Close
Faqja 10 prej 22 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 213
    i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Pash Perendine, po edhe Andrea Stefanin na ra per hise te lexojme sot???!!
    Te lexosh shkrime nga bijte e komunistave, edhe kjo na mungonte....
    Ou po pikerisht ky mendim eshte ose komunist ose fashist !

Duam demokraci , miku , dhe na do ose nuk na do qejfi , jemi te detyruar jo vetem te lexojme te gjithe , por edhe t'i degjojme !

Nuk kemi as b...ythe dhe as fuqi neve t'iu japim leje , apo t'i pengojme ! ........

Kur do te vije koha e demokracise ne Shqiperi dhe ne trojet shqiptare ?

Fshataret dhe maloket (ne kuptimin e keq dhe te paqytetrimit) , do ta drejtojne gjithmone kete vend ? Kur do te vije dita te qytetrohemi dhe te mendojme minimalisht si rilindasit ne 1900-ten ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bamatat : 16-04-2011 mė 16:05

Citim Postuar mė parė nga zend Lexo Postimin
    Ou po pikerisht ky mendim eshte ose komunist ose fashist !

Duam demokraci , miku , dhe na do ose nuk na do qejfi , jemi te detyruar jo vetem te lexojme te gjithe , por edhe t'i degjojme !

Nuk kemi as b...ythe dhe as fuqi neve t'iu japim leje , apo t'i pengojme ! ........

Kur do te vije koha e demokracise ne Shqiperi dhe ne trojet shqiptare ?

Fshataret dhe maloket (ne kuptimin e keq dhe te paqytetrimit) , do ta drejtpjne gjithmone kete vend ? Kur do te vije dita te qytetrohemi dhe te mendojme minimalisht si rilindasit ne 1900-ten ?
    Miku, keto fjale i kishe per veten tende ma merr mendja ,se mua nuk me perfshijne fare....
    Nuk e kuptoj se ty c'a te djeg miza njehere!

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Pash Perendine, po edhe Andrea Stefanin na ra per hise te lexojme sot???!!
    Te lexosh shkrime nga bijte e komunistave, edhe kjo na mungonte....
    Po sa here e kane paraqitur draftin ne parlament ne lidhje me heqjen e imunitetit dhe opozita ka nxjerrur pretekste koti, ose eshte larguar....
    Fajin e ka gjithmone Saliu, Saliu e ka fajin....

P.S: Edhe per ndryshimet kushtetuese vetem saliu e ka fajin, sikur nuk ishte opozita ajo qe i propozoi ato ndryshime, dhe akoma ky stefanoja qan kalin qe ka ngordhur qe 3 vjet...dhe si organizator ishte pikerisht opozita...
    Mos e dush me lexu ket Stefanin eshte gjo normale po me than shkrime te bijve te komunistave e ke dhi or mik.
    Se ke tregu prapametjen ma te madhe qe kena si komb.
    Qe me ligsit e babes ja vesh fmise.
    Gjuhe moderne kanuni ske ci thu
    Sbohet kombi me kanun or njeri.
    Po ti ca biri je e pse se thu
    Dhe at Saline komunist 24 karatsh qe ka uleri gjyqeve komuniste ta varni ku hale e ke fut.
    Albania Uber Alles

Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    Miku, keto fjale i kishe per veten tende ma merr mendja ,se mua nuk me perfshijne fare....
    Nuk e kuptoj se ty c'a te djeg miza njehere!
    Mua nuk me djeg asnje mize ! Por kategoria jote po e mban peng kete vend ne feudalizem dhe injorance , ne vellavrasje dhe ne percarje , ne nje toke pjellore per lloj lloj spiunesh dhe antishqiptaresh ! Shkurt po e cbeni kete vend !

Ky vend eshte i te gjithe shqiptareve , nese te pelqejne ty ose jo dhe ti dhe kushdo tjeter nuk kane asnje te drejte t'i presin fjalen ndonje shqiptari !

Ti me shoke po merrni ne qafe kete vend ku banoj edhe une ? Cfare "djegie" kerkon tjeter ti ?

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Dy here te erdhi Countryman ne Shqiperi. Sekretar shteti biri i botes dhe me troc se e tha nuk ka ku te shkoje. ...
    Nė mos gabohem ėshtė vetėm Ndihmės Zv/Sekretar Shteti, shum e paske graduar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    per kete profesorin e bithes, yzeirin, nuk eshte problem. ai tani shkon te shkruaje tek gazeta shqiptare
    ka shume gazeta mafio-komunistash

Citim Postuar mė parė nga zend Lexo Postimin
    Mua nuk me djeg asnje mize ! Por kategoria jote po e mban peng kete vend ne feudalizem dhe injorance , ne vellavrasje dhe ne percarje , ne nje toke pjellore per lloj lloj spiunesh dhe antishqiptaresh ! Shkurt po e cbeni kete vend !

Ky vend eshte i te gjithe shqiptareve , nese te pelqejne ty ose jo dhe ti dhe kushdo tjeter nuk kane asnje te drejte t'i presin fjalen ndonje shqiptari !

Ti me shoke po merrni ne qafe kete vend ku banoj edhe une ? Cfare "djegie" kerkon tjeter ti ?
    Edhe keto lloj akuzash me paskan mbetur pa degjuar per veten time, qenkan une spiune qe bashke me te tjere po e mbaj vendin peng!!! Po pse nuk thua ti, qe une qenkam puciste, po e marr ne qafe kete vend une!!! Nuk jam nga ajo lloj kategorie une o zoteri i dashur, ne rradhe te pare je aq gabim sa je duke me konsideruar mashkull per te dyten here (kur jam femer), as jam nga brezi yt por i perkas vitit te lindjes '88, dhe shyqyr qe nuk i perkas atij brezi komunizmi....
    Nuk po i dal ne mbrojtje saliut, por u be boze duke thene qe fajin na e paska saliu, ku kemi nje opozite aq foshnjarake, aq te papjekur, aq karagjoze sa per dy vite thote te hapen kutite, tani thote fajin e ka saliu. O zoteri opozita e ka vendin ne parlament se i ka zgjedhur populli, jo rrugeve duke protestu per kauza te humbura!!
    Sa te gatshem u treguan per te votu ne rastin e mandatit te Beqes dhe ta conin ne ankimim ne Kushtetuese, dhe kur vie puna te votohen ligje me rendesi iken si dhia nga parlamenti, dhe kush largohet nga fusha eshte i rrahur, po ato rroga prej milioneresh qe i marrin nga taksat qe paguan populli yne per te ikur nga parlamenti dhe te dalin rrugeve si rrogecer i kane?? Po ate ligjin per Gjykaten Administrative qe ka me shume se 4 vite qe eshte ne sirtaret e parlamentit pse nuk e voton opozita, por thote ai langaraqi rama "nuk e votojme se nuk duam t'i japim nje gjykate tjeter saliut" Nuk eshte per saliun ajo, por per popullin!
    Ai Saliu qe eshte ne pushtet nuk me pelqen mua, nuk te pelqen as ty, por ama ai ishte i zgjedhuri i popullit, dhe nuk kemi c'bejme; te dalin rrugeve dhe te themi fajin e ka Saliu, si femijet vegjel qe kur bejne sherre thone fajin e ka tjetri....

Faji eshte i imi, i yti, i gjithe popullit qe i lejojme te na terheqin nga hunda dhe te na zhvasin....
    Dhe mos akuzo kot se koti, se nuk ecet me shkrime te stefanos e kompani se e di gjithe Shqiperia se kush eshte, kur e di edhe une qe jam e brezit te ri, imagjino se duhet ta dish edhe ti mire...

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar mė parė nga Ziti Lexo Postimin
    per kete profesorin e bithes, yzeirin, nuk eshte problem. ai tani shkon te shkruaje tek gazeta shqiptare
    ka shume gazeta mafio-komunistash
    o zito ,ja ke fut kot fare or burre.
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    Edhe keto lloj akuzash me paskan mbetur pa degjuar per veten time, qenkan une spiune qe bashke me te tjere po e mbaj vendin peng!!! Po pse nuk thua ti, qe une qenkam puciste, po e marr ne qafe kete vend une!!! Nuk jam nga ajo lloj kategorie une o zoteri i dashur, ne rradhe te pare je aq gabim sa je duke me konsideruar mashkull per te dyten here (kur jam femer), as jam nga brezi yt por i perkas vitit te lindjes '88, dhe shyqyr qe nuk i perkas atij brezi komunizmi....
    Nuk po i dal ne mbrojtje saliut, por u be boze duke thene qe fajin na e paska saliu, ku kemi nje opozite aq foshnjarake, aq te papjekur, aq karagjoze sa per dy vite thote te hapen kutite, tani thote fajin e ka saliu. O zoteri opozita e ka vendin ne parlament se i ka zgjedhur populli, jo rrugeve duke protestu per kauza te humbura!!
    Sa te gatshem u treguan per te votu ne rastin e mandatit te Beqes dhe ta conin ne ankimim ne Kushtetuese, dhe kur vie puna te votohen ligje me rendesi iken si dhia nga parlamenti, dhe kush largohet nga fusha eshte i rrahur, po ato rroga prej milioneresh qe i marrin nga taksat qe paguan populli yne per te ikur nga parlamenti dhe te dalin rrugeve si rrogecer i kane?? Po ate ligjin per Gjykaten Administrative qe ka me shume se 4 vite qe eshte ne sirtaret e parlamentit pse nuk e voton opozita, por thote ai langaraqi rama "nuk e votojme se nuk duam t'i japim nje gjykate tjeter saliut" Nuk eshte per saliun ajo, por per popullin!
    Ai Saliu qe eshte ne pushtet nuk me pelqen mua, nuk te pelqen as ty, por ama ai ishte i zgjedhuri i popullit, dhe nuk kemi c'bejme; te dalin rrugeve dhe te themi fajin e ka Saliu, si femijet vegjel qe kur bejne sherre thone fajin e ka tjetri....

Faji eshte i imi, i yti, i gjithe popullit qe i lejojme te na terheqin nga hunda dhe te na zhvasin....
    Dhe mos akuzo kot se koti, se nuk ecet me shkrime te stefanos e kompani se e di gjithe Shqiperia se kush eshte, kur e di edhe une qe jam e brezit te ri, imagjino se duhet ta dish edhe ti mire...
    Ok , po ndihesh e fyer , po te them me fal , por nuk ka qene qellimi im me te fy ! Nga ta di une qe je femer ?

E dyta , une nuk kam pse diskutoj pikpamjet e tua politike , zonje ! Ato jane nje e drejte e jotja ! Sigurisht qe ke arsyet e tua per bindjet qe ke ! Gjithashtu ke edhe kendveshtrimin tend ! E shikon qe jane personale ?

Por nuk mund te pranoj idene apo idete e perjashtimit te mendimit te te tjereve ! A do ta bejme se bashku Shqiperine apo jo ? A eshte e te gjithe shqiptareve , apo nje pjese duhet te largohen nga Shqiperia ? Dhe e drejta e mendimit dhe fjales se lire eshte ligjore dhe kushtetuese dhe s'ka bir ... nene ne bote me ta mohu !

Kaq kerkova , asgje me shume ! Ata qe jane kunder ketyre rregullave (ne thelb eshte beselidhja e Lezhes 1444 , qe poltikaneve tane as qe iu shkon ne mendje te mesojne prej saj ) nuk ka se si te mos i kundershtoj !

Une jam pak fare me i madh se ty ! Por te qenit i ri , pervec te tjerave , na detyron te mesojme nga te vjetrit ! Bota nuk lindi bashke me ne dhe as do te perfundoje bashke me ne ! Une per vehte per historine e te pareve te mi jam krenar , sepse ata bene e c'nuk bene , edhe pa miq ne kete bote , ma lane trashegim atdheun tim !

Jam i pasigurte , me cfare me shohin syte , nese do te kem forcen t'ua le edhe une atyre qe do te lind ! Kjo eshte edhe "miza" qe me "djeg" !

Mos te te duket habi , tanime gjysma e Shqiptareve e kane braktisur atdheun si vend te pa pershtatshem ku mund te rrisin zogjte e tyre ! Jane pjese e kombit tone dhe pjese e fuqise sone , dhe jo shaka !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bamatat : 16-04-2011 mė 17:41

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Edhe 1 here qe doli NJERI nga 3.5 milion shqiptare e tha dicka kunder ambasadorit amerikan i hidhen te tjeret e ca si thone ,tradhetar,profesor bithe,hamam leshi,idiot,mafioz,komunist etj.PO LE TE FLASI OR BURRE SE KJO ESHTE DEMOKRACIA.Ashtu si po vepron ambasada NUK eshte normale ,me bojkot.Ne presim nga Amerika te sillet si shtet i qyteteruar jo si ballkanas...E dyta sa shpejt i hidheni ne fyt shqiptarit mor burre...eshte e cuditshme Une cdo shqiptar qofte zogist,ballist,pdi-st,ps-ist,ls-ist nuk do ta beja kurre lecke per nje te huaj.Pini 1 kafe ose caj o burra e qetesohuni se e keni marre me revan.
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Faqja 10 prej 22 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •