Xhelozia mund te buroje nga dashuria por kur teprohet eshte helm i saj.
Xhelozia mund te buroje nga dashuria por kur teprohet eshte helm i saj.
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Ne xhelozi ka me shume vetdashuri se dashuri.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
pa dashuri ska xhelozi ... apo e kunderta lol
Tani xhelozia per mendimin tim buron edhe nga pasigurite qe mund te kemi ne vetvete, por edhe nga pasiguria qe mund te te jape partneri..Po pati dashuri ka respekt dhe besim kshuqe po pati edhe xhelozi sikur ka nej gje qe s'shkon..Pastaj s'flas per xhelozi pse e pe ate me fustan te shkurter e me floke te gjata flas kur nuk je i sigurte per ate qe ke perballe..
Per shembull(se e mora per zemer temen): Po me pane ate njeri qe km ne krahe dhe jam e sigurte per ate njeri s'bohem xheloze fare, po e pane dhe s'jam e sigurte atehere je xheloze..
Me nji llaf eshte pune sigurie..sa besim ke ke tjetri..Sipas meje :P
https://www.behance.net/robberysk1100
Gjella me kripe e kripa me karar i thone nje fjale. Nje doze xhelozie eshte e nevojshme ne dashuri. Eshte budallalek te thuash qe nuk me ben pershtypje kur partneri im shikon nje femer tjeter. Ka shikime e shikime.
Por mund te them qe dhe xhelozia e tepruar eshte vrasesja e dashurise.
Feelings change - memories don't.
Icik xhelozi duhet me qen, se do duket sikur i leviz uje neper damar .
Xhelozia e tepert eshte semundje , eshte killer ne nje lidhje , ja ben jeten ferr personit qe ke ne krah .
Jeto sot se neser nuk i dihet
me fal se po ta them, por keto jane perralla qe i mendojne vetem femrat.kryesisht ata qe nuk i njohin meshkujt.
ke sa te duash meshkuj qe e duan tmerresisht partneren e tyre, por nese i "ofrohet" nje femer sexy, nuk arrijne te thone jo...
xhelozia ekziston edhe sikur dikush te jete 1000% i sigurte per besnikerine dhe respektin e partnerit.
xhelozi eshte edhe ajo ndjenje e pakendshme qe nuk ka te beje me sjelljen e partnerit, por te nje personi te trete.
nuk do ndjeheshe xheloze ti nese je ne nje lokal apo restorant me te dashurin dhe ndonje vajze e shikon dhe i buzeqesh gjate gjithe kohes atij???
Vasudhaiva Kutumbakam
Per mua xhelozia eshte shenje inferioriteti, nuk kam aspak pse te ndihem xheloze apo e kercenuar nga nje tjeter, po ashtu as partneri im nuk ka pse te ndihet xheloz aspak, sepse duhet te kete besim si tek une, po ashtu edhe tek vetja e tij duke e vleresuar veten per ate qe eshte, sepse per kete e do parnerin; per ate qe eshte dhe, nuk ka shkak te ndihet inferior nga nje tjeter.
Une nuk do mund ta duroja kurre nje partner xheloz, eshte e pamundur ta duroja edhe pse mund ta doja shume, xhelozia per mua eshte e patolerueshme dhe e pajustifikueshme.
Mire kjo xhelozia midis ciftit, por eshte stresuese edhe xhelozia ne shoqeri, une e di c'kam hequr kur nje shoqe tregohej xheloze per mua nga nje shoqe tjeter e imja. Interesant, gjithmone me ndjek ajo qe e urrej, gjithmone me takojne njerez xheloz!
Si Ujor qe jam, jam teper liberale, me duhet ta kem parasysh te mos zgjedhi nje te dashur te shenjes se Demit, sepse nuk kombinojne fare, ngaqe ata te shenjes se demit jane teper teper xheloze![]()
Krijoni Kontakt