Postuar mė parė nga
Yes*
Edhe keto lloj akuzash me paskan mbetur pa degjuar per veten time, qenkan une spiune qe bashke me te tjere po e mbaj vendin peng!!! Po pse nuk thua ti, qe une qenkam puciste, po e marr ne qafe kete vend une!!! Nuk jam nga ajo lloj kategorie une o zoteri i dashur, ne rradhe te pare je aq gabim sa je duke me konsideruar mashkull per te dyten here (kur jam femer), as jam nga brezi yt por i perkas vitit te lindjes '88, dhe shyqyr qe nuk i perkas atij brezi komunizmi....
Nuk po i dal ne mbrojtje saliut, por u be boze duke thene qe fajin na e paska saliu, ku kemi nje opozite aq foshnjarake, aq te papjekur, aq karagjoze sa per dy vite thote te hapen kutite, tani thote fajin e ka saliu. O zoteri opozita e ka vendin ne parlament se i ka zgjedhur populli, jo rrugeve duke protestu per kauza te humbura!!
Sa te gatshem u treguan per te votu ne rastin e mandatit te Beqes dhe ta conin ne ankimim ne Kushtetuese, dhe kur vie puna te votohen ligje me rendesi iken si dhia nga parlamenti, dhe kush largohet nga fusha eshte i rrahur, po ato rroga prej milioneresh qe i marrin nga taksat qe paguan populli yne per te ikur nga parlamenti dhe te dalin rrugeve si rrogecer i kane?? Po ate ligjin per Gjykaten Administrative qe ka me shume se 4 vite qe eshte ne sirtaret e parlamentit pse nuk e voton opozita, por thote ai langaraqi rama "nuk e votojme se nuk duam t'i japim nje gjykate tjeter saliut" Nuk eshte per saliun ajo, por per popullin!
Ai Saliu qe eshte ne pushtet nuk me pelqen mua, nuk te pelqen as ty, por ama ai ishte i zgjedhuri i popullit, dhe nuk kemi c'bejme; te dalin rrugeve dhe te themi fajin e ka Saliu, si femijet vegjel qe kur bejne sherre thone fajin e ka tjetri....
Faji eshte i imi, i yti, i gjithe popullit qe i lejojme te na terheqin nga hunda dhe te na zhvasin....
Dhe mos akuzo kot se koti, se nuk ecet me shkrime te stefanos e kompani se e di gjithe Shqiperia se kush eshte, kur e di edhe une qe jam e brezit te ri, imagjino se duhet ta dish edhe ti mire...
Krijoni Kontakt