Close
Faqja 109 prej 134 FillimFillim ... 95999107108109110111119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,081 deri 1,090 prej 1336
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Njerezit Kur Flasin Edhe Pa Ndalim Thone "you Know" "you Know" No I Don't Know, If I Knew Why On Earth Are We Having This Conversation.
    I LOVE GOD

j&g

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Njerzit qe edhe pse e kane koshin e plerave para syve ne rruge, prap ne toke i hedhin.
    Rrace majmunash
    Jeto sot se neser nuk i dihet

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Njerzit qe edhe pse e kane koshin e plerave para syve ne rruge, prap ne toke i hedhin.
    Rrace majmunash

Mooos, paske shku ne Shqipri...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Mooos, paske shku ne Shqipri...
    Ne shqipri jam me kultur daku, ti lejne plenat ne dore se nuk kane kohe as me i hudh ne toke .....
    Jeto sot se neser nuk i dihet

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    me acaron ne kulm vjera nuk e shikoj shpesh por edhe kur e pa vajzen per here te pare nuk thoshte asgje vec "sa i ngjan burrit" mire na paraqitia por edhe nga personaliteti, i thoja pshm qe eshte e shkathet nje dite beri kete e te "ashtu eshte edhe (emri i burrit)...i thash ka humor "ashtu eshte edhe (emri i burrit)" me thot....e shikon e shikon dhe thot 'si ka len gje (emri burrit)...desha ti thoja jeezh woman nuk eshte krijuar vetem nga burri....dje pa nje video dhe shkruan "pure (emri i burrit)"...po diskutoja me motren dhe motra me thot "po e pash, me vjen per te qeshur sepse as nuk e ka rritur dhe ben sikur ka pare si ka qen ai ne ate moshe...cfare moshe e adoptoj?"....une"16 vjec"....te dyja filluam te qeshim me te madhe
    Ke bere ndonje video kur ke lindur femijen ?! - Nqs po, sa here qe te thote vjehrra ndonje gje, fap tregoji videon dhe thuaji : plasi syte dhe shiko nga b***a e kujt ka dale !

Me ju permbajt temes une do te shtoja : Mua do me acaronte me teper kur vjehrra do thoshte : Po te ishte femija i bukur na ka ngjare neve ; Po te bente ndonje veprim te gabuar, atehere ju ka ngjare juve , fisit tuaj ! Ne kete rast si do t'ja beje !
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Pordha modhe qe kan ca rob , se di si ja majn breket qe kan vesh , eh medet thoshte gjyshja ime rafmet past dikur " ran malet e u cuan halet " ..
    Ha -ha sa po lexoja kete teme dhe kjo gje po me acaronte ,smbajne hic Wal dhe jane lirshem si nga goja ashtu dhe nga...............polat ..

Na te jap nje lule per gjyshen se paska te drejte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Pleakley Lexo Postimin
    Ke bere ndonje video kur ke lindur femijen ?! - Nqs po, sa here qe te thote vjehrra ndonje gje, fap tregoji videon dhe thuaji : plasi syte dhe shiko nga b***a e kujt ka dale !

Me ju permbajt temes une do te shtoja : Mua do me acaronte me teper kur vjehrra do thoshte : Po te ishte femija i bukur na ka ngjare neve ; Po te bente ndonje veprim te gabuar, atehere ju ka ngjare juve , fisit tuaj ! Ne kete rast si do t'ja beje !
    hahahahahah pleakley me shkrive...problemi eshte qe nuk eshte as mamaja e tij e vertet, prshm nese vajza bente dicka dhe i kujtohej mamas te tij te vertet nje histori nga djali saj, do isha me shume se e gezuar ta degjoja ose nuk do kisha hic fare problem nese thot "keshtu bente dhe djali im"...por kjo se ka rritur djalin, pshm prinderit e mi nuk thone kurre "eshte e bukur nga rraca jone" vetem kur ben dicka vajza si pshm kur ecen, apo dicka tjeter mami ose babi thon "e ben tamam si "rexhi" kur ishte e vogel" por te pakten ata me kan rritur dhe din
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Ca burra ketu ne forum prencedi si e ka emrin me thote nem andresen o k.oqe e ta tregoj une .... i them qe sjam mashkull ai sme beson
    une i them jam me pushime mo burre nem nje andrese e te vij une te takoj bashke me burrin tim edhe akoma po pres andresen e gangesterit edhe mesazhi ska ardhur qe dje ....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Ca burra ketu ne forum prencedi si e ka emrin me thote nem andresen o k.oqe e ta tregoj une .... i them qe sjam mashkull ai sme beson
    une i them jam me pushime mo burre nem nje andrese e te vij une te takoj bashke me burrin tim edhe akoma po pres andresen e gangesterit edhe mesazhi ska ardhur qe dje ....
    ne fakt edhe mua si mashkull me dukesh ndonjehere
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Te ngas makinen ne kohe me shi.
    Feelings change - memories don't.

Tema tė Ngjashme

1. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •