Close
Faqja 14 prej 27 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 270
    Mbreti i Fundit Teokratik
    Anėtarėsuar
    12-06-2008
    Vendndodhja
    Ankara - Türkiye
    Postime
    94
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Oje zoje une nuk kame kurfare militantizmi ase edhe nje her nuk kame votuar ne kosove une jame rritur jasht une jame shtetas Zvicerrane .

I vetmi militantizem qe une kisha dhe kame ishte deshira e madhe qe edhe populli te cilit une i perkas te jetoje me dinjitet te zhvillohet ekonomikisht dhe me ne funde te dale nga mjerimi duke qen i sigurt se ket mesemiri mund ta bente Pacolli nje njeri me lidhje shume te fuqishme ne ter boten dhe i cili mund te perfaqsoje mbi 100 miliarder tjer te cilet ne njefare forme edhe do ti sillte per te investuar ne kosove por ja ce ky popull esht injorante dhe nuk mundet mu nda nga mjerimi .
    Se pari une jam Zoteri.

Edhe une do e kisha vene pacollin para kesaj presidentes tash, te pakten pacolli e tregoj veten shume mire ne ditet e para duke ja ndare rrogen e tije 10 familjeve.... mirpo tash ajo shkoj... atehere duhte te punoj pacolli me shume , te tregoj veten, pas 6-9 muajve kemi zgjedhje presidenciale e pastaj shofim..
    Dija ėshtė Injorancė pėr Injorantėt, sikurse ėshtė Injoranca Injorancė pėr Tė Diturit

Citim Postuar mė parė nga Fana Lexo Postimin
    Kur flet per vete ne rregull.
    Mirpo pse me quan mua ketu nuk kie te drejt...

Pse nuk eshte zgjedhur pacolli president nuk do te thote se eshte fundi i botes....
    Siqo se qfare arsytimi po jep: se pacolli eshte miliarder dhe duhet te jete president, nese eshte per kete atehere e marrim Bill Gates per president...
    Nuk mjafton vetem te jete miliarder dhe me kete meriton te jete president....

Te kam dhene edhe me here nje keshille, kontrolloje zemerimin, sepse mund te thuash gjera qe pastaj te pendohesh per to...

Sikur pate thene Njeri (qe nje grup i caktuar injornatesh ende e thrrasin Figure Kombtare): ''Le ta dije e gjithe Bota mbare se Gjergj Fishta s'asht Shqyptar''

Oj zoteri mua nuk me iteresojne Miliardat e Pacollit por nje njeri i cili ka miliarda ka mundesi te bej shume per nje popull ne ket raste pacolli mund te bente shume per kosoven pasice kishte mundesi edhe finaciare por mbi te gjitha ky Pacolli kishte lidhje shume te fuqishme ne ter boten ku kishte vepruar me dekade dhe ku kishte krijuar lidhje me disa nga sipermarrsit me te fuqishem botrore une jame rrit ne evrope dhe e di cafre do te thote te kesh lidhje me nje Milioner e lere me se Behgjet Pacolli pervc se ishte vet Milirder aje kishte lidhej miqasi edhe me qindra miliarder e Milioner te tjere dhe te cilet mund ti perdorte ne dobi te popullit injorant te Kosoves.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prishtina.C : 08-04-2011 mė 13:44

Mbreti i Fundit Teokratik
    Anėtarėsuar
    12-06-2008
    Vendndodhja
    Ankara - Türkiye
    Postime
    94
    Oj zoteri mua nuk me iteresojne Miliardat e Pacollit por nje njeri i cili ka miliarda ka mundesi te bej shume per nje popull ne ket raste pacolli mund te bente shume per kosoven pasice kishte mundesi edhe finaciare por mbi te gjitha ky Pacolli kishte lidhje shume te fuqishme ne ter boten ku kishte vepruar me dekade dhe ku kishte krijuar lidhje me disa nga sipermarrsit me te fuqishem botrore une jame rrit ne evrope dhe e di cafre do te thote te kesh lidhje me nje Milioner e lere me se Behgjet Pacolli pervc se ishte vet Milirder aje kishte lidhej miqasi edhe me qindra miliarder e Milioner te tjere dhe te cilet mund ti perdorte ne dobi te popullit injorant te Kosoves.
    Pergjigjen ta kame dhene ne nje postim me siper
    Dija ėshtė Injorancė pėr Injorantėt, sikurse ėshtė Injoranca Injorancė pėr Tė Diturit

Kosova ka ber shum gabim me largimin e Behgjet Pacollit kosova esht dashur ce ta shfrytezoje ket njeri kosova esht dashur ce ti shfrytezoje te gjitha kapacitetet dhe lidhjet e keti njeriu qofshin ato ne Biznes apo ne Politike bota dhe popujt sote kan shum pake njerz si Pacolli njerz te tille me lidhje kace te medha ne bote si pacolli ka shum pake sote ne bote dhe nje nder keta te paktit esht shqiptari Behgjet Pacolli i cili ju ofrua Gratis popullit te vete dhe nuk e Pranoje.

Mendone vetem nje gje o popull injorant Roman Abramovic esht Miliarderi Russe i cili i ka ber publicitet Russis me teper se te gjithe ruset e famshem marre se bashku keto 500 vitet e fundit.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Te gjithe te poshter jemi edhe une jame i poshter se jame shqiptare .
    mund te thuash per vete,por jo edhe per ne..

nje pyetje ;pasi te vdese Pacolli a i takon pasuria gruas se tij prej Rusie???

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Te gjithe te poshter jemi edhe une jame i poshter se jame shqiptare .
    A mujte a u lodhe hiq a jo,traktori a po te dhez ne ven a jo,le politiken se nuk po marrshe vesh ne te me sa pula ne telefon.
    Te kam tregu me koh se si do perfundoi presedniku i yt,por me ke pas ofendu,tani po qe se ke kurajon te me kerkosh falje,sepse je me fat qe ketu ne forum ka njerz te menqur dhe ta tregoin rrugen e drejt,edhe pse rruga e jote eshte gogja e pshtjellt.
    kemi pas fat si kosove qe me ne fund pacolli u menjanu,dhe ai do jet vetem nje pateric e thaqit por jo shume koh.
    Mos i umerzit he burr,se ka ma keq,mu merzit duhet serbia se i ka pas ferku duart kur u emru pacolli presednik,e ti banu i fort

Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    Une mendoj se Hashimi po tregon seriozitet e perkushtim ne kalimin sa me te lehte te situatave qe krijojne grindavecet e dekonstruktivet.
    Edhe kjo mareveshje tregon se Hashimi vepron me urtesi.
    Ti pergezojme politikanet qe veprojn drejt pamvaresisht se i kemi dasht a jo.
    Tu a shikojme punen e perditshme.
    Veprojn drejt.. tu themi fjale pergezuese..
    Veprojn keq tu a themi ashtu si eshte e verteta.

Urime ksaj Qikes qe po bahet Presidente.
    Per mua dhe Pacolli i mir ishte.

Tash nji pyetje per karakterin e Zonjes qe po behet Presidente.

A ka shkue ndoj here kjo shefe e larte e Policise per ngushellim ose perkujtim ose respektim.. ne familjen e oficeres se Policise Sabahete Tolaj qe u vra ne pusi nga kanibalet?

Dua pergjigje nga dikush qe eshte i sigurte ne pergjigjen qe do japi.
    Atifetja duket qe eshte motra e Dervish Jahjages, i cili gjate luftes ne Kosove ishte udheheqes per Fondin 'Vendlindja therret'. Dervishi ishte sponzorues i dhe financues i SHIK-ut ne Kosove. Atifetja po qe se nuk ishte anetare e SHIK-ut kurr nuk do te avancohej ne PK. Tashti kemi nje SHIK-ase ne Krye te Vendit. Te lumte Isa Mustafa. Bravo
    Nuk me interon partia hiq, por me intereson se pse jan vra shqiptaret mas lufte.

Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    mund te thuash per vete,por jo edhe per ne..

nje pyetje ;pasi te vdese Pacolli a i takon pasuria gruas se tij prej Rusie???

Po ku me interson mua se kujt do ti takoje pasuria kur te vdes Pacolli mua me intersone ce ne ta shfrytezojme ket njeri deri sa aje te jet gjalle per interes te kosoves

Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    A mujte a u lodhe hiq a jo,traktori a po te dhez ne ven a jo,le politiken se nuk po marrshe vesh ne te me sa pula ne telefon.
    Te kam tregu me koh se si do perfundoi presedniku i yt,por me ke pas ofendu,tani po qe se ke kurajon te me kerkosh falje,sepse je me fat qe ketu ne forum ka njerz te menqur dhe ta tregoin rrugen e drejt,edhe pse rruga e jote eshte gogja e pshtjellt.
    kemi pas fat si kosove qe me ne fund pacolli u menjanu,dhe ai do jet vetem nje pateric e thaqit por jo shume koh.
    Mos i umerzit he burr,se ka ma keq,mu merzit duhet serbia se i ka pas ferku duart kur u emru pacolli presednik,e ti banu i fort

Besa mir e ke me milet injorant nuk ja velen mu marre.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Po ku me interson mua se kujt do ti takoje pasuria kur te vdes Pacolli mua me intersone ce ne ta shfrytezojme ket njeri deri sa aje te jet gjalle per interes te kosoves
    duhet te interesoje se nesra vjen Rusi ne Kosove dhe te behet ty shef e te komandon ne vendin tend...
    (pacolli shka ka fituar ne Zvicer e tjera vende te gjitha pasurite e tyre shkojne ne Rusi lol)

Faqja 14 prej 27 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •