Close
Faqja 26 prej 54 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 531
    Sa me dhimbsesh o Mersin, mjere ti per ate "llogjike" qe ke...
    As vete Zoti te cilit ti i beson, nuk i merr parasysh dhe seriozisht qyfyret e tua...

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Ouu ou qenkem bere per meshire dhe dhembshuri! Pse keshtu moj zonja dhelper ishte rrushi pa pjekur? Mos na deliro duke na e shenjteruar veten si Nene Tereza .Jo per gje po kush rri e del nga tema. Qe te jem brenda temes dhe Nene Teresa kishte "Perce".
    "Shoku Mjekesise"

Citim Postuar mė parė nga _Mersin_ Lexo Postimin

Me pak fjale Mashkulli mos shikoje ME EPSH femer tjeter dhe po keshtu dhe femra, dhe femra te vendosi shamine besoj se jane dy gjerat qe do sjellin rritjen e dashurise ne cift, largimin e te gjithe ngacmimeve qe vjedhin zemrat e te dashurarve, duke lene ne nje harmoni te qete ciftet per te qene te unisuar me njeri tjetrin.DUke i bere femrat e sigurta se dashuria e te dashurite saj nuk konsumohet me te tjere.Te jesh me ate ne te mire dhe te ne keqe, ta duash me te mirat dhe me te keqijat, ne varferi dhe ne pasuri, ne shendet dhe semundje eshte sllogan por shume pak e praktikojne sidomos ato qe jeten e konsiderojne ekperiment bashkejetese.Femra ka nevoje per siguri ngaqe eshte emocionale dhe e brishte si qenie.Femra ka nevoje ta vendosi koken e saj tek gjoksi i mashkullit dhe te ndieje te rrahurat e zemres se tij dhe te jete e sigurte se vetem ajo gjendet tek mendja e tij.Nje cift nuk mund te fuksionoje gjate nese nuk i ofron njeri tjetrit dashuri.Dhe dashuria duhet ruajtur sepse ajo eshte e brishte.
    E fillon komentin ne nje menyre dhe e mbaron ne nje menyre tjeter
    Mashkulli dhe femra nuk duhet te shohin me EPSH femrat dhe meshkujt e tjere.... ok per kete!
    Por, ajo qe une te pyeta kishte te bente me vazhdimin e fjalise tende...dmth, femra te mbulohet qe meshkujt e tjere te mos e shohin, po mashkulli pse te mos mbulohet ne menyre qe as femrat e tjera mos ta shohin?? Kjo ishte pyetja ime....

Me pas thua: duke i bere femrat e sigurta qe dashuria e te dashurit nuk konsumohet nga te tjere.... si i jepet femres kjo siguri, nderkohe qe mashkulli nuk mbulohet?? Eshte e kunderta, duke u mbuluar femra, i jepet mashkullit kjo siguri... kshuqe prape dalim ne perfundimin qe mashkulli "del i fituari".
    Gjithashtu, ne te njetin konkluzion del dhe me fjalin tjeter ku thua qe femra ka nevoje per siguri, ka nevoje te mbeshtesi koken te gjoksi mashkullit.... atehere i bie qe siguria fitohet dhe pa qene nevoja e mbulimit??

Nejse, se u bera edhe une shume filozofike me kete koment thjesht ti po del ne te njejtin konkluzion: sigurine te i dashuri/e dashura, nuk t'a jep mbulesa e fytyres.

La vita non si spiega, si VIVE!

Ouu ou qenkem bere per meshire dhe dhembshuri! Pse keshtu moj zonja dhelper ishte rrushi pa pjekur? Mos na deliro duke na e shenjteruar veten si Nene Tereza .Jo per gje po kush rri e del nga tema. Qe te jem brenda temes dhe Nene Teresa kishte "Perce".
    Si nuk je i zoti qofte nje here te vetme, te me kthesh pergjigje si duhet; c'a them une, e c'a pergigjesh ti!!!

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Si nuk je i zoti qofte nje here te vetme, te me kthesh pergjigje si duhet; c'a them une, e c'a pergigjesh ti!!!
    Ja qe nuk jemi te gjithe shpirta binjake.Megjithese per mendimin tim lidhja/biseda fuksionon me mire me shpirta asimetrike se me shpirta binjake.Shpirtat binjake ju mbarojne baterite shpejt.lol Prape stu pergjigja .Pa pa .Sa pyetja te veshtira ben!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _Mersin_ : 16-04-2011 mė 10:02
    "Shoku Mjekesise"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2011
    Postime
    34
    I lexoj me vemendje shkrimet, Mersimi me duket me i kapshem per gjerat se i sqaron ,dua te them nuk flet sic mendon ,por flet sic eshte nje realitet ne jeten e perditshme te njeriut ,ndersa te tjertet si duken marin shembull veten ,ndonje shok ose shoqe ose po ndonje ngjarje qe i ka ndodhur dikujt

Ceshtja eshte sociale dhe jo personale, duhet te shohim anet pozitive dhe negative ne pergjithesi e jo vetem ne anen personale .

Franca me kete ligj ka shkelur me pare te drejten personale ,shoqerore ,socio-fetare dhe te drejten elementare njerzore e morale,nese fillojme me parolllen le te shkojne nga kane ardhe ,atehere cdo shtet duhet te mbyllet ne vete ne cd0 aspekt ,edhe francezet duhet qe te mos dalin nga franca ...dhe kshu me rradhe .

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Mire qe Franca i paska shkel te drejtat e tyre le te kthehen ne Pakistan. Atje i gezojne te gjitha te drejtat qe kerkojne. Me mire se ne vendin e tyre nuk kane per te qene askund. Dhe une qe jetoj ne Usa mundohem ti pershtatem jetes se Amerikes. E kerkon vet jeta, nese s'do me pelqente do kthehesha ne vendin tim sic jane kthyer plot.

E cilat qenkan anet pozitive te mbulimit te femres me carcaf lirimd ? Nga ana personale niseni ju meshkujt se ju intereson. Pa t'jua mbulonin juve koken me carcaf e do shikonit si do hidheshit.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    .Ti le name ne dasmen tende shiko cke bere

http://www.facebook.com/video/video....76610&comments
    Me kete argument qe ke sjell ma mbylle gojen. Duhet te qaj kur te shikoj kete videon apo te qesh? Si me keshillon ?
    Feelings change - memories don't.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga lirimd Lexo Postimin
    Ceshtja eshte sociale dhe jo personale, duhet te shohim anet pozitive dhe negative ne pergjithesi e jo vetem ne anen personale .

Franca me kete ligj ka shkelur me pare te drejten personale ,shoqerore ,socio-fetare dhe te drejten elementare njerzore e morale,nese fillojme me parolllen le te shkojne nga kane ardhe ,atehere cdo shtet duhet te mbyllet ne vete ne cd0 aspekt ,edhe francezet duhet qe te mos dalin nga franca ...dhe kshu me rradhe .
    jam shume dakord me ate qe shenova ne bold. keshtu mendoj edhe une.

per sa i perket shkeljes se atyre te drejtave qe pemende, do ishte 100% shkelje nese franca do ndalonte nje shami te thjeshte.
    mirepo ka ndaluar ato mbulesat totale qe nuk lejojne identifikimin e personit...
    para ca muajsh ne itali kane kapur nje burre me burka qe levizte i armatosur.

une personalisht jam kundra burkave. shamia qe le ne dukje fytyren eshte dicka tjeter.

p.s. eshte e ndaluar te futesh ne aupermerkato me kasko motorri per shembull... eshte e njejta gje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 16-04-2011 mė 10:59
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga lirimd Lexo Postimin
    I dashur, ligjet krijohen mbi parimin e te mires publike, pra interesit me te larte te publikut se sa interesat personale. Gjithashtu, i gjithe rendi juridik ne nje shtet te caktuar ndertohet mbi kulturen, zhvillimin social te atij vendi; Franca nuk e ka ate kulture arabe ne zhvillimin e saj si shoqeri dhe si shtet ne teresi, dhe ky ligj eshte bere mbi te gjitha mbi interesin publik, qe eshte identifikimi i personit. Nuk jane shkelur aspak ato qe thoni ju, dhe me duket se ate personalen qe na kritikove ne tjereve po e vini ne zbatim ju ne arsyetimin tuaj.

p.s: Akoma nuk e kam kuptuar pse ne teme thuhet mbulesa islame, kur nuk eshte aspak e tille.
    P.s.s: Vazhdoj te mos kuptoj se c'a iu intereson "burrave" te flasin se c'a eshte me e drejte se si te vishet nje femer!!!!

Faqja 26 prej 54 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •