Close
Faqja 28 prej 54 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 531
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga _Mersin_ Lexo Postimin
    Se di cke bere diten e dasmes, ke qeshur nga gezimi qe po martohesh me burrin apo ke qare nga hidherimi se po shkon tek vjerra? .Qe te jemi brenda temes, kishe vello ate dite?
    Vellon qe eshte nje cope tyl e vihet vetem per disa ore gjate dasmes ti e barazon me burken? Pastaj ne Shqiperi velloja hidhet prapa dhe nuk mbulon fytyren.Te pakten ne ato dasma qe kam qene. Pa merak se nuk kam bere dasme fare se ashtu na erdhem punet. Kam qene e lumtur. Sa per dijeni e dija qe nuk do jetoja me vjehrren, keshtu qe s'kisha si te hidherohesha.
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Kandy* Lexo Postimin
    E ti meqe jeton ne Amerike, te ra ne vesh lajmi kur Departamenti i Shtetit e kritikoi kete ligj dhe e konsideroi si cungim te lirise fetare?
    Jo s'me ka rene akoma ne vesh se s'para ndjek lajmet.
    Ketu ka plot myslimane me shami, por te them te drejten s'kam pare asnje me burka. Biles ka nga ato qe ne vendin e tyre kane qene me burka dhe ketu nuk i perdorin, madje vishen njesoj si te tjeret.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 17-04-2011 mė 09:28

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2011
    Postime
    34
    Do te thote qe nuk e mer ne vesh ti Mia@ , aman aman ja fut kot ,e din pse? sepse mund te genjesh e ne nuk e dime ,por edhe nese genjen e genjen veten jo neve .

Thjeshte kjo eshte nje padrejtesi e Frances , ketu ka lojera me te medha se sa qe ne i njohim

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga lirimd Lexo Postimin
    Do te thote qe nuk e mer ne vesh ti Mia@ , aman aman ja fut kot ,e din pse? sepse mund te genjesh e ne nuk e dime ,por edhe nese genjen e genjen veten jo neve .

Thjeshte kjo eshte nje padrejtesi e Frances , ketu ka lojera me te medha se sa qe ne i njohim
    Une thashe s'kam degjuar gje se nuk degjoj lajme, dhe jo se nuk eshte e vertete. Mos i interpretoni fjalet sic t'ju leverdisi. Per cfare arsye mund te genjej?

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anėtarėsuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Jo s'me ka rene akoma ne vesh se s'para ndjek lajmet.
    Ketu ka plot myslimane me shami, por te them te drejten s'kam pare asnje me burka. Biles ka nga ato qe ne vendin e tyre kane qene me burka dhe ketu nuk i perdorin, madje vishen njesoj si te tjeret.
    Aha... nejse s’ka prb, por me habit ky lumturim i juaji kur dikujt i shkilet nje e drejte dhe desha te te rikujtoja qe shteti ne te cilin ti jeton, njeherit edhe shteti me demokratik eshte kategorikisht kunder ketij diskriminimi.

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Aha... nejse s’ka prb, por me habit ky lumturim i juaji kur dikujt i shkilet nje e drejte dhe desha te te rikujtoja qe shteti ne te cilin ti jeton, njeherit edhe shteti me demokratik eshte kategorikisht kunder ketij diskriminimi.
    Lumturohem se jam femer vet, dhe si femer nuk do ja uroja askujt te dilte me carcaf mbuluar. Nuk jam kundra shamise, por kundra burkes. Eshte fyerje per femren ajo veshje. Zoti e ka bere femren te bukur per tu admiruar dhe jo fshehur. Ajo s'eshte prone e askujt qe te pretendoje dikush t'ja mbuloje surratin se ashtu i pelqen atij. Nese do mbuloheshin dhe burrat ne te njejten menyre nuk do kisha kundershtime, por sic e kane permendur dhe te tjeret do hapeshin probleme me identifikimin e personit dhe do shtohej me shume dhuna, krimi. Para sigurise se qytetarit nuk ka vlere asgje. Nje nga kushtet e demokracise eshte te siguroje, mbroje jeten e qytetarit te vet, dhe nje veshje e tille mund te jete kercenim per cilindo.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 17-04-2011 mė 13:26

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anėtarėsuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    O mia@ perderisa ato kane dal ne prteste per ta kundershtuar kete ligj do te thote qe atyre u pelqen te jene ashtu. Nuk ka nevoje qe ne te mendojme per to se cila eshte me e mira per to perderisa ato kane mundesi ta bejne zgjedhen vete.
    Ceshtje shijesh, askujt s'i takon t'ia imponoje tjetrit shijen e tij.

Po edhe burrat nuk jane larg tyre ne vendet arabe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Kur do ta mesojne shqiptaret te merren me hallet e veta dhe te mos analizojne se ca ben franca e do vene tjera qe neve nuk na bejne as ftohte as ngrohte.

Nuk qenka shuar franca qe sot?

E ka kuptuar njeri qe ligji nuk eshte per imponim veshje por per arsye se nje person i mbuluar ne fytyre nuk mund te identifikohet?
    Sic ka thene dhe admirali me siper ka ligje qe nuk lejojne te hysh ne dyqane me kaskon e motorrit sepse nuk lejon identifikimin dhe eshte njesoj si te jesh me maska.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 17-04-2011 mė 14:14

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    O mia@ perderisa ato kane dal ne prteste per ta kundershtuar kete ligj do te thote qe atyre u pelqen te jene ashtu. Nuk ka nevoje qe ne te mendojme per to se cila eshte me e mira per to perderisa ato kane mundesi ta bejne zgjedhen vete.
    Ceshtje shijesh, askujt s'i takon t'ia imponoje tjetrit shijen e tij.

Po edhe burrat nuk jane larg tyre ne vendet arabe
    pajtohem,jo qe duhet protestuar por dohen qe ne shenje proteste te leshojne francen)

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anėtarėsuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Edhe une pajtohem per kthimin e tyre, ama fillimisht duhet t'u largohen perendimoret prej vendeve te tyre.

Po si t'i behet pastaj francezeve qe jane vendase aty?

Faqja 28 prej 54 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •