STERN RROFSH PER TREGIMIN, NICE FARE.
Gezuar dhe sebepe pacim per te mire!
STERN RROFSH PER TREGIMIN, NICE FARE.
Gezuar dhe sebepe pacim per te mire!
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Tano gezuar!
Me kete Zhorzhin jam turperuar fare qe ta dish ti. Diku ne nje teme qe kishte RAKI brenda u futa(fiziologjikisht RAKI nuhata dhe u futa). E qe thua ti ja se cfare i shkrova
I therrita memorjes dhe ajo me tha po kjo eshte Zhorzhi qe bente pjese ne batalionin nacional clirimtar te krahines.Ku ke qene moj Zhorzh ke humbur.
Gezuar si dikur do therras dhe tankun tani
Gezuar!
Mirepo nuk ishte ashtu sepse kisha gabuar.
ej.... ose une jam bere tape ose me ka ikur memoria...
vetem ty nuk te mbaj mend une...
po thirre tankun se mbase ma kujton ai....gezuar shoku....
_______
Ne fakt une harrova te te therras se nate hesapi e thashe se mos flije.... .Pardon.
Me gjithate i kekova falje.
Eh pleqeria mor Tano... po na demton memorjen.
Megjithate RAKIA besoj se do te me ndihmoje te qendroj ne nivelin e duhur.
Te kujtohet RAKIA e Manit qe nxjerrin ne Korce!
Kam dy faqore qe per Vitin e Ri dhe po i shfrytezoj pike pike.
Ta dish ku kam arritur. Per nje pike RAKI shkova dhe erdha deri ne WASHING. DC vetem se ishte rrushi 5 ore vajtje dhe pese kthim.
Eh nuk te pyet njeri sot se ke vuajtur ne lufte veteran thone dhe kaq.
Nejse Gezuar!
Nga formulari I regjistrimit te pacienteve ne Spitalin Nene Tereza,
Departamenti I Demtimeve te Renda Fizike:
Emri: Ertygel Teneqexhiu
Mosha: 29 vjec
Gjendja Civile: Martuar
Vendbanimi: Tirane
Profesioni: Tregtar
Aresyeja e shtrimit ne spital:
Sapo u ktheva ne Tirone nga Shtutgarti me Bencin tim 600 te ri fringo (jom kap me thone te drejten ndemokraci tu shit miell, e kupto vete ti, neper Evrope) kur me thote Aishja, gruaja ime, me lujt golf te liqeni ku kena marre nje apartament luksoz me te ike truni kokes.
Po, po, golf, mos u habit fare care ka Evropa mo teper se ne? Kollaj fare, blej ca shkopa hekri e ca topa kaucuku, hap ca brima te fusha para pallatit dhe fute topin ne vrime ne shqiptaret kemi linde per kete pune;-))
Hajt mo, mos e zgjasim muhabetin, marrim shkopat e golfit dhe topat qe te mos I ngaterrojme I kom ble roze per Aishen dhe blu per vete me thone te drejten jom shume mo mire ngolf se gruaja ajo ka force te modhe e I bje topit sa I ha krahu dhe deri tani kom pagu nja 500 euro xhama penxheresh tek komshinjte e pallatit. Nejse te mos e zgjas, I bije Aishja topit dhe nuk gjendet gjekundi, as zhurme xhami tthyem nuk digjum I bie une dhe me shkon topi matane rruges. Shkoj ta marr kur cte shoh: Nje alamet lope me vithet sa i mal po kulloste aty prane dhe ngecur ne prapanice kishte topin roze te Aishes..
Hej grua!!! I therras Shih ketu shih (dhe I tregoj me gisht tek topi) si e jotja duket!!!... Nuk ka pjese trupi qe nuk me dhemb!!! Te pakten ti benin prej druri keto shkopat e golfit! Care I bona xhanem???!!!! Une isha dhe esell...
Aman o Beno mos mi permend keto vuajtje se mu be nje tip kocke ne fyt edhe mu mblodhen lotet ne maje te mjekres,po helbete se kur e pi ate te shkrete i harron te gjitha...Kam dy faqore qe per Vitin e Ri dhe po i shfrytezoj pike pike.
Ta dish ku kam arritur. Per nje pike RAKI shkova dhe erdha deri ne WASHING. DC vetem se ishte rrushi 5 ore vajtje dhe pese kthim.
Eh nuk te pyet njeri sot se ke vuajtur ne lufte veteran thone dhe kaq.
Nejse Gezuar!
Gezuar byrazer...na dhente zoti shendet e mos na pafte lėfyti thatesire!
Gjirfabe,c'i ke keto makabritete byrazer...na bere me hije,na bere...une e pi edhe me pasterma lope te uruaren!
Me pranoni dhe mua ne ketu ,letrat e mija kredenciale i ka shoku tanku,ne kohe te luftes kam qene me detyre ballist i thjeshte ,pa hatermbetje,rakine e kemi pire gjithmone me meze ,por dhe pa meze ,pozicioni i te pirit ne bithe apo ndenjurazi,dollibash nuk kemi patur se na e dridhete me gjermane e partizane ,ja keshtu ,rakine e kemi patur te Permetit dhe te Skraparit ,atehere behej pe rrushi ,tani thone se e bejne dhe nga patatja ,misri e ku ta di une .dikur kam shkruajtur per nje pijetar ..................
Dija eshte injorance e mesuar.....
Ua ua qenkan mbledhur shoket e luftes si dikur...
ej tanku? vertet per tek njerezit e humbur jemi bere....
megjithate shyqyr qenke mire edhe ti shoku-tanku....ke te drejte se Arben Kotja na mblidhte dikur e nje kohe me ate rakine e tij
na paska ardh dhe ajsbergu ketu do ngre nje dolli per te dy se kemi qene goxha cete dhe goxha njesit gueril...
a ju kujtohet Njesiti Gueril? ishte tema me e bukur qe ka qene ne forum ne ate kohe...
edhe ti Arkia.... mos e kurse te uruaren raki mani se kemi bollek kendej ne...
ajt pijeni nga nje dolli me fund tani lerini koherat e kaluara....
gezuar![]()
dont worry be happy
Edhe nje marre nga formulari I regjistrimit te pacienteve ne Spitalin Nene Tereza,
Departamenti I Demtimeve te Renda Fizike:
Emri: Astrit Gremi
Mosha: 31 vjec
Gjendja Civile: Martuar
Vendbanimi: Tirane
Profesioni: Analist
Aresyeja e shtrimit ne spital:
Kurre nuk e kam marre vesh perse deshirat e krevatit jane kaq te ndryshme midis burrit e gruas, perse thone qe burri mendon me koke (I alternon ato here pas here) ndersa gruaja me zemer.
Para tre ditesh, shtrihemi ne darke dhe pasioni fillon te ndizet kur ne momentin e shumepritur ajo largohet e me thote, nuk me behet sot, thjesht dua te jem ne krahet e tu, asgje me teper.
CFARE???!!! Cdomethene kjo?!
Fillon te shpjegohet me nje llogjike te pakuptueshme dhe te tmerrshme per trurin mashkullor
Ti nuk mendon fare per gjendjen time emocionale dhe nevojat e mija shpirterore si grua, vetem te plotesosh nevojat e tua fizike cfare jam une, nevojtore?! Mos me shiko ashtu me ato sy te zgurdulluar! Kaq te veshtire e ke te me duash si person dhe jo thjeshte per krevat?
Kuptohet qe nuk me kapi dhembi gje ate nate, u ktheva nga ana tjeter dhe ja futa gjumit
Te nesermen marr pushim nga puna per ta sajdisur gruan time te dashur. Pasi hengrem nje darke luksoze te Tajvani, shkuam ne Qendren Tregtare per shopping. Vijme perqark bashke ndersa ajo provon dhe merr ne krahe disa kostume teper te shtrenjta. Ngaqe e kishte veshtire te vendoste cilin te zgjidhte, I thashe ti merrte te tera. Vec te shihnit shkelqimin e syve te saj! Tani duheshin blere kepuce qe shkonin me kostumet dhe I dhashe viston te merrte nga nje pale qe te shkonte me cdo kostum. Pastaj shkuam tek bizhuterite ku ajo zgjodhi nje pale vathe te shtrenjta diamanti Duke perfituar nga situata ( u bo deti kos dhe ajo nxorri qepshen) zgjedh nje byzylyk floriri, dhe nje unaze platini, dhe nje Vec ta shihnit si rezatonte lumturi!! Cfare them dhe une: Orgazem lumturie!
Me ne fund, me thote: Mbarova I dashur e I shtrenjte!! Hajde shkojme te paguajme
Dhe une qe mezi po e prisja kete cast, I them, Jo e dashur, nuk me behet te paguaj!
Vec te shihnit metamorfozen e fytyres se saj: nga e kuqerreme ne bore te bardhe ne me pak se ½ sekonde! CFARE???!!!!
E dashur, thjeshte doja qe ti mbaje ne krahet e tu keto gjera kaq te dashura per ty, vec per pak kohe Ti nuk mendon fare per nevojat e mija financiare,por vec per nevojat e tua estetike
Ndersa veshtrimi I saj eshte shnderruar ne kercenues me rrezik jete, shtoj, Kaq te veshtire e ke te me duash si person dhe jo vetem kur te blej gjera?
Nuk e kisha vene re cadren e madhe qe mbante ne dore .Shyqyr zotit qe nuk e kishte cader pistolete si ato te 21 janarit!!!!
---------------------------------
Kush do me per Belulin, le te hidhet vete te spitali "Nene Tereza", se me ra bretku ik e eja, e kete heren e fundit ndryshe nga heret e tjera me dukeshin kater dyer ndryshe nga heret e tjera qe qene vetem tre, e une hyja me uxhum tek e mesit...
Mire se na vjen,i nderuar!
Me behet qefi qe po mblidhemi e gjithe kasta e vjeter pak e nga pak.
Ma njente zemra se do i pergjigjeshit thirrjes se dollise pasi kjo eshte nje thirrje qe ka mbajtur lidhur jo vetem sofren tone por nje komb te tere nder shekuj.
Pijaneci doc,eshte nje dokument i vyer ne sherbim te ideologjise se sofres tone dhe te falenderoj nga zemra qe e bere pjese te ketij arkivi te pasur me te cilin duhet te krenohet ky forum.
Gezuar!
Krijoni Kontakt