Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Robi i All-llahut
    Anëtarësuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Në Itali
    Postime
    1,774

Tema: Anëtarët e komunitetit musliman me moderatorët e këtij komuniteti!

Një bisedë: Anëtarët e komunitetit musliman me moderatorët e këtij komuniteti!

Para se me filluar që të postojnë moderatorët dhe anëtarët, desha me ju bërë të ditur që në këtë temë e kanë të ndaluar të futen ata që nuk i përkasin këtij komuniteti ( dmth jomuslimanët ).

Moderatorët e Komunitetit Musliman, ju përshëndes nga zemra dhe ju dëshiroj durim dhe mirëkuptim për këtë temë.

Për ta hapur këtë temë, më ka shti nji gjë, që më duket ma se e rëndësishme, që të diskutojmë për çështjen sa i përket këtij Forumi i Komunitetit Musliman.

Unë personalisht i kisha disa pyetje për moderatorët:

- a ka moderator të rregullt në këtë Komunitet?
    - në rastëse ka, a mundet me i ditë se kush janë ato?
    - a ka mundësi me bërë nji ndryshim, që të pastrohen fjalët e ndytura që me të vërtetë është mbare për të gjithë ne?
    - a keni nji rregullore të veçantë për këtë Komunitet, pasi këtu shumë nënçmohen besimtarët Musliman edhe më tepër ofendohen, gati në çdo temë, për këtë ju vetë jeni dëshmitar?

Kërkoj nga moderatorët përgjigje për këta pyetje dhe mandej mund që të flasim me të gjithë anëtarët që të vendosim nji rregull sipas asaj që i takon këtij komuniteti. Ne jemi besimtarë dhe nuk duam që të kemi raporte me ata persona që hynë këtu kur të duan dhe ofendojnë pa asçfarë mbareje duke e shtruar fytyrën e tyre me bisedat e tyre të ndytura. Temat gjithmonë marrin kahje tjetër, për shkak të anëtarëve që si përkasin këtij komuniteti.

Nuk kam qëllimin e keq më besoni, dua vetëm që të ketë nji rregull që kështu të mos tensionohen fjalët ndërmjet besimtarëve dhe atyre jobesimtarëve. Feja është e lirë, kush don e pranon atë dhe kush nuk don le të mos e pranon dhe askush nuk ju ndalon atyre. Le ti lënë besimtarët të lirë që të bisedojnë midis vetes dhe kush ka të pyes, ndonjëri prej atyre që ka dije le ti përgjigjet dhe kjo besoj që të na ndihmojë të gjithëve që ti ruajmë gjihët tona nga ofendimet, sepse nuk kemi aspak dobi prej tyre.

Me respekt ju them se nuk e kam qëllimin personal, por mendoj që të ketë nji përparim në të ardhmen.

Në rastëse kam gabuar, kërkoj falje dhe du që të këshillohem për atë gabim.

" Unë këshilloj, sepse dua që të jem i këshilluar ".

Ramazani.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Mir e ke wellai,por duhet te pergjigjen njeher ata qe e kan fjalen...sepse vertet ketu perdoren fjal qe esht turp per nje lexues te rendomt te lexon ....besoi qe te maresh pergjigje prej moderatoreve
    Jetë e rëndë.......!!!

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i përcjell Guximtarët !
    Postime
    1,028
    Pershendetje ramazan_it

Ata që përkujdesen për ta moderu Nënforumin e Komunitetit Musliman jan këta:

Gimi3, Smth_Poetic, Albo, D@mian

Unë dhe Smth_Poetic pasi që jemi musliman dhe e kuptojmë mentalitetin e anëtarëve musliman e moderojmë këtë nënforum në shumicën e rasteve.

Ndërsa sa i përket vërejtjeve që i ke parashtru në lidhje me fjalët banale që postohen në Nenforumin e K.M , me mundesit kohore që kemi po mundohemi të ja dalim mbanë ti fshijmë gjithmon, mirpo ndihma juaj ne raportimin e ketyre rasteve do ishte e mire dhe e nevojshme.

Unë për vete gati për cdo ditë jam në online dhe e monitoroj forumin, nuk do të thotë se jam 24 orë online ne sherbim te forumit, mirpo ne shumicen e rasteve jam ne rrjedha te postimeve qe postohen.

Selam Alejkum
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    ky gimi tjemi tsinqerte ...... eshte me tvertet moderator i mire.

tlumte robo skam vrejtje per ty!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Robi i All-llahut
    Anëtarësuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Në Itali
    Postime
    1,774
    Alejkum selam we rahmetullahi we berekatuhu.

Gimi3, mbasi tash e kemi të qartë se kush janë moderatorët dhe ata që janë musliman, për të mirën e juaj, tonën dhe për të mirën e të gjithë anëtarëve, kisha nji mendim; që të vihet një rregullore ( kam fjalën për Nënforumin e Komunitetit Musliman ), poqese jeni dakord.

Unë personalisht nuk ndjehem mirë kur ofendohen të tjerët, gjithashtu nuk dua që kjo gjë të ndodhë me të gjithë anëtarët që marin pjesë në këtë Nënforum. Nuk më pëlqen edhe kur dikush vjen këtu dhe shet mend pa argumente, mbasi ai kështu mendon ) vetëm mendim pa argumente ). Këtu nuk ka përse të ofendohen, përderisa argumentet janë të qarta. Përherë kemi sjellur tema me argumente dhe nuk ka pasur temë pa me i shtrembëruar ato, me ofendime, përçarje, apo të ketë fundin e keq. Ne si muslimanë, besoj që s’do të kemi probleme që të mos e pranojmë të vërtetën, mbasi atë e kemi të argumentuar. Me ndërprerjen e ndërhyrjen të jobesimtarëve në këtë Komunitet, shpresoj se do të përmirësohet gjendja e të gjithëve mospajtimeve ndërmjet besimtarëve musliman dhe atyre të besimeve të tjera. Unë për vehten time kam përgaditur nji rregullore, poqese keni nevojë mund që ta paraqes? Ju dëshiroj që të keni sukses në të ardhmen për një punë më efikase, mbasi do të ndihmojmë njëri tjetrin. Ta shohim edhe mendimin e anëtarëve të tjerë se janë dakord me këtë, vlen vetëm për anëtarët e besimit musliman.

Esselamun alejkum.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •