Close
Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 117
    QEVERIA Maska e policia911
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    167
    po mire ju me cigare po un qe kam 2 ore qe kam len ashashin se di sa do mbaj kjo

ups ja te dredh nje tjeter te jet gati ta mbaj ne xhep se si dihet mendjes
    ju ca ndihme me jepni?
    RROFTE SHQIPERIA

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Sot eshte dita e katert qe kam len cigaren, por me duket sikur nuk e kam lene as nje dite dhe cdo dite qe kalon, me shume ma shton deshiren per te pir cigare. Edhe sa kohe duhet te duroj ose cfar duhet te bej, sepse une po perdor edhe disa mjekime qe quhen NICORETTE. Por ehe vdiqa per nje cigare. !

A nuk duhet te ishte qe cdo dite qe kalon ta ule deshiren per cigare ? Se mua po me ndodh e kunderta !

Pershendetje dhe faleminderit
    Nuk i lexova cfare kishin shkruar te tjeret, por ajo qe doja te thoja eshte se duhani pervec se ceshtje vullneti eshte dhe nje ceshtje qe ka te beje me nikotinen.Nikotina e duhanit krijon ne organizem ne enzime qe e ben njeriu te varur nga duhani ose nikotina e duhanit.Zakonisht mbasi le njeriu duhanin i paraqiten dhimbje koke, gjendje acaruese etj.Ajo qe duhet te bej njeriu eshte se duhet te duroje deriza kjo enzime mos e shqetesoje me trupin dhe trupi te behet i pavarur nga nikotina.Une do ju keshilloja qe psikologjikisht te filloni te urreni pirjen e duhanit.Merr lexo per demet e duhanit, pasojat dhe vdekjet prej tij, fillo urreje si veper sepse ai eshte armiku i organizmit tend.Aq sa urren muslimanet mund te urresh dhe duhanin .Leket e duhanit bleji fruta, pije freskuese, e fillo merru me vrap dhe palester.Do ta shikosh qe jeta jote fizike do riperterihet plus kesaj do kesh dhe pasoja pozitive ne jeten seksuale.Duhani demton shume jeten seksuale te njeriu, semur prostaten imagjino do rrish me bebelina kur te plakesh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _Mersin_ : 15-04-2011 mė 05:19
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    As mendjen sekam me len
    Cka me be kur dal nkafe pa duhan,me nejt kot..jo more cfarti as du me ni me lon!
    Eu qe ma harxhut nje cigare kot tash,se skisha mendjen ta dhezi po pak mtutet se mos me iku
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    fillo drogen se nuk te shko mendja me per duhan,,,,

Citim Postuar mė parė nga _Mersin_ Lexo Postimin
    Nuk i lexova cfare kishin shkruar te tjeret, por ajo qe doja te thoja eshte se duhani pervec se ceshtje vullneti eshte dhe nje ceshtje qe ka te beje me nikotinen.Nikotina e duhanit krijon ne organizem ne enzime qe e ben njeriu te varur nga duhani ose nikotina e duhanit.Zakonisht mbasi le njeriu duhanin i paraqiten dhimbje koke, gjendje acaruese etj.Ajo qe duhet te bej njeriu eshte se duhet te duroje deriza kjo enzime mos e shqetesoje me trupin dhe trupi te behet i pavarur nga nikotina.Une do ju keshilloja qe psikologjikisht te filloni te urreni pirjen e duhanit.Merr lexo per demet e duhanit, pasojat dhe vdekjet prej tij, fillo urreje si veper sepse ai eshte armiku i organizmit tend.Aq sa urren muslimanet mund te urresh dhe duhanin .Leket e duhanit bleji fruta, pije freskuese, e fillo merru me vrap dhe palester.Do ta shikosh qe jeta jote fizike do riperterihet plus kesaj do kesh dhe pasoja pozitive ne jeten seksuale.Duhani demton shume jeten seksuale te njeriu, semur prostaten imagjino do rrish me bebelina kur te plakesh.
    Se pari te falenderoj per keshillat.
    Ndersa per "urrejtjen" qe ke then se une kam per muslimant, po ta urreja duhanin aq sa urrej muslimant, nuk do ta kisha lene kurre.

Une nuk i urrej muslimanet, por vetem i kundervihem kur shoh gjera te shkruara ne menyre te gabuar dhe me bindje te plote nga ana e tyre. Kam lexuar ndoshta me shum se ti tema ne komunitetin musliman dhe nuk jam perzier fare sepse nuk e kam pare te arsyeshme, por aty ku preket dinjiteti i njeriut duke u shendrruar ne nje qenje te neveritshme, aty ku preken interesat e kombit, aty ku cenohet kultura jone, aty do me gjesh duke u kundervene me sa argumente te mundem.

Nuk kam inate as myslimant as te krishteret dhe as nje fe apo parim qe njerzit kane, derisa te mos me preken ato qe thash me lart.

ps; ndoshta tek tuk ja kam methatur ne ndonje postim, por nuk e kam pasur me qellim te caktuar dhe aq me pak kur po flas me shqiptare qe i kam si shpirt

Pershendetje
    Revolution 1848

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Eurostar a je duke pire me cigare ?

Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    Eurostar a je duke pire me cigare ?
    Nuk ta them se me vjen turp
    Revolution 1848

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    haha po qeshem se edhe une kam lene dy here nga tre jave po jo me shume...

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    A e dini cfare ? Sa me shume qe ju po me keshilloni dhe me jepni kurajo, aq me shume po me iken deshira per te pire duhan. Do doja qe mos te mbaronin perkrahjet qe po me jepni.

Ju uroj nga zemra qe edhe ju te gjeni perkrahje ne raste nevoje

Pershendetje dhe respekte per te gjithe
    Eshte thjesht eufori e momentit plako. Por jam shume i sigurte qe do t'a fillosh prap. Dhe kte e them me bindje.

Nuk e di se ku jeton ,por per aq kohe sa te jetosh ne ambjent shqiptar lenia e duhanit eshte shume shume e veshtire. Eshte vete ambjenti qe ta imponon ,eshte vete menyra jeteses ,ajo maciatto e mengjesit pa cigare sikur s'shko. Tjeter eshte shoqeria ,ti do e lesh nqf se 3-4 shoke te rrethit te ngushte nuk e pijme ,por per aq kohe sa shoqerohesh me ta dhe e pijne duhanin ti e ke sh te veshtire ta lesh. Tjeter ca t'them vllai jot. Do te sugjeroja te zgjidhje menyren time ,une kam 6 vjet qe e pi cigaren ,deri ne moshen 24 vjece se pija fare se jam marre ca kohe me sport + jetoja jashte shqiperise ne nje shoqeri komplet ndryshe nga ajo shqiptare ne kuptimin shume anti-duhan dhe nuk eshte se me terhiqte cigarja. Nejse po i bi shkurt. Une kam rreth 2 muaj qe e kam reduktu nga 20 cigare ne dite ne 10 cigare tani. I kushtoj vemendje vetem kur pi kafen e mjesit ,diku nja 2 cope anej nga dreka ,2 mbasdite dhe 2 ne darke ,dhe trupi ka arrit ne nje pike qe po kalova 10 cope sikur sdo ta pranoje. Nga muji tjeter do mundohem ta ul ne 7 deri sa ta le fare. Kjo eshte e vetmja zgjidhje ,rendesi ka qe psikologjikisht te jesh i forte.

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    haha po qeshem se edhe une kam lene dy here nga tre jave po jo me shume...
    I her vetėm e kam lon 3 javė dhe u bona sikur kisha dal nga 5-a , nervoz gjith kohės. Un e quaj mision tė pamundur me e lon cigaren.

Endro , mi ke kopju nga mendja ato fjalė se doja ti thoja dhe un
    Sa zgjohesh nė mėngjes si ka mundėsi tė shko mendja direkt te cigarja, ajo kafja s'diskutohet qė pa cigare nuk mund tė pihet dhe ktu nė shqipėri sa futesh nė lokal nė mėngjes tė vje tymi cigares surratit. Kur isha nė itali pėr 1 javė kam pi pak a shumė 3 paketa , ktu 3 paketa i pi per dy ditė. Atje ndryshonte puna se u fusje nė lokal su lejonte , pastaj kafen duhet ta pije me dy t'kthyme gjo qė ne shqiptarėt se kemi qef Mir qė s'nejta mo shumė andej se do e kisha lon cigaren fare.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •