Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 60
    Citim Postuar më parë nga ismani Lexo Postimin
    SKA PROBLEM EUROSTAR nese e kupton shkinishten nese jo do te mundohem me ta gjete nje fakt shqip

http://www.youtube.com/watch?v=p701alb9GK8
    po munde me ma perkthy, se jam shum kurjoz ! Gjithnje e kam pas nje pershtypje te keqe per ket
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    HAHHAH SKENDERBEU KA LUFTU ME SHPAT POR MBAS SHPINE KA PAS ME QINDRA E QINDRA SHQIPTAR JO TRADHTAR JO SIKUR TASH SHEMBULLI IT NJERIU I MIR PER NE SHQIPTARET GJITHMONE ESHTE I KEQ NUK KE FAJ TI MUNDESH ME FOL CKA TE DUSH PASI NUK KE HI NE BURGUN E ISH JOGOSLLAVIS ME TI LIDH BOJLET ME TEKUZE JE I LIRE TA KAN PRU PAVARSIN ATDHETARET DHE JO HASHIM THACAT E DISA TJJERE POR TA KA PRU FAMILJA JASHARI BASHKE ME TRIMAT TJERE CKA DERDHIN GJAKUN PER LIRI KURSE KI HASHIMI UA MER VOTAT JUVE DHE VIN I SHET KETU NE SHKUP PER FEMNA 16 VJECECARE DUKE U ENDUR NAPER KLUBE NATE SIKUR KURVE

....per Lop qe je e kuptova qysh ne positmin e par .....
    a per debill qe je qetash n'qet positmin e dyt e kuptova.....

....e more m'zat a ta merr mendja qe Albin serbofili u kan n'burg a? , ta merr mendja ty qe albin kuqka u kan ne burg te shkive e i ka perjetu gjenocidin e shkive a? , ty po ta merr mendja qe albin m.u.t.i u kan ne burg te shkive edhe ka vujt aty per atdhedashuri......hahahahahahahahhahaa....qesharak je ...

...ngo Balosh , ata qe jan kan ne burg te shkive , ata qe e kan perjetu burgin e shkive , ata nuk jan tamon tash , ata jan t'smut psiqikisht , ose me t'meta fizike ose i traumatizum ...
    qaj qe e ka provu burgin e shkive e qe u kan aty brenda ne burg te shkive , aj kur ka dal pi burgit taman ska dal...

Balosh ngo, une i njo veq dy vet shum mir qe e kan perjetu burgin e shkinis...i njoh edhe kam muhabet me ta.....edhe shum shok te mir ikam ....
    balosh qata qe e kan perjetu burgin e shkive si ti pash edhe si te fillojsh me bo muahbet me ta ki mi kuptu ata qe kan perjetu ni t'merr t'pa fund , nji t'merr qe shtir osht njeri me perjetu at t'merr.
    Balosh po te tregoj per qata dy persona qe i njoh une , nese fillon me bisedu me ta ki kuptu qe ata jan kan me ni gjendje shum te rond......ata te dyt asnjeri prej tyre nuk jan gjendje normale tash se ata vertet e kan perjetu burgin e shkinis...ata jan me t'meta njerzore , asnjoni prej ketyre dyve nuk osht normal ....jan psiqikisht t'smut , pse se i ka prish shkavi me lloj lloj mnyre q'nnjerzore i ka provu , lloj lloj torture kan perjetu....qkas ju kan bo , po qka nuk ju kan bo se ....
    balosh me te ra rasti ata mi taku edhe me te tregu ty se qfar kan perjetu ti nuk mundesh as me besu , ka mu tu dok onderr ose kejt diqka jasht njerzore...
    kurse ti more balosh me do m.u.t.a tjer ketu hyni e shtini men per Albin lizbejken , albin pelen thoni se ka perjetu burg e sene rene ....hahahahahahaha , kjo o qesharake , albin pela osht veq nji vegel serbe ....qe ne burgin e serbis aj veq ka mujt me kan aty si emer asgje tjeter ....e albin m.u.,ti del shet men une patriot une atdhetar .....e loja t'serbis jan keto more klyshqit e shkinis....
    hajt balosh qeter kun shit men per burgje t'shkinis ....qetu jo as mos tento ti as albin qyrri....rrugaqi...

albania is the best Maska e ismani
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    po munde me ma perkthy, se jam shum kurjoz ! Gjithnje e kam pas nje pershtypje te keqe per ket
    nuk arita te gjeje video shqip por lezo komentet ne video por shiko kete video me te vertet shihet se ki njeri edhte per coban dhe jo per te udhhequr shtetin

100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

nuk arita te gjeje video shqip por lezo komentet ne video por shiko kete video me te vertet shihet se ki njeri edhte per coban dhe jo per te udhhequr shtetin

http://www.youtube.com/watch?v=K4eN6...eature=related
    Ato titrat e videos ku eshte BMW a mundesh me mi perkthy
    Revolution 1848

Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ....per Lop qe je e kuptova qysh ne positmin e par .....
    a per debill qe je qetash n'qet positmin e dyt e kuptova.....

....e more m'zat a ta merr mendja qe Albin serbofili u kan n'burg a? , ta merr mendja ty qe albin kuqka u kan ne burg te shkive e i ka perjetu gjenocidin e shkive a? , ty po ta merr mendja qe albin m.u.t.i u kan ne burg te shkive edhe ka vujt aty per atdhedashuri......hahahahahahahahhahaa....qesharak je ...

...ngo Balosh , ata qe jan kan ne burg te shkive , ata qe e kan perjetu burgin e shkive , ata nuk jan tamon tash , ata jan t'smut psiqikisht , ose me t'meta fizike ose i traumatizum ...
    qaj qe e ka provu burgin e shkive e qe u kan aty brenda ne burg te shkive , aj kur ka dal pi burgit taman ska dal...

Balosh ngo, une i njo veq dy vet shum mir qe e kan perjetu burgin e shkinis...i njoh edhe kam muhabet me ta.....edhe shum shok te mir ikam ....
    balosh qata qe e kan perjetu burgin e shkive si ti pash edhe si te fillojsh me bo muahbet me ta ki mi kuptu ata qe kan perjetu ni t'merr t'pa fund , nji t'merr qe shtir osht njeri me perjetu at t'merr.
    Balosh po te tregoj per qata dy persona qe i njoh une , nese fillon me bisedu me ta ki kuptu qe ata jan kan me ni gjendje shum te rond......ata te dyt asnjeri prej tyre nuk jan gjendje normale tash se ata vertet e kan perjetu burgin e shkinis...ata jan me t'meta njerzore , asnjoni prej ketyre dyve nuk osht normal ....jan psiqikisht t'smut , pse se i ka prish shkavi me lloj lloj mnyre q'nnjerzore i ka provu , lloj lloj torture kan perjetu....qkas ju kan bo , po qka nuk ju kan bo se ....
    balosh me te ra rasti ata mi taku edhe me te tregu ty se qfar kan perjetu ti nuk mundesh as me besu , ka mu tu dok onderr ose kejt diqka jasht njerzore...
    kurse ti more balosh me do m.u.t.a tjer ketu hyni e shtini men per Albin lizbejken , albin pelen thoni se ka perjetu burg e sene rene ....hahahahahahaha , kjo o qesharake , albin pela osht veq nji vegel serbe ....qe ne burgin e serbis aj veq ka mujt me kan aty si emer asgje tjeter ....e albin m.u.,ti del shet men une patriot une atdhetar .....e loja t'serbis jan keto more klyshqit e shkinis....
    hajt balosh qeter kun shit men per burgje t'shkinis ....qetu jo as mos tento ti as albin qyrri....rrugaqi...

hahhaha shfule d.m.th ti je si keta politikanet thaqat e maqedonis cka miren me dosje te ubas d.m.th me nje fjal ke qene bashkpuntor i atire dhe te kan tregu se cfar veprojn me ate ose ke qene ti bashke me ate ne burg dhe ju kan mbajtur si nuset reja kur jan taze sikur kastravecat hahha o muzat mos ja fut kot bre se ti

1 nuk e di perse jeton perse ha buke dhe erse dhihesh ne wc

2 ti i shikon vetem interesat tua familjare dhe nuk ta nin bitha per popullin sikur i dashuri yt hhahah

3 po te kishe gjak shqiptari ndoshta do te dije me shum per albinin e thaqin por mbas lufte vlojn komandantat

4 per ti edhe adem demaci i cili tere jeten e kaloj ne burg per te te siguru ti nje ardhmeri me te mir eshte tradhtar o kungell stamolli hidhi vetes pak uje se ke fillu me u qelbesu
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    hahhaha shfule d.m.th ti je si keta politikanet thaqat e maqedonis cka miren me dosje te ubas d.m.th me nje fjal ke qene bashkpuntor i atire dhe te kan tregu se cfar veprojn me ate ose ke qene ti bashke me ate ne burg dhe ju kan mbajtur si nuset reja kur jan taze sikur kastravecat hahha o muzat mos ja fut kot bre se ti

1 nuk e di perse jeton perse ha buke dhe erse dhihesh ne wc

2 ti i shikon vetem interesat tua familjare dhe nuk ta nin bitha per popullin sikur i dashuri yt hhahah

3 po te kishe gjak shqiptari ndoshta do te dije me shum per albinin e thaqin por mbas lufte vlojn komandantat

4 per ti edhe adem demaci i cili tere jeten e kaloj ne burg per te te siguru ti nje ardhmeri me te mir eshte tradhtar o kungell stamolli hidhi vetes pak uje se ke fillu me u qelbesu

...nga dialekti i te shprehurit dokesh te jesh Makendonc....

.. per me debatu me mu duhesh me msu gjuhen amtare Shqipe.

Qqqqqyyyyyyppppp te kulybja jote....

Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ...nga dialekti i te shprehurit dokesh te jesh Makendonc....

.. per me debatu me mu duhesh me msu gjuhen amtare Shqipe.

Qqqqqyyyyyyppppp te kulybja jote....

hahha me patur ti tradit kombetare familjare sikur une ndoshta do te ishe dicka por fatkeqesishte bisedojm e me nje coban alla bugar me duket hihihihi

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    hahha me patur ti tradit kombetare familjare sikur une ndoshta do te ishe dicka por fatkeqesishte bisedojm e me nje coban alla bugar me duket hihihihi
    ....as qe jam tu e rru as qe po du me rru se qfar tradite familjare kombetare ke ti .....nese i ke , i ke per vete per mu jo .....kujt i plasi qka ke bo ti ose familja juaj ......po nese keni bo ...n'tohexhes....se so ka m'kerset per pralla....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-11-2010
    Postime
    26
    Kryeqlirimtari Hashim Thaqi.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Hashim Thaçi
    Ariani_tb ende nuk po ju beson syve tu qe ka fituar Thaçi more zegjohu nga enderra se je me te dy kembet ne ralitet !!!!!!!!!!!
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •