Njerez te besueshem ne politik ? …ne KOSOVE ???
Uauuu edhe kete e degjova !!
LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
o ju hijean, pse po hani m*t e po merni nëpër gojë preferencat e të tjerëve.
Thuajeni atë që e mndoni që është i preferyari i juaj dhe mbyleni at qenef!
e dini për kën e kam fjalen , për hijenat!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Citim:
Postuar më parë nga Hard
....me Vo a?
a pa to ? kshtu vet ...!!!!
....normal sepse ju rrugaqet e albin tadiqit e kuptoni fjalorin e rruges....
.....albini do te kryesonte ....Eshte Albini ghithsesi. Njeri nga te te paktet njerez qe eshte i paster dhe qe nuk mund ti ngjitet as edhe nje njolle e vetme. Po mos t`ishin vjedhur votat, ai do kryesonte bindshem.
....ka kryesu normal , i aft osht me gjujt me Vo....edhe me shku me Raden me nje shtrat...
a per qeter sen sja vlen barra qeran ketij berllogi....
Nga menyra e diskutimit tend, nuk eshte veshtire te kuptohet se ciles parti dhe ciles bande i takon. Nje diskutim pak ma intelektual nga ana jote kish me kontribu ma teper se sa etiketimet dhe sharjet. Por nejse, cdo njeni me forcen e dijes qe ka,edhe diskuton. Nuk po ta shof per te madhe, sepse edhe ti po mundohesh.
....ja qe per bes une me qasi sene te vetfudnosjes me ngjyra e grafite , Vo, sdi mi perdor ...
Keshtu mendon ti, se une mendoj ndryshe. Une mendoj se Albini as nuk eshte rrugaq as nuk eshte serbofil. Une nuk e di nese ndonjehere Albini ka zhvilluar bisedime me Serbin. Nuk me kujtohet nese Albini ka lavderuar ndonjehere politikat e Serbise. Disa politikaj tone po e bejne kete edhe sot, e qe besa e kan bere edhe dje.
Krijoni Kontakt