cried wolf!!!
Krijoni Kontakt