Qe 13 vjec e ke thithur? Pse nuk thua ti qe qenke bere si xhaje, pa pike freskie . Lol. Po ben burri kshu- e lashe se lashe, omg se lej dot?! What a shame, pa pike vullneti.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Rrofsh per keshillen
Cfar shame thu mi PINK, po ku ka turp me duhonin aman ! E qe thu ti ... jam i cik i dobet kshu nga paraqitja, po mu nuk me kan thon se e ke nga cigarja, po me kan thon qe ti nuk shnoshesh se ke dreqin ne bark
Kurse per ate xhajen qe the ti, me morsh te ligat, se me mpa ti mu te bjen te fikt nga beautifuli qe jom
Revolution 1848
U qe pini cigare, edhe health insurance paguani me shume. Ju vecojne si te damkosur. Ste vjen 1 cik inat? Lol. Mos filloj me demet qe te shkakton, po truri juaj eshte I mpire , addicted edhe nuk funksionon. Sad but true. Vullneti per 1 shendet me te mire nuk duhet te te mungoj. Plus rrezikon gruan dhe Kids if u have. Ste vjen keq per to?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Booh ju qe komentoni ketu ose jetoni jashte shtetit shqiptar ose se kini pir kurr cigaren,,,Ka me shum mundesi ajo e pare se ndryshe do e kuptonit qe nje shqiptar nuk mund te rija pa shkuar 2 her ne nje bar e pa pir te pakten 2 kafe e pa e shoqeruar nje kafe me te pakten 3-4 cigare...Si mund ta le cigaren kur e gjith shoqeria reth meje pi te pakten 1 paket ne dit kur ne nje ambient thith 10-20 cigare qe digjen njekohesisht kur stresi ka aritur kulmin dhe nje cigare duket shpresa e vetme... tashme me esht ber ves dhe duart shkojn vet te paketa...na thoni dicka konkrete se si mund te lihet duhani...( edhe tani qe po e shkruaja kete mu deshen 5 min sepse nje dore e kisha te zen me cigaren):P
Sa po me kujton veten time me kete rastin tend; e di ti c'beja une kur pija kafene dhe nga shoqeria i kisha duhanpirese/sa : sapo ulesha iu konfiskoja paketat e cigares, shkrepeset, cakmaket dhe porosija kamarierin qe mos t'iu binte as cigare dhe as shkrepese derisa une te ngrihesha nga tavolina. Madje akoma i kujtojme me shoqerine rastet kur ua beja keshtu me konfiskim, saqe disa here rastiste qe pasi ngrihesha nga tavolina nuk iu jepja paketen e cigares, dhe vinin pas duke me ndjekur
Beje keshtu edhe ti![]()
Nuk eshte kjo menyra e vetme anitstress, perkundrazi te streson me shume sepse ti varesh pas saj. merru me palester, sport, yoga se keto jo vetem qe jane tamam antistress por edhe te shendetshme.kur stresi ka aritur kulmin dhe nje cigare duket shpresa e vetme...
kjo fjala yoga ka dal si shum ne mode kohet e fundit...Me shuaj nje kuriozitet...Si mund te meresh me yoga???
Elti, ka kurse te vecanta qe te mesojne te praktikojne yoga-n, dhe ke materiale sa te duash ne lidhje me yoga-n.
Nese do me pyesesh ne aspektin tim personal, une yoga-n nuk e marr fare si mode, por jam hasur me te kur kam lexuar mbi metoda te ndryshme spirituale.
E kam bere prove ta praktikoj jo ne menyre fjale per fjale sic thuhet ne materiale qe kam lexuar per te, por ne nje menyre krejt te natyrshme lidhur me momentin si jam ndier ne ato momente, sepse qetesia spirituale nuk arrihet tekstualsiht sipas asaj qe te udhezohet, por ne ate menyre se si ti e ndien ne trupin dhe shpirti tend. Pra une per vete per ta praktikuar ve ne sfond nje kenge epica qe e kam shume relaksuese "moment of peace", ulem ne nje gjendje tejet te relaksuar, fokusohem ne fuqine e mendjes dhe te shpirtit qe t'i shmangem sa me shume realitetit dhe halleve te perditshme, dhe perqendrohem tej maset shume.
Thone qe eshte shume e veshtire qe me ane te yoga ta ndiesh shpirtin te lire, por ta them shume sinqerisht qe e kam perjetuar per vete, dhe ka qene ndjenja me e vecante dhe sublime qe kam perjetuar ne jete. Thjesht duhet ta bindesh veten qe ia del, ia arrin atij qellimi dhe te kesh vertete Deshire ta perjetosh, dhe me beso qe funksionon. Ta them nga pervoja, jo sa per te thene fjale ne ere!
Duhet te kesh motivacion perse?
Pasojat i dime te gjithe si qysh e tek.
Ta them se e lash vete 2 vjet dhe shoqeria ime e thithte me hunde cigaren,e kam fjalen qe rrija ne mes tymit dhe duhanit por kisha nje motivacion.
Idiotllik nga ana ime,e fillova perseri dhe pa pike arsyeje(mbase vullnet i dobet).
Dhe me e keqja eshte qe e dyfishon sasine e nikotines kur e ke lene nje here.
Nuk ka recete,ti do apo nuk do dhe kjo varet ne doren tende.
Teorite e kursimit jane komplet kot,por i harxhon leket per dicka tjeter jo vetevrasese.
klm
Krijoni Kontakt