Close
Faqja 108 prej 134 FillimFillim ... 85898106107108109110118 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,071 deri 1,080 prej 1336
    ......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540

http://www.lifetouch.com/

details for the last two mo

shendet e para

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Pordha modhe qe kan ca rob , se di si ja majn breket qe kan vesh , eh medet thoshte gjyshja ime rafmet past dikur " ran malet e u cuan halet " ..

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anėtarėsuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    Hhahahhahahhaha edhe une e kom shum inat :P

Ndersa mua me acaron shume , kur te qellon te ndodhesh ne nje ambient mes injorantesh dhe me e keqja se duhet tju pershtatesh....
    eh cte besh honey te qellon ndonjeher te ndodhesh midis tyre po shyqyr zotit thuaj sna qellon te jemi shpesh midis tyre......mire kete po se si nuk lodhen duke u mare me llafe kete se mar vesh.....
    Non mollare mai !!!!

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar mė parė nga izabella Lexo Postimin
    eh cte besh honey te qellon ndonjeher te ndodhesh midis tyre po shyqyr zotit thuaj sna qellon te jemi shpesh midis tyre......mire kete po se si nuk lodhen duke u mare me llafe kete se mar vesh.....
    Izabella me rafte pika mua qe acarohesh ti aman o aman .. Pupupuupu larg qofte acarimi yt
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    me acaron shume kur shkoj ne ndonje restorant dhe kur dikush e ndez cigaren dhe e thith duke mos u brengosur fare se po i pengon te tjeret!
    Mos ja bėj tė tjerėve atė qė nuk ke qejf tė ta bėjnė ty!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    me acaron ne kulm vjera nuk e shikoj shpesh por edhe kur e pa vajzen per here te pare nuk thoshte asgje vec "sa i ngjan burrit" mire na paraqitia por edhe nga personaliteti, i thoja pshm qe eshte e shkathet nje dite beri kete e te "ashtu eshte edhe (emri i burrit)...i thash ka humor "ashtu eshte edhe (emri i burrit)" me thot....e shikon e shikon dhe thot 'si ka len gje (emri burrit)...desha ti thoja jeezh woman nuk eshte krijuar vetem nga burri....dje pa nje video dhe shkruan "pure (emri i burrit)"...po diskutoja me motren dhe motra me thot "po e pash, me vjen per te qeshur sepse as nuk e ka rritur dhe ben sikur ka pare si ka qen ai ne ate moshe...cfare moshe e adoptoj?"....une"16 vjec"....te dyja filluam te qeshim me te madhe
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    asigjo sme acaro n'kulm.e kom kulmin per smari

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Ca me acaron ?

Lifetouch. Strategjine qe perdorin, per te blere fotot. Sado qe NUK mbush formen, sado qe eshte e dukshme qe NUK DUA foto, prape i bejne fotot dhe ti cojne ne shpi- just in case nese do ti blesh (mund dhe ti kthesh, po si do). Po patjeter pasi i shef dhe si mund ti thuash JO fytyres aq engjellore dhe te bukur. Mire qe i cojne, po te fusin ate package me te shtrenjten. Te fusin me vizore, me 'keep out sign door" me keychain, me kalendar, me te gjitha pikcer size-t qe nga wallet e deri te ... sa koka e tyre.. cudi si sme kishin fut dhe filxhan me pikcer.

brenda 1 viti kam purchased 3 here pikcers me sebepe spring, winter, easter, sports e yada yada. No more !!! Kam thousands of pikcers (qe i shkrep vete), qe spo di nga ti fus. Freakin people, e di une se i duan keto. Cuz I can afford private school , doesnt mean I can afford pictures anytime they want. lol
    holy fuckin shit! too many new shitty photos have been added.
    anyway u is sexy ass lol hahaha

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    si shkurt po e them e aty perfshihen te gjitha... kultura e dobet...

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    kur shoh femra qe veshtrojne burrin ... nderkohe qe une jam me te ..lol

Tema tė Ngjashme

1. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •