Z.Prishtina,ne jemi popull jo ,,milet'',dhe Ju lutem mos na quaj ,,milet i poshter'' kjo nuk eshte ne rregull!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Prishtina C
Ku e merre guximin e quan nje popull te poshter??
Une e pranoj se ekziston nje injoranc e madhe ne popull, mirpo kjo eshte fal shum faktorve te ndryshem dhe periudhave te ndryshme qe ka kaluar ky popull
E kuptojm zemrimin tene ama gjithqka duhet te jete mbrenda kujfijve....Militantizmi nuk sjell kurre progress..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fana : 08-04-2011 mė 13:05
Dija ėshtė Injorancė pėr Injorantėt, sikurse ėshtė Injoranca Injorancė pėr Tė Diturit
Po si ore te mos ju them Milet i poshter po a?e dini ore se cfare shanse keni humbur ore e dini ju se cfare do te thote te jesh Miliarder kjo esht maja e lidhjeve botrore dhe neve na u ofrua nje Miljarder me lidhje Botrore i gatshem ce te gjitha lidhjet e tija te krijuara me dekada ti shfrytezoje ne dobi te keti Populli injorate dhe ne e larguam po cili popull ne Bote do ta largonte e nuk do ta shfrytzonte nje njeri te tille me kace shume kapacitete.
Problemi esht se ky Milet nuk e din se cfare do te thote Miliarder dhe nuk e imagjinon dote se cfare mund te bej nje miliarder me lidhje ne ter Boten si Behgjet Pacolli .
Kur flet per vete ne rregull.
Mirpo pse me quan mua ketu nuk kie te drejt...
Pse nuk eshte zgjedhur pacolli president nuk do te thote se eshte fundi i botes....
Siqo se qfare arsytimi po jep: se pacolli eshte miliarder dhe duhet te jete president, nese eshte per kete atehere e marrim Bill Gates per president...
Nuk mjafton vetem te jete miliarder dhe me kete meriton te jete president....
Te kam dhene edhe me here nje keshille, kontrolloje zemerimin, sepse mund te thuash gjera qe pastaj te pendohesh per to...
Sikur pate thene Njeri (qe nje grup i caktuar injornatesh ende e thrrasin Figure Kombtare): ''Le ta dije e gjithe Bota mbare se Gjergj Fishta s'asht Shqyptar''
Dija ėshtė Injorancė pėr Injorantėt, sikurse ėshtė Injoranca Injorancė pėr Tė Diturit
Oje zoje une nuk kame kurfare militantizmi ase edhe nje her nuk kame votuar ne kosove une jame rritur jasht une jame shtetas Zvicerrane .
I vetmi militantizem qe une kisha dhe kame ishte deshira e madhe qe edhe populli te cilit une i perkas te jetoje me dinjitet te zhvillohet ekonomikisht dhe me ne funde te dale nga mjerimi duke qen i sigurt se ket mesemiri mund ta bente Pacolli nje njeri me lidhje shume te fuqishme ne ter boten dhe i cili mund te perfaqsoje mbi 100 miliarder tjer te cilet ne njefare forme edhe do ti sillte per te investuar ne kosove por ja ce ky popull esht injorante dhe nuk mundet mu nda nga mjerimi .
Atifete Jahjaga? Nuk ja di kapacitetin per te qene presidente (prej polic ne president.......), por emrin e paska zot na ruj.....Ani kur te shkoj ne vizite ne Londer, Washington, Berlin, Paris do te thone " Na erdhi presidentja e nderuar Atifete Jahjaga"...........lol
Krijoni Kontakt