Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 60
    Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Hashim Thaçi
    Kombi mbi të gjitha

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Lideri politik më i besueshëm ne Kosove?

Per ket qe e ka hap ket tem eshte rada trajkoviqi
    qe eshte partnere ne opozit me albin-daqiqin

ndersa per te tieret po nuk eshte moti qe populli foli per te saten here dhe e votoi e do ta voton per shume e shum vite Kryeçlirimtarin Hashim Thaçin
    more po qa je kah flet a pse pyet pa lidhje
    po juve me u vet kush duhet ti mbajm çdo 3 muej zgjedhjet
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Postime
    37
    Eshte Albini ghithsesi. Njeri nga te te paktet njerez qe eshte i paster dhe qe nuk mund ti ngjitet as edhe nje njolle e vetme. Po mos t`ishin vjedhur votat, ai do kryesonte bindshem.

albania is the best Maska e ismani
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    Citim Postuar më parë nga ismani Lexo Postimin
    hahha me patur ti tradit kombetare familjare sikur une ndoshta do te ishe dicka por fatkeqesishte bisedojm e me nje coban alla bugar me duket hihihihi
    o ****** hashimicen ne bithe se nuk ka buke prej ay prej lufte drejt ne politik pa asnje vizjone diturie per te udhehequr shtetin futet ne politik leje bre vlla shiko shqiperine dhe politikanet shqiptar te shqiperis se si diskutojn se cfar fjalori se cfar dueli bejne ketu ne kosove e ne maqedoni na kan mare naper kembe keta te luftes nuk i dim hall vetes hashimi hahhah ik more epja 20 lope 10 mushka dhe leshoje neper malin shar te ec ndoshta edhe ata nuk eshte ne gjendje me i rujte
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga ifshehur Lexo Postimin
    Eshte Albini ghithsesi. Njeri nga te te paktet njerez qe eshte i paster dhe qe nuk mund ti ngjitet as edhe nje njolle e vetme. Po mos t`ishin vjedhur votat, ai do kryesonte bindshem.
    ....me Vo a?
    a pa to ? kshtu vet ...!!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Postime
    37
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ....me Vo a?
    a pa to ? kshtu vet ...!!!!
    E kam bindjen se u mundove diqka te thuash. Shkruajte si me te mbete fjalet ne fyt, dole i paartikuluar. Hajt provoje edhe nje here. Thuaj lirisht ate qe deshte me thane, kuptohet pak ma kjarte.

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    E kam bindjen se u mundove diqka te thuash. Shkruajte si me te mbete fjalet ne fyt, dole i paartikuluar. Hajt provoje edhe nje here. Thuaj lirisht ate qe deshte me thane, kuptohet pak ma kjarte.

Mos prit shume se ke me u zhgenjy

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Postime
    37
    Citim Postuar më parë nga orhideja Lexo Postimin
    Mos prit shume se ke me u zhgenjy

Hahahahahaha jo jo nuk po pres, por me beri kurreshtar ajo pergjegja e tije me larte. Ishte disi e pakuptimt e thash ti jap shans te skjarohet edhe njehere.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Hashim THaqi:
    Bexhet Pacolli:

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Po pastertija vjen edhe prej mos dijes siq eshte Albin , qe per mi fitu zgjedhjet e shet banesen e del para popullit me koment se jaa une e shita per ju banesen shum komik eshte.

nje njeri qe nuk din ta udheheq jeten e vet ai nuk din per asken , secili kryetar shteti qe ka hy ne zgjedhje ka deklaru pasuri , qe d.th. Ai ka dite ta udheheq familjen e vet e me pas din ta udheheq edhe nje qytet apo nje shtet.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •