Close
Faqja 107 prej 134 FillimFillim ... 75797105106107108109117 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,061 deri 1,070 prej 1336
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    me acaron shakat e tilla: si pshm e pyet dike "ku eshte filani" dhe te thon "ku eshte se di" dhe ti panikohesh dhe e shikon qe "filani" ishte aty afer personit qe pyete agrrrhhh....pshm nese jam duke bere dicka dhe spo e degjoj zerin e vajzes dhe pyes mamin "ku eshte vajza" ku ta di un s'eshte aty tek ty?...panikohem dhe filloj te bertas emrin e saj, dhe cte shkoj eshte aty afer mamit, dhe mami fillon te qeshi me te madhe grrhhh...

kurse sot pshm e vura vajzen ne gjume dhe po beja gati te mesoja, por u ngrit pas 5 minutash, shkoj ta coj tek burri qe ta mbante, por nuk ishte jasht...shikoj qe makina e tij ishte ne garazh, prinderit nuk ishin aty, dhe celulari i tij ishte ne shtepi...so marr mamin ne tele dhe i them "eshte "burri" aty me ju"...mami me thot "jo nuk eshte s'eshte aty" une "jo nuk eshte, por makina eshte ketu, se si ku mund te jete" mami me pergjigjet "oh se di"...e mbyll celularin e irituar duke u munduar te kuptoj se ku ka vajtur dhe degjoj zilen e shtepis, e ngre dhe degjoj zerin e burrit "helloo..." une "ku je ti?"..."ketu me prinderit e tu"....uhhh u acarova me shume sec isha, skam per ta besuar me mamin tani, do behet si the boy who cried wolf!!!
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    me acaron shakat e tilla: si pshm e pyet dike "ku eshte filani" dhe te thon "ku eshte se di" dhe ti panikohesh dhe e shikon qe "filani" ishte aty afer personit qe pyete agrrrhhh....pshm nese jam duke bere dicka dhe spo e degjoj zerin e vajzes dhe pyes mamin "ku eshte vajza" ku ta di un s'eshte aty tek ty?...panikohem dhe filloj te bertas emrin e saj, dhe cte shkoj eshte aty afer mamit, dhe mami fillon te qeshi me te madhe grrhhh...

kurse sot pshm e vura vajzen ne gjume dhe po beja gati te mesoja, por u ngrit pas 5 minutash, shkoj ta coj tek burri qe ta mbante, por nuk ishte jasht...shikoj qe makina e tij ishte ne garazh, prinderit nuk ishin aty, dhe celulari i tij ishte ne shtepi...so marr mamin ne tele dhe i them "eshte "burri" aty me ju"...mami me thot "jo nuk eshte s'eshte aty" une "jo nuk eshte, por makina eshte ketu, se si ku mund te jete" mami me pergjigjet "oh se di"...e mbyll celularin e irituar duke u munduar te kuptoj se ku ka vajtur dhe degjoj zilen e shtepis, e ngre dhe degjoj zerin e burrit "helloo..." une "ku je ti?"..."ketu me prinderit e tu"....uhhh u acarova me shume sec isha, skam per ta besuar me mamin tani, do behet si the boy who cried wolf!!!
    hahhaha ndoshta ka bere shaka mamaja te shikonte si do reagoje mi zemer
    mos e prish gjakun
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga stern Lexo Postimin
    hahhaha ndoshta ka bere shaka mamaja te shikonte si do reagoje mi zemer
    mos e prish gjakun
    jo ndoshta, por e beri per shaka , se prish gjakun, dhe sigurisht gjakun qe me ka bere por thjesht meqe tema eshte per acarime, te tere acarohemi nganjehere me njerzit qe duam apo jo
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

***VIP***
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Mua me acaron ne kulm kur me kerkojne lek borxh thone se do mi kthejne per 2-3 dite. Kalojne dy jave dhe nuk ta ngrene as telefonin dhe mundohen te evitojne se takuari qe te mos u kerkosh leket. Me ngre nervat deri sa vete dhe i kap te kafeneja dhe aty te japin lloj lloj justifikimesh pse sti kane kthyer leket apo pse se kane ngrit telefonin.
    Moderator, e di vet ti...

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    facebook qe bon naze !!!!!!!!!!ufffffff

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Larja e spinaqit iiiuuuu nervi kacurrel .

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Larja e spinaqit iiiuuuu nervi kacurrel .
    Hhahahhahahhaha edhe une e kom shum inat :P

Ndersa mua me acaron shume , kur te qellon te ndodhesh ne nje ambient mes injorantesh dhe me e keqja se duhet tju pershtatesh....
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ca me acaron ?

Lifetouch. Strategjine qe perdorin, per te blere fotot. Sado qe NUK mbush formen, sado qe eshte e dukshme qe NUK DUA foto, prape i bejne fotot dhe ti cojne ne shpi- just in case nese do ti blesh (mund dhe ti kthesh, po si do). Po patjeter pasi i shef dhe si mund ti thuash JO fytyres aq engjellore dhe te bukur. Mire qe i cojne, po te fusin ate package me te shtrenjten. Te fusin me vizore, me 'keep out sign door" me keychain, me kalendar, me te gjitha pikcer size-t qe nga wallet e deri te ... sa koka e tyre.. cudi si sme kishin fut dhe filxhan me pikcer.

brenda 1 viti kam purchased 3 here pikcers me sebepe spring, winter, easter, sports e yada yada. No more !!! Kam thousands of pikcers (qe i shkrep vete), qe spo di nga ti fus. Freakin people, e di une se i duan keto. Cuz I can afford private school , doesnt mean I can afford pictures anytime they want. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Ca me acaron ?

Lifetouch. Strategjine qe perdorin, per te blere fotot. Sado qe NUK mbush formen, sado qe eshte e dukshme qe NUK DUA foto, prape i bejne fotot dhe ti cojne ne shpi- just in case nese do ti blesh (mund dhe ti kthesh, po si do). Po patjeter pasi i shef dhe si mund ti thuash JO fytyres aq engjellore dhe te bukur. Mire qe i cojne, po te fusin ate package me te shtrenjten. Te fusin me vizore, me 'keep out sign door" me keychain, me kalendar, me te gjitha pikcer size-t qe nga wallet e deri te ... sa koka e tyre.. cudi si sme kishin fut dhe filxhan me pikcer.

brenda 1 viti kam purchased 3 here pikcers me sebepe spring, winter, easter, sports e yada yada. No more !!! Kam thousands of pikcers (qe i shkrep vete), qe spo di nga ti fus. Freakin people, e di une se i duan keto. Cuz I can afford private school , doesnt mean I can afford pictures anytime they want. lol
    Ēa tė bezdiste ty tashi se nuk mora vesh gjė unė ?

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ēa tė bezdiste ty tashi se nuk mora vesh gjė unė ?

e pra as une nuk kuptova gje

Tema tė Ngjashme

1. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •