Close
Faqja 32 prej 43 FillimFillim ... 22303132333442 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 429
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464
    Edhe iranit do i vije radha,sepse po i thote Amerikes birem se plasa,hah.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    edhe amerikes i vije rradha ,mos ki dert

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Libi, kryengritësit vazhdojnë avancimin drejt perëndimit të vendit

Kryengritësit libianë po vazhdojnë avancimin drejt perëndimit të vendit, në qytetin e lindjes së zotit Gadafi, Sirte, ku mund të zhvillohet një betejë e ashpër për bazën e forcave qeveritare.

Me ndihmën e sulmeve të koalicionit ndërkombëtar, kryengritësit avancuan drejt kryeqytetit Tripoli madje kanë rimarrë nën kontroll zona që u morën nga trupat qeveritare para se të fillonte fushata e Perëndimit për zbatimin e zonës së ndalim-fluturimeve mbi Libi më 19 mars.

Katari u bë sot vendi i parë arab, që njeh kryengritësit si forca e vetme që gëzon legjitimitet për të udhëhequr Libinë. Katari po mer pjesë gjithashtu me vendet perëndimore në zbatimin e zonës së ndalim-fluturimeve.

Bombardimet e rënda tronditën gjithashtu kryeqytetin Tripoli, dje vonë, ku u dëgjuan një numër shpërthimesh të zhurmshme dhe zjarri i sulmeve ajrore. Më vonë, televizioni shtetror libian konfirmoi sulme ajrore në Sirte dhe në Tripoli.

Deri mbrëmë, kryengritësit kundër Gadafit kishin rimarrë kontrollin e qytetit Bin Xhavad, pika më e largët në perëndim të vendit, ku forcat opozitare kishin arritur para fillimit të kundër ofensivës së forcave qeveritare në fillim të këtij muaji. Kryengritësit po përpiqen t’i japin fund sundimit 42 vjeçar të Muamar Gadafit.

Nuk kishin hyr dot te qyteti Gadafit

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Ja se si protestojne serbet kunder OKB-se dhe pro vellaut te tyre gadfit.

Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 05-04-2011 më 10:47
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Nderhyrja e nderkombtareve nuk eshte e nevojshme e as sulmet nuk duhet kishin ndodhur secili shtet i ka detyrat e veta qe hartohen ndermjet atij shteti gje qe nuk i intereson dikujt tjeter secili do coft ai

po te isha une amerikan nuk do shkoja per te luftuar ne irak apo ne libi sepse nuk eshte ne interesin tim te familjes apo te shtetit tim ,ska se cme hyn ne pune kshtu qe gabim i madh nga ana e nderkombtareve.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    po te isha une amerikan nuk do shkoja per te luftuar ne irak apo ne libi sepse nuk eshte ne interesin tim te familjes apo te shtetit tim ,ska se cme hyn ne pune kshtu qe gabim i madh nga ana e nderkombtareve.
    hahahaha.
    amerika nuk ka interes ne nderhyrjen ne irak??? barcoleta e vitit esht kjo apo cfare???

amerika nuk leviz as gishtin e kembes po te mos kishte interes.
    ke raste sa te duash.

gjenocidi ne ruanda. u vrane 1.000.000 vete per vetem 3 muaj.
    amerika dhe askush nuk nderhyri.
    pse? sepse nuk kishin interes.

robert mugabe dhe ca diktatore te tjere afrikane ka vite qe po masakrojne popujt e tyre 100 here me keq se gheddafi.
    krimet e luftes qe kane bere jane te njohura dhe ata qendrojne ne pushtet pa problem.
    amerika dhe askush nuk nderhyn.
    pse? sepse nuk kane interes.
    ah po. mugabes i kane ndaluar hyrjen ne territore usa
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    hahahaha.
    amerika nuk ka interes ne nderhyrjen ne irak??? barcoleta e vitit esht kjo apo cfare???

amerika nuk leviz as gishtin e kembes po te mos kishte interes.
    ke raste sa te duash.

gjenocidi ne ruanda. u vrane 1.000.000 vete per vetem 3 muaj.
    amerika dhe askush nuk nderhyri.
    pse? sepse nuk kishin interes.

robert mugabe dhe ca diktatore te tjere afrikane ka vite qe po masakrojne popujt e tyre 100 here me keq se gheddafi.
    krimet e luftes qe kane bere jane te njohura dhe ata qendrojne ne pushtet pa problem.
    amerika dhe askush nuk nderhyn.
    pse? sepse nuk kane interes.
    ah po. mugabes i kane ndaluar hyrjen ne territore usa
    po pra nuk eshte ne interesin e amerikes qe te luftoje ne shkretetira ne interesin e nje shteti eshte vetem kurr i kanoset rreziku e jo te beje lufte per gaz/nafte ne sherbim te izraelit apo dikujt tjeter nuk eshte puna e amerikes te hyje ne ruanda,guanda e ti zgjidhe konfliktet sepse s'pari ne si njerez bartim pergjegjsi qe na preokupojne e nuk kemi detyre ti sherbejme dikujt tjeter nqoftse nuk i kemi borxh
    dhe fakt eshte qe shume familje presin djemt e tyre qe te kthehen ne shtepi.

Citim Postuar më parë nga berti60 Lexo Postimin
    edhe amerikes i vije rradha ,mos ki dert
    Do i vij dhe rradha Amerikes, po ishalla nuk jemi ne lufte me serbin ne, se s;do kete kush te na ndihmoje.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Ja se si mbeshtesin kriminelet njeri tjetrin.Populli kriminel (serb) perkrahe diktatorin kriminel.

Gadafi – idol i ri i nacionalistëve serbë

Beograd, 6 prill - Pesë vjet pasi lideri i tyre, Sllobodan Millosheviq, vdiq derisa ishte në proces gjyqësor i akuzuar për gjenocid, disa nacionalistë serbë e kanë gjetur idolin e ri: kolonelin Muamer Gadafi, raporton agjencia AP.
    Një grup në Facebook, që e mbështet liderin e Libisë, ka tubuar më se 66 mijë “pëlqime” deri të martën, duke reflektuar urrejtjen e thellë, që disa serbë e ndjejnë ndaj Perëndimit për shkak të bombardimeve të NATO-s në vitin 1999 kundër Serbisë, që e mbylli sundimin e Beogradit ndaj Kosovës.
    “Agresorët e njëjtë, që na patën vrarë neve, tash pamëshirshëm e sulmojnë popullin e Libisë”, tha organizata ekstremiste Nashi, e ndërlidhur me një grup rus me të njëjtin emër, që ka dorë në mbështetjen në faqen shoqërore në Internet për Muamer Gadafin.
    “Ne e lansuam fushatën në shenjë të sfidimit të Perëndimit dhe mbështetjes së vërtetë për mikun”, ka thënë grupi Nashi.
    Veprimtarët e fushatës kanë shpërndarë fotografi të Gadafit në Beograd dhe kanë bërë thirrje për protesta kundër bombardimit të trupave të tij nga ana e Perëndimit, raporton AP.

Koha.net

Faqja 32 prej 43 FillimFillim ... 22303132333442 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •