Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 74
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375

Çfarë di Masonëria për Shqipërinë?

Ne kete video thuhen plot gjera per te kaluaren tone per te tashmen dhe ne nje fare menyre per te ardhmen :

E si nje lloj vertetimi i videos me lart po sjell edhe nje video tjeter :

Cfare mendoni ju me kete rast ??

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Edhe a ka mundesi dikush te sjelli te gjithe emisionin sepse askund sun e gjej

Sic ta thashe dhe ne mesazh, do ishte mire qe tema te kishte tekst pasi videot nuk i stimulojme si hapese teme. Por meqe kjo teme ka interes te vecante do behet nje perjashtim. Per momentin skam kohe por do komentoj me vone. Ka shume te verteta ne ato qe ka thene Zotaj. Pjeseza te vogla kam hedhur here pas here neper temat sidomos tek ajo e Dodones. Ka gjera qe nuk bie dakort me Zotajn por u habita sot kur pashe videon qe ai gjeti kurajon te shpalli disa gjera te cilat jane me te vertete me shume zarar.

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Sic ta thashe dhe ne mesazh, do ishte mire qe tema te kishte tekst pasi videot nuk i stimulojme si hapese teme. Por meqe kjo teme ka interes te vecante do behet nje perjashtim. Per momentin skam kohe por do komentoj me vone. Ka shume te verteta ne ato qe ka thene Zotaj. Pjeseza te vogla kam hedhur here pas here neper temat sidomos tek ajo e Dodones. Ka gjera qe nuk bie dakort me Zotajn por u habita sot kur pashe videon qe ai gjeti kurajon te shpalli disa gjera te cilat jane me te vertete me shume zarar.
    Po mu duk me e besueshme si te sjellsha vet fjalet nga goja e tij.

Kurse me beri me se shumti pershtypje , pjesa per luften ne Kosove kur ketu me te madhe "adhurohet" Bill Klintori si motor i intervenimit te Nato-s , dhe te dalin keto fjal nga nje Master Mason , besoj se do kete te verteta .

Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Ne kete video thuhen plot gjera per te kaluaren tone per te tashmen dhe ne nje fare menyre per te ardhmen : http://www.youtube.com/watch?v=4wQ5_K42d20

E si nje lloj vertetimi i videos me lart po sjell edhe nje video tjeter : http://www.youtube.com/watch?v=PKDdF6vfjoo

Cfare mendoni ju me kete rast ??
    Super... Por dua te di se ku i bazon ato qe tha ai ne videon e pare..... Ndersa ne videon e dyte se kuptova se cfar kishte per ta mbeshtetur videon e pare

Teme interesante

Pershendetje
    Revolution 1848

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Video e 2-te mbeshtet te paren per kollaren e Bushit...
    Te presim Dariusin per shtjellimin e metejshem..

Revolution 1848

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ne nuk jemi Mason....ne jemi lindja dhe perendimi ....Alfa Omega i njerzimit.

Dhe per kete duhet kerku vendin ku e kem .

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Cfare te vertetash ka thene qe jane me zarar DARIUS,se mbi Dodonen dhe ato qe ke shkruar ti i kemi lexuar?a mund te na i thuash?
    Sepse jemi lodhur me sekretet aq shume sa po na duken si perralla tashme.
    Zotaj ka kohe qe ka permendur shume "sekrete",por per mendimin tim PERSONAL do te deshiroja qe te gjithe anetaret mos te mbanin me SEKRETE,pavaresisht konceptimit te te tjereve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    pres me padurim info te tjera.

qe ka patur dhe ka nje komplot kunder shqiptareve per kete nuk ka asnje dyshim, edhe qe mbreteria angleze (me gjithe skocine) ka prejardhje ilire as per kete nuk kam patur asnje dyshim, por jam kurioz te di arsyet e verteta te ketij komploti.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 25-03-2011 më 18:12

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •