Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 74
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-07-2009
    Postime
    79
    Citim Postuar më parë nga Dr.Qendro Lexo Postimin
    Na lodhe, NJERIU NUK KA PREJARDHJE NGA MAJMUNI!

Njeriu ka paraardhes te perbashket me
    promisianet e tjere.
    Sa i trashe je mor.
    Cilat jan ato,promisianet? naj thua ne dy menyra.ata shkencarisht dhe ket simbas Kuranit dh Bibles.
    SHqiprija etnike.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-07-2009
    Postime
    79
    Citim Postuar më parë nga Hylltar Lexo Postimin
    Nëse ti e përdor faktin e evolucionit si një ofendim për tjerët, atëherë t'a dish se ofendon vetveten, jo vetëm që ti ke prejardhje nga disa majmunë antropoidë që sot nuk ekzistojnë, por për më tepër me nivelin intelektual ju i keni ruajtur shumë karkateristika arkaike të majmunëve antropoidë për dallim nga të tjerët që e janë shumë larg sidomos me shkencë.

Fakti që ti e mohon evolucionin, nuk do të thotë se ke prejardhje nga njëfarë i ashtuquajturi Adem, me klonin e saj Havën. Këto janë figura mitike semite, sikurse dhe shqiptarët kanë Konstantinin e Doruntinën.
    E lexova ket mendim tendin ,dhe tan po besoj se ti nuk i beson as Bibles e as KURANIT,njeriu e ka prej ardhjen prej njeriut , njeriu i shendosh dhe me bidje fetar njerzore qoft ai katolik ose islam e din se rrjedhin prej njeriut ,e kujt ti pelqn me pas stergjysherit majmun let urnon vlla.
    SHqiprija etnike.

Pagan Warrior Maska e Hylltar
    Anëtarësuar
    18-03-2011
    Vendndodhja
    Në Fushat e Elyses
    Postime
    164
    E lexova ket mendim tendin ,dhe tan po besoj se ti nuk i beson as Bibles e as KURANIT,njeriu e ka prej ardhjen prej njeriut , njeriu i shendosh dhe me bidje fetar njerzore qoft ai katolik ose islam e din se rrjedhin prej njeriut ,e kujt ti pelqn me pas stergjysherit majmun let urnon vlla
    Përgjigja jote është tipike për një fshatar të pashkollë nga periudha mes dy luftërave botërore.

Atyne pleqve analfabetë të asaj kohe, që ke mujt mi taku tuj rujt dhent, ke mujt me ja shtru pyetjen edhe ata do tkishin thanë sakt atë që the ti: "e kujt ti pelqn me pas stergjysherit majmun let urnon vlla"

Duhet me pas parasysh, çfarë niveli të intelektit tregon kur jep përgjigje në një temë që ka të bëjë me shkencën.

Të pëlqeu apo s'të pëlqeu shkenca e ka dhënë fjalën e vet. Po ta përsëris, je duke ofendu vetveten, me atë stil që po përdor, se edhe ti fundja, një pasardhës i Homo Erectusit je, dashte apo s'dashte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hylltar : 23-03-2011 më 09:00
    PAGANËT PO TRIUMFOJNË, IMAMËT PO BIEN, BOTËS SË SHPEJTI DO TI KTHEHET PAQA.

Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    DR...nese je i ri ateher te kuptoj,por nese je i moshuar dhe ke krye shkollen ne kosove sepaku ate fillore,ti do te duheshe me rikujtua mesimet ne librin historise qe i ke mesuar ne fillore,un vetem po jav kujtoj nje apsurd te shkencetareve perendimor kur na thonin keto gjepura,e si duket ende besoni ne ato paqavurra.

E sa jam un i trash heheee,je ende i ri lol.
    Nuk e di se cfare thuhet ne shkollat kosovare, une jap mesim ne shkollat shqiptare. Ne shkollat shqiptare nuk eshte thene ndonjehere se njeriu rrjedh nga majmuni, nese kjo eshte thene ne shkollat kosovare shpresoj te ndreqet sa me shpejt.

Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Per ty vetem ket :

Njeriun e ka krijuar vete AI plotfuqishmi Allahu .
    Si e vertetove?

Citim Postuar më parë nga kushjam Lexo Postimin
    Cilat jan ato,promisianet? naj thua ne dy menyra.ata shkencarisht dhe ket simbas Kuranit dh Bibles.
    Bonobo, shimpanze, njeri, babun, orango-tangu, keta jane promisianet, qe nuk jane majmun. Diferenca duket qarte ne Anglisht pra "Apes" aty ku eshte njeriu, edhe "Monkey" aty ku njeriu nuk ka lidhje fare. Ne 1999 propozova qe ne tekstet shkollore fjala "Apes" te behej ne Shqip "Apët" shumez, edhe "Apë"(Anglisht: Ape) njejez, por nuk u pranua. Shqipes i mungon fjala angleze "Ape", ne kemi vetem fjalen "monkey"(majmun) qe e kane gati te gjitha gjuhet e ballkanit.

Citim Postuar më parë nga kushjam Lexo Postimin
    E lexova ket mendim tendin ,dhe tan po besoj se ti nuk i beson as Bibles e as KURANIT,njeriu e ka prej ardhjen prej njeriut , njeriu i shendosh dhe me bidje fetar njerzore qoft ai katolik ose islam e din se rrjedhin prej njeriut ,e kujt ti pelqn me pas stergjysherit majmun let urnon vlla.
    Se nga rrjedh njeriu nuk duket nga bindja fetare, por nga provat. Askush nuk thote se njeriu rrjedh prej majmunit. Por njeriu bashke me "apet"(Apes) e tjere ka origjina te perbashketa, edhe ky eshte fakt gjenetik, beson apo jo ti nuk i plas ndokujt.
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

Citim Postuar më parë nga Muslim-sunni Lexo Postimin
    tregon o atheist si e qliroi pejgamberi savs meken me gjak apo pa gjak
    No Arabic in this forum, please.

Albanian language only, every dialect you want, but not foreign languages.
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-12-2009
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    23
    ju porosise te shikoni kete video te ketij Georg Carlin, me ka bere me qeshe shume, e ne menyre spirituoze spjegon gjerat e rendesishme, e pa hipokrizi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga Dr.Qendro Lexo Postimin

Shqiptaret nuk jane as 20% mysliman, shumica jane ateist.

Ndersa per ate qe po thua, nuk lejohen shamite ne shkolla thjeshte sepse shkollat jane institucion publik edhe meqe Kosova edhe Shqiperia jane vende laike, atehere askujt nuk i lejohet te thyeje laicitetin e shteteve shqiptare, fene mbaje personale pa bezdisur te tjeret.

Pika e fundit, per ate ceshtjen e kryqit, mbaj mend para disa vitesh kam nxjerr nga klasa vete nje student nga Shkodra qe mbante kryq, e vetmja arsye qe nuk i vura verejtje ishte se nuk ja kishte idene se cfare ishte bibla, e mbante kryqin vetem se ishte ne mode atehere per te rinjte.
    un nuk pajtohem me ty dhe eshte qesharake te thuhet se shqiptaret ja 20perqin musliman ne kosov ja mbi 95 perqin ne maqedoni mbi 99perqin ne shqiperi diku ka 70perqin, edhe nese ata nuk e praktikojn fen kjo nuk do thot se ata nuk jan musliman, dhe ti thua se mbajtja e kryqit ishte ne mod ndoshta per dikend edhe mbajtja e shamis eshte mod, por ama ne nuk duhet te shitemi me krishter se krishteret se bota perendimore ka filluar te qeshe me ket iden ton bajate

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-12-2009
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    23
    o njerez te mire, nga pervoja po ju ffas, me u fole besimtareve "te forte" per kotesine e besimit eshte sikurse me dashte foshnjen me e binde se s'duhet te deshiroje te thithi gjiun e nenes. "te fortit" i karakterizon nje lloj "tru-lavazh", ata s'mund te pranojne asnje opcion tjeter perveç ati te fikesuar, me siguri qe ne femijeri te hershme, e sa me te pasigurte te jene ne vertetesine, aq me me kembengulje luftojne per iderte e tyre.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    ktu po behet fjal per futjen e ateizmit neper xhami e medrese etj etj po qka eshte ne fakt ateizmi, budallakia me e madhe ne bot eshte kjo e praktikua nga turqia pas saj shqiperia dhe pak vende ne bot shum minimale, ateizmi ne fakt esht ipa fe i pa bes nuk beson ne as gje kjo do thot se shqiptaret nuk kan bes, qesharake kam menduar se shqiptaret kan bes besojn,po hajde pra ta fusim ateizmin edhe neper kisha pse vetem neper xhamia

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga land Lexo Postimin
    shteti te detyroj xhamite dhe medresete te paguajne taksa te renda, 1 milion euro per xhami cdo vit, per medresete 5 milion euro, ne kte menyre rrjepim arabet nga paret....xhamit dihet qe bosh kane per te qene
    pra te kunderten e asaj qe bente turku ne shqiperi, taksa te egra kunder jomuslimaneve.
    po le ti detyroj te paguajn, ato do paguajn se kan popull mjaft po ne ket rast do te detyrohen edhe kishat te paguajn e ato do mbyllen te gjitha se skan antaresi ngase aq pak jan sa qe nuk ja vlen te flitet. po ateiste mendon se do pshtojn leht jo jo edhe ateizmi ne fakt eshte lloj feje ose ideologjie diqka e ngjashme kshtu qe askush mos te mendoj se vetem nje pjes te popullit do detyrohet te paguaj, se ateher do e rrezojm qeverin se jemi shumic absolute hmm

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •