Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 60
    ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    Po pastertija vjen edhe prej mos dijes siq eshte Albin , qe per mi fitu zgjedhjet e shet banesen e del para popullit me koment se jaa une e shita per ju banesen shum komik eshte.

nje njeri qe nuk din ta udheheq jeten e vet ai nuk din per asken , secili kryetar shteti qe ka hy ne zgjedhje ka deklaru pasuri , qe d.th. Ai ka dite ta udheheq familjen e vet e me pas din ta udheheq edhe nje qytet apo nje shtet.
    Dashe te thuash me kete te dijsh me e vjedhe popullin?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Postime
    37
    Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    Po pastertija vjen edhe prej mos dijes siq eshte Albin , qe per mi fitu zgjedhjet e shet banesen e del para popullit me koment se jaa une e shita per ju banesen shum komik eshte.

nje njeri qe nuk din ta udheheq jeten e vet ai nuk din per asken , secili kryetar shteti qe ka hy ne zgjedhje ka deklaru pasuri , qe d.th. Ai ka dite ta udheheq familjen e vet e me pas din ta udheheq edhe nje qytet apo nje shtet.
    Eh po kshtu jemi ne shqiptaret. Disa shesin pasuri per te miren e popullit, te tjeret vijne ne politike per te bere pasuri. Keta te fundit jan te shumt. I din edhe ti edhe une, edhe i tere populli, po deshe do ti numroj disa.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-03-2011
    Postime
    174
    Njerez te besueshem ne politik ? …ne KOSOVE ???

Uauuu edhe kete e degjova !!

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!

o ju hijean, pse po hani m*t e po merni nëpër gojë preferencat e të tjerëve.
    Thuajeni atë që e mndoni që është i preferyari i juaj dhe mbyleni at qenef!
    e dini për kën e kam fjalen , për hijenat!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim:
    Postuar më parë nga Hard
    ....me Vo a?
    a pa to ? kshtu vet ...!!!!

Citim Postuar më parë nga ifshehur Lexo Postimin
    E kam bindjen se u mundove diqka te thuash. Shkruajte si me te mbete fjalet ne fyt, dole i paartikuluar. Hajt provoje edhe nje here. Thuaj lirisht ate qe deshte me thane, kuptohet pak ma kjarte.
    ....normal sepse ju rrugaqet e albin tadiqit e kuptoni fjalorin e rruges....

Eshte Albini ghithsesi. Njeri nga te te paktet njerez qe eshte i paster dhe qe nuk mund ti ngjitet as edhe nje njolle e vetme. Po mos t`ishin vjedhur votat, ai do kryesonte bindshem.
    .....albini do te kryesonte ....

....ka kryesu normal , i aft osht me gjujt me Vo....edhe me shku me Raden me nje shtrat...

a per qeter sen sja vlen barra qeran ketij berllogi....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Postime
    37
    Nga menyra e diskutimit tend, nuk eshte veshtire te kuptohet se ciles parti dhe ciles bande i takon. Nje diskutim pak ma intelektual nga ana jote kish me kontribu ma teper se sa etiketimet dhe sharjet. Por nejse, cdo njeni me forcen e dijes qe ka,edhe diskuton. Nuk po ta shof per te madhe, sepse edhe ti po mundohesh.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    ....ja qe per bes une me qasi sene te vetfudnosjes me ngjyra e grafite , Vo , sdi mi perdor ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Postime
    37
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ....ja qe per bes une me qasi sene te vetfudnosjes me ngjyra e grafite , Vo , sdi mi perdor ...
    Mire de, nuk din,nuk din. Jo secili njeri eshte i dijshem. Nuk eshte turp mos me dijt. Turp eshte me sha, ofendu e fole fjale te pahijshme. Turp eshte kur shqiptari shqiptarit i deshiron vdekjen vetem pse e ka rival.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga ifshehur Lexo Postimin
    Mire de, nuk din,nuk din. Jo secili njeri eshte i dijshem. Nuk eshte turp mos me dijt. Turp eshte me sha, ofendu e fole fjale te pahijshme. Turp eshte kur shqiptari shqiptarit i deshiron vdekjen vetem pse e ka rival.
    ...ai nuk eshte Rival , ai eshte rrugaq Serbofil...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Postime
    37
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ...ai nuk eshte Rival , ai eshte rrugaq Serbofil...
    Keshtu mendon ti, se une mendoj ndryshe. Une mendoj se Albini as nuk eshte rrugaq as nuk eshte serbofil. Une nuk e di nese ndonjehere Albini ka zhvilluar bisedime me Serbin. Nuk me kujtohet nese Albini ka lavderuar ndonjehere politikat e Serbise. Disa politikaj tone po e bejne kete edhe sot, e qe besa e kan bere edhe dje.

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •