Close
Faqja 24 prej 54 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 531
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    ti gjithashtu arrite ne perfundimi qe ka vetem 2 kategori femrash. ato qe cilesove femra-meshkuj te cilat gjuajne, ose ato qe duan te gjuhen...
    kam edhe une fakte me prove shkencore per kete #225
    Admiral, ky lloj diskutimi po me duket kaq i kote, sa nuk ka ku shkon me shume, por po pergjigjem vetem sepse po me akuzon kot; ate kategorizimin nuk e bera une, por ta cilesova te tille nese do ecnim sipas asaj vije arsyetimi qe ndoqe ti, nje vije tejet e gabuar sipas meje, qe ne fakt ti kete lloj diskutimi qe ne fillim e hape si nje grope per te hedhur femrat ne te, dhe kur te erdhi kunderpergjigjja re me kembet e tua brenda, dhe tani thua qe na e shpjegove ndryshe, here pite -here simite....

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Ku m'iku Mersini 1her? Se ne pamundesi te kohes dhe punes nuk shkruaj dot gjate. Moda eshte krijuar nga njerezit per njerezit. Ne varersi te moshes,gjinise,ekstavagances,modestise, classy, apo thjesht dhe sporti. Te serviret nje variacion I madh te zgjedhesh. Me deshire dhe vullnet te plote, cfare te pelqen apo te pershtatet. Kshu eshte normalisht,se ka dhe ekstreme eshte bote e madhe dhe larmirshme. Ne lidhje me tundimin e te parit/shikimit eshte nje hendek I thelle midis. Te parit me te berit Jane ca larg. Te bukuren te gjithe e shikojme, pa dallim seksi apo moshe. E te shohesh, nuk te Ben detyrimisht mekatar. lol. Mbaj mend 1here, diku me disa femra te moshave te ndryshme, papritur 1 mashkull mu drejtua me pyeti per dicka-ishte cte te them. Rralle shef te tille. E pame, se e bukura ta terheq syrin. So I bie te gjitha beme mekat qe e pame? Lol. Keto 'ngacmime' si I quan ti Jane pa zarar. Njeriu martohet, bie ne dashuri me te gjitha, cilesite, virtytet, personalitetin dhe bukurine e jashtme te 1 personi. Eshte me e forte kjo ndjenje se me ate kalimtaren e rruges, qe e shef dhe e harron po prape. Pastaj, mashkullin po e 'lidhe' ose ti 'mbyllesh syte' me I terbuar behet. Lere te lire me mire. Keshtu kupton sesa vlen per te me shume .
    Linja studio po.

Pink nuk po them lidh gjuetarin, po them fshihi prehen .Une e kuptoj shume mire qe mashkulli sipas teje harron dhe po pa ndonje vajze me te bukur se ty mire te thashe dhe me pare koha qe ai rri me ty dhe koha qe rri me te tjeret eshte ne favor te atyre qe ti mendon sei harron.Une mendoj se mbulesa e vajzes eshte nje pengese per emocionet me qellim qe para se te kaloje tek zgjedhja vizuale mashkulli te beje nje zgjedhje karakteri dhe personaliteti.Ti e pe ate djalin qe te pyeti dhe u honepse mbas atij sepse ishte i bukur, pesove ndonje atak kardiak ne ate cast sa ke dashur disa momente ta marresh veten,pra pamja te krijon emocion dhe me vone sta le llogjiken te zgjedhesh cilesite por vetemjaftohesh me bukurine pastaj zhgenjehesh.Une i kap shprehur te gjithe pikepamjet dhe problemet ne cift dhe pse lindin ato, kush jane shkaqet, pasojat dhe kurimi tek tema qe te dergova me link.Debatin nuk dua ta kthej ne nje Big Brother se pastaj do rri te flase per emocionet dhe lidhjet ne Big Brother , per pasojat emocionale te izolimit te atyre njerzve duke e lidhur me ceshtjen tone te debatit qe izolimi i shikimit nga mashkulli, dhe mbulesa e femres eshte nje nga shkaqet e mos prishjes se lidhjes dhe shtimit te dashurise per njeri tjetrin.Nuk kam me kohe per shtjellim.te uroj fat
    "Shoku Mjekesise"

Citim Postuar mė parė nga _Mersin_ Lexo Postimin
    Linja studio po.

Pink nuk po them lidh gjuetarin, po them fshihi prehen .Une e kuptoj shume mire qe mashkulli sipas teje harron dhe po pa ndonje vajze me te bukur se ty mire te thashe dhe me pare koha qe ai rri me ty dhe koha qe rri me te tjeret eshte ne favor te atyre qe ti mendon sei harron.Une mendoj se mbulesa e vajzes eshte nje pengese per emocionet me qellim qe para se te kaloje tek zgjedhja vizuale mashkulli te beje nje zgjedhje karakteri dhe personaliteti.Ti e pe ate djalin qe te pyeti dhe u honepse mbas atij sepse ishte i bukur, pesove ndonje atak kardiak ne ate cast sa ke dashur disa momente ta marresh veten,pra pamja te krijon emocion dhe me vone sta le llogjiken te zgjedhesh cilesite por vetemjaftohesh me bukurine pastaj zhgenjehesh.Une i kap shprehur te gjithe pikepamjet dhe problemet ne cift dhe pse lindin ato, kush jane shkaqet, pasojat dhe kurimi tek tema qe te dergova me link.Debatin nuk dua ta kthej ne nje Big Brother se pastaj do rri te flase per emocionet dhe lidhjet ne Big Brother , per pasojat emocionale te izolimit te atyre njerzve duke e lidhur me ceshtjen tone te debatit qe izolimi i shikimit nga mashkulli, dhe mbulesa e femres eshte nje nga shkaqet e mos prishjes se lidhjes dhe shtimit te dashurise per njeri tjetrin.Nuk kam me kohe per shtjellim.te uroj fat
    Po i shtohem dhe une listes se "kundershtuesve" te kesaj teorise tende
    Sipas teje, nese nje femer nuk eshte e mbuluar, mashkulli dashurohet me pamjen e jashtme dhe pastaj zhgenjehet.... Merr cik anen tjeter te muhabetit, sikur mashkulli te dashurohet me karakterin e femres dhe pastaj te zhgenjehet me pamjen e jashtme??
    Ne rastin e pare, zhgenjimin nga karakteri e merr pothuajse qe ne fillim (dallohet nje person me tru e nje pa tru qe ne diskutimet e para) kshuqe ky zhgenjim nuk jep shume pasoja pasi nuk eshte akoma dashuri (spo marr parasysh dashurine me shikim te pare se nuk i besoj ); nderkohe qe ne rastin e dyte, kur i sheh fytyren zhgenjehet... po si t'ja bej qe eshte i dashuruar??? Per me teper, si arrin te dashurohesh me nje femer qe nuk ja ke pare kurre surratin tamam??

Mbulimi i femres mund te jete e mire per ju meshkujt, pasi evitoni qe te tjeret t'ju shohin gruan ndaj s'ka shume skena xhelozie, po nga ana femres?? Ju meshkujt nuk mbuloheni, kshuqe femrat juve mund t'ju shohin normalisht....

Ndaj me lind pyetja, si mund te ndikoj veshja vetem e femres ne mos prishjen e lidhjes dhe shtimit te dashurise me njeri tjetrin?

La vita non si spiega, si VIVE!

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    kurre flasin edhe muslimanet per lirine e individit mos ngelet njeri tjeter me fol .

Liria e individit eshe koncept i krijuar ne europe edhe jo ne arabi ( thjesht sa per sqarim )
    Sipas teje , duhet te ngrihet nje person qe te me jap mua idene e lirise time personale sepse une ndryshe nuk mund ta perceptoj dot si ide??
    (ti si europian e konceptoke bukur si ide , bravo)

Filozofia e individualizmit eshte aq e vjeter sa edhe bota vet , e keto budalliqe mund tja serviresh ndonje gogoli qe eshte pro-idese ''bej si te them une .....PIKE'' .

Sa per temen. Akoma skam lexuar sesi mund te mbrohet ideja e se pasuri polici mode neper rruge?

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Admiral, ky lloj diskutimi po me duket kaq i kote, sa nuk ka ku shkon me shume, por po pergjigjem vetem sepse po me akuzon kot; ate kategorizimin nuk e bera une, por ta cilesova te tille nese do ecnim sipas asaj vije arsyetimi qe ndoqe ti, nje vije tejet e gabuar sipas meje, qe ne fakt ti kete lloj diskutimi qe ne fillim e hape si nje grope per te hedhur femrat ne te, dhe kur te erdhi kunderpergjigjja re me kembet e tua brenda, dhe tani thua qe na e shpjegove ndryshe, here pite -here simite....
    ti po i interpreton fjalet e mia krejtesisht gabim.
    nuk e di nese e ben me qellim apo jo, por thjeshte po e ben.
    kategorizimin nuk e bere ti??? je e sigurte?
    nejse.

une hapa grope per te hedhur femrat ne te???????????????????
    ku e pe nje gje te tille????
    e sheh si i intepreton sipas qejfit tend fjalet e mia?
    une e respektoj femren me shume sesa ajo e respekton vehten (flas per nje pjese te madhe te femrave ne shqiperi).
    kete respekt e shfaq duke e trajtuar femren si te barabarte me mashkullin e jo si nje qenie "me aftesi te kufizuara".
    e kam thene 1000 here: me pelqen barazia mashkull/femer.
    fatkeqesisht nje pjese e mire e femrave nuk e duan kete barazi. duan te jene "speciale"... lol.

p.s. jemi krejtesisht jashte teme.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Gjithmone kam patur pershtypjen qe ata qe i mbulojne grate apo jane fanatiker jane ata qe i shqyejne syte me shume te femrat qe kalojne rruges. Gruan e mbulojne ngaqe e kane mendjen e djallezuar vet, e kujtojne se te gjithe jane si ata.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Sipas teje , duhet te ngrihet nje person qe te me jap mua idene e lirise time personale sepse une ndryshe nuk mund ta perceptoj dot si ide??
    Ti e ke te lehte ta perkufizosh lirine tende si mashkull aq me shume qe je rritur ne Europe, po ec e mbushja mendjen asaj qe eshte rrit ne Arabi se c'eshte liria? A do te te kuptoje?
    E c'mund te dije per lirine nje qe ka jetuar tere jeten e nenshtruar, dhe eshte rritur nga familja, te afermit, shoqeria te besoje qe femra eshte e detyruar ti bindet mashkullit, apo me sakte lind e vdes per ti sherbyer mashkullit e plotesuar kenaqesite seksuale te tij?
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga _Mersin_ Lexo Postimin
    Linja studio po.

Mersin, ja e fsheha 1 e 10 -preja.nuk zgjidh gje. Bota ka miliona. Edhe smund ta lidh me zinxhir mbas vetes, I wish, I could.
    Edhe avash me ate atakun kardiak (lol). Se jam zemer forte kshu. Top jam nga zemra. Pelqej, kshu, po aty jashte i le prape. Ne dore e ke. Zoti na dha sy, na dha dhe trurin. E mire e lashe, se nuk ja mbushim dot njeri tjetrit mendjen. Gjithashtu dhe ty, fat dhe tolerance.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    fatkeqesisht nje pjese e mire e femrave nuk e duan kete barazi. duan te jene "speciale"... lol.
    haha lol.....

vete fakti qe e diskutoni aq shume femren e ben akoma me specjale

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin

Mbulimi i femres mund te jete e mire per ju meshkujt, pasi evitoni qe te tjeret t'ju shohin gruan ndaj s'ka shume skena xhelozie, po nga ana femres?? Ju meshkujt nuk mbuloheni, kshuqe femrat juve mund t'ju shohin normalisht....

Ndaj me lind pyetja, si mund te ndikoj veshja vetem e femres ne mos prishjen e lidhjes dhe shtimit te dashurise me njeri tjetrin?
    Tek ky shkrimi posti numer 7 eshte pergjigja per ty.

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=110220

Disa jane duke kerkuar lumturine ndersa disa e perjetojne ate.Disa kerkojne idealen ndersa disa perjetojne racionalen.Ka prej atyre qe e kerkojne lumturine dhe idealen ne bordello mirepo kjo a eshte zgjidhja?

Me pak fjale Mashkulli mos shikoje ME EPSH femer tjeter dhe po keshtu dhe femra, dhe femra te vendosi shamine besoj se jane dy gjerat qe do sjellin rritjen e dashurise ne cift, largimin e te gjithe ngacmimeve qe vjedhin zemrat e te dashurarve, duke lene ne nje harmoni te qete ciftet per te qene te unisuar me njeri tjetrin.DUke i bere femrat e sigurta se dashuria e te dashurite saj nuk konsumohet me te tjere.Te jesh me ate ne te mire dhe te ne keqe, ta duash me te mirat dhe me te keqijat, ne varferi dhe ne pasuri, ne shendet dhe semundje eshte sllogan por shume pak e praktikojne sidomos ato qe jeten e konsiderojne ekperiment bashkejetese.Femra ka nevoje per siguri ngaqe eshte emocionale dhe e brishte si qenie.Femra ka nevoje ta vendosi koken e saj tek gjoksi i mashkullit dhe te ndieje te rrahurat e zemres se tij dhe te jete e sigurte se vetem ajo gjendet tek mendja e tij.Nje cift nuk mund te fuksionoje gjate nese nuk i ofron njeri tjetrit dashuri.Dhe dashuria duhet ruajtur sepse ajo eshte e brishte.
    "Shoku Mjekesise"

Faqja 24 prej 54 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •