Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18

Thirrje anetareve te forumit shqiptar te perkatesise muslimane

Es-Selamu Alejkum we Rahmetullahi we Berekatuhu!

U bej thirrje te gjthe anetareve te forumit shqiptar qe i perkasin fese Islame te injorojme totalisht anetaret qe kane tendenca kunder fese Islame, sidomos ata qe i njohim me nick dhe qe nuk do te binden kurre te nderrojne mendje sa i perket fese Islame.
    Nese deshirojme te postojme gjera mbi fene atehere kete ta bejme ne nenforumin islam, mirepo nese anetaret qe i njohim se jane kunder fese sone nderhyjne, ne mos tu kthejme pergjegje dhe te bejme sikur nuk i shohim.
    Kjo mos te vleje per ata anetar qe kerkojne pergjigje dhe sqarime pa tendenca sepse eshte obligim yni qe te sqarojme fene tone.
    Kjo behet per arsye se qe prej hapjes se ketij forumi e deri me tani nuk eshte pare nje dialog konstruktiv ne mes te pjesetareve musliman dhe anetareve tjere. Ata fyejne, shajne dhe ofendojne Krijuesin, Te Derguarin, vendet e shenjta si dhe te gjithe ne. Andaj eshte e pa dobishme te debatojme me ta.
    Une do te filloj qe tani ta zbatoj kete procedure duke filluar qe nga kjo teme (qe pres vjellje vreri shume nga ta, gjithmone nese nuk do ma fshijne temen)!

Ju pershendes me pershendetjen Islame Es Selamu Alejkum!!!
    Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Alejkum Sealam
    edhe une pajtohem me mendimin tend sepse ka shum antar ketu qe jan te prirur vetem te fyejn dhe te poshtrojn muslimanet vetem pse jan musliman dhe keta kan perkrahjen e moderatorve dhe shum prej tyre edhe jan moderator qe flasin me nika te ndryshem sepse kjo verehet qart
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Robi i All-llahut
    Anėtarėsuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Nė Itali
    Postime
    1,774
    Alejkum selam we rahmetullahi we berekatuhu!

Jo vetėm qė pajtohem me kėtė qė u tha mė sipėr, por ju kėshilloj ju o vėllezėr dhe motra nė muslimanė, qė tė mos merrni pjesė nė komunitetin e tyre, se jeni duke i ushqyer ju kėta qė tė ofendojnė muslimanėt. Sipas kėsaj jeni edhe ju fajtor qė ata ofendojnė. Unė e kuptoj se ju doni me i kėshilluar qė tė pėrmirsojnė gjendjen, por kur kėshilla nuk bėn dobi, nuk ka se ēka tė pritet nga ata, sepse ata janė me zemėr tė vdekur.

Ju lutem edhe njiherė, qė jo vetėm se tė mos u pėrgjigjemi nė debat, por edhe tė mos marrim pjesė tek komuniteti i tyre, sepse ne na mjafton komuniteti yne, kush don tė mer mėsim, kėrkush nuk e ndal atė dhe ai qė hyn kėtu pėr tė shpreh mmlefin e tij i themi NDAL se nuk kemi nevojė pėr ty, me nji heshtje ( duke mos ju pėrgjigjur fare ).

Pastaj deshta tė shtoj edhe diēka sa u pėrket moderatorėve, qė tė jenė mė tė kujdesshėm ndaj reagimet dhe ofendimet e jomuslimanėve kėtu nė kėtė komunitet musliman.

Unė personalisht kam hapur njė temė pėr kėtė ēėshtje dhe kam qenė i mendimit qė tė vehet njė rregullore pėr kėtė komunitet, por pėr fat tė keq nuk kam pasur pėrkrahje, as prej anėtarėve dhe as prej moderatorėve.

Esselamun alejkum.
    Kush nuk ėshtė robi i All-llahut, ai ėshtė robi i shejtanit.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-03-2011
    Postime
    13
    ene une pajtohem me ju xhi shkraujtet ma nalt , ene pse jam i ri ne keto forum e shoh xhi ka disa manijaka, prandaj them xhi mo va vena veshin shaum ene pse ato mundohen se si e si te llomatin kot.

keni perkrahjen time

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Une shume heret e kam bere kete.

The_Capital
    Burri 1 X flet !

i/e regjistruar Maska e Bes-s
    Anėtarėsuar
    04-02-2010
    Postime
    193
    Dakordohem edhe une.

Robi i All-llahut
    Anėtarėsuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Nė Itali
    Postime
    1,774
    Unė kisha dėshirė qė tė jeni tė pajtimi qė tė formohet njė rregullore e veēantė pėr kėtė kominitet, sikurse e kam thėnė edhe nji herė tjetėr nė kėt temė:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=131848

Besoj qė tė jetė pėr tė mirėn e tė gjithėve.

Se nuk kanė lėnė temė pa e pėrllosur me ofendime anėtarėt qė nuk i pėrkasin kėtij komuniteti.

Dhe ju lutem tė gjithėve muslimanėve qė tė bėheni anėtar i grupit Komuniteti Musliman, kėshtuqė tė dihen edhe ata qė i pėrkasin kėtij komuniteti.

Pėrshėndetje tė pėrzemėrta nga Ramazani.

Esselamun alejkum.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga ramazan_it Lexo Postimin
    Unė kisha dėshirė qė tė jeni tė pajtimi qė tė formohet njė rregullore e veēantė pėr kėtė kominitet, sikurse e kam thėnė edhe nji herė tjetėr nė kėt temė:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=131848

Besoj qė tė jetė pėr tė mirėn e tė gjithėve.

Se nuk kanė lėnė temė pa e pėrllosur me ofendime anėtarėt qė nuk i pėrkasin kėtij komuniteti.

Dhe ju lutem tė gjithėve muslimanėve qė tė bėheni anėtar i grupit Komuniteti Musliman, kėshtuqė tė dihen edhe ata qė i pėrkasin kėtij komuniteti.

Pėrshėndetje tė pėrzemėrta nga Ramazani.

Esselamun alejkum.
    une kam be kerkes dy her qe te antarsohem mirpo njeher me eshte refuzu ndersa heren e dyt qe kam be kerkes eshte 03-11-2010 at 19:18 dhe ende ska pergjige
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Robi i All-llahut
    Anėtarėsuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Nė Itali
    Postime
    1,774
    O vėllau im, ximi abedin, unė nuk e kam ditė qė kaq kohė u duhet moderatorėve pėr njė pėrgjigje tė thjeshtė.

Atėherė do ti dėrgojmė nji mesazh kėtyr moderatorėve qė tė zgjohen pak dhe ta bėjnė detyrėn e tyre sikur duhet ose le tė japin dorėheqje, nė rastėse nuk mundem me e bė kėtė detyre, qė mesuguri e kanė pranuar me dėshirė dhe nuk mendoj se ua ka imponuar dikush.

Ja edhe unė posa e kėrkova antarsimin dhe besoj se moderatorėt ta kenė parasysh kėtė kėrkesė ose do tė japin pėrgjigjen e tyre dhe tė pėrgjigjn edhe pėr vonesėn e pėrgjigjes sė vėllaut ximi abedin; pse po vonohet ajo kėrkesa e vėllaut ximi abedin qė e ka bėrė qe gati 4 muj e gjysėm. A mos vallė nuk i shohin fare kėto kėrkesa?

Moderatorė tė nderuar, kėrkojmė pėrgjigje pėr kėtė dhe ju lutemi qė tė bėheni pėrkrahės sė besimtarėve musliman dhe nė rastėse e keni pranuar kėtė obligim qė tė jeni moderator i kėtij komuniteti, atėherė ju jeni tė obliguar edhe ndaj anėtarėt e kėtij komuniteti qė tė rregullohet njėherė e pėrgjithmonė disa gjėra, qė nuk shkojnė sikur duhet nė kėtė komunitet musliman.

Ata gjėra qė nuk janė tė pėlqyeshme, jam i sugurt qė i dini se cilat janė!

Por sikur kam thėnė disa herė, qė ki komunitet do tė ketė nevojė pėr nji rregullore pėr anėtarėt e kėtij komuniteti, pastaj edhe nji program tė ri, sa i pėrket Islamit duhet tė jetė programi ma i gjėrė, pra tė ndahen shtyllat nė nėnforume dhe kėshtu me rradhė, pėr kėtė gjė ju duhet me e pasur parasysht se si duhet me u bėrė, pėr kėtė do t'ju ndihmojmė edhe ne si anėtarė atje ku keni vėshtirėsi dhe besoj qė t'ju lehtėsohet edhe ju diēka nga puna qė e bėni.

All-llahu na dhashtė sabrin dhe na bėftė prej atyre qė e kuptojmė realitetin dhe largohemi nga gjėrat qė i urren Ai.

Esselamun alejkum nga Ramazani.

i/e regjistruar Maska e Archicad
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Ne boten tridimensionale
    Postime
    283
    keni perkrahjen time per kete iniciative...jane disa persona qe i hapin tema provokative qe as duhet te klikohet ne to, dhe mospjesemarrja e muslimaneve ne ato tema i qarte ata me shume, prandaj mundohen te vene tituj sa me joshes dhe provokativ.....Le te zhgerryhen dhe te kenaqen si derra ne balten e tyre, ne skemi nevoje te hyjme ne moqalet e tyre per ti pastruar gjerat....Ne duhet te jemi me te vetedijshem qe kur te na provokojne te ju pergjigjemi me PAQE ne veten tone dhe ta shikojme pune tone....

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •