....per Lop qe je e kuptova qysh ne positmin e par .....
a per debill qe je qetash n'qet positmin e dyt e kuptova.....
....e more m'zat a ta merr mendja qe Albin serbofili u kan n'burg a? , ta merr mendja ty qe albin kuqka u kan ne burg te shkive e i ka perjetu gjenocidin e shkive a? , ty po ta merr mendja qe albin m.u.t.i u kan ne burg te shkive edhe ka vujt aty per atdhedashuri......hahahahahahahahhahaa....qesharak je ...
...ngo Balosh , ata qe jan kan ne burg te shkive , ata qe e kan perjetu burgin e shkive , ata nuk jan tamon tash , ata jan t'smut psiqikisht , ose me t'meta fizike ose i traumatizum ...
qaj qe e ka provu burgin e shkive e qe u kan aty brenda ne burg te shkive , aj kur ka dal pi burgit taman ska dal...
Balosh ngo, une i njo veq dy vet shum mir qe e kan perjetu burgin e shkinis...i njoh edhe kam muhabet me ta.....edhe shum shok te mir ikam ....
balosh qata qe e kan perjetu burgin e shkive si ti pash edhe si te fillojsh me bo muahbet me ta ki mi kuptu ata qe kan perjetu ni t'merr t'pa fund , nji t'merr qe shtir osht njeri me perjetu at t'merr.
Balosh po te tregoj per qata dy persona qe i njoh une , nese fillon me bisedu me ta ki kuptu qe ata jan kan me ni gjendje shum te rond......ata te dyt asnjeri prej tyre nuk jan gjendje normale tash se ata vertet e kan perjetu burgin e shkinis...ata jan me t'meta njerzore , asnjoni prej ketyre dyve nuk osht normal ....jan psiqikisht t'smut , pse se i ka prish shkavi me lloj lloj mnyre q'nnjerzore i ka provu , lloj lloj torture kan perjetu....qkas ju kan bo , po qka nuk ju kan bo se ....
balosh me te ra rasti ata mi taku edhe me te tregu ty se qfar kan perjetu ti nuk mundesh as me besu , ka mu tu dok onderr ose kejt diqka jasht njerzore...
kurse ti more balosh me do m.u.t.a tjer ketu hyni e shtini men per Albin lizbejken , albin pelen thoni se ka perjetu burg e sene rene ....hahahahahahaha , kjo o qesharake , albin pela osht veq nji vegel serbe ....qe ne burgin e serbis aj veq ka mujt me kan aty si emer asgje tjeter ....e albin m.u.,ti del shet men une patriot une atdhetar .....e loja t'serbis jan keto more klyshqit e shkinis....
hajt balosh qeter kun shit men per burgje t'shkinis ....qetu jo as mos tento ti as albin qyrri....rrugaqi...
hahhaha shfule d.m.th ti je si keta politikanet thaqat e maqedonis cka miren me dosje te ubas d.m.th me nje fjal ke qene bashkpuntor i atire dhe te kan tregu se cfar veprojn me ate ose ke qene ti bashke me ate ne burg dhe ju kan mbajtur si nuset reja kur jan taze sikur kastravecat hahha o muzat mos ja fut kot bre se ti
1 nuk e di perse jeton perse ha buke dhe erse dhihesh ne wc
2 ti i shikon vetem interesat tua familjare dhe nuk ta nin bitha per popullin sikur i dashuri yt hhahah
3 po te kishe gjak shqiptari ndoshta do te dije me shum per albinin e thaqin por mbas lufte vlojn komandantat
4 per ti edhe adem demaci i cili tere jeten e kaloj ne burg per te te siguru ti nje ardhmeri me te mir eshte tradhtar o kungell stamolli hidhi vetes pak uje se ke fillu me u qelbesu
100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI
Kryeqlirimtari Hashim Thaqi.
Krijoni Kontakt