Close
Faqja 14 prej 29 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 290

Tema: Fjale Rakie.

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Nje dite te bukur lepurushi vendosi te mos shkoje ne shkolle. Keshtu ben. Shetit neper pyll gjithe diten duke vjedhur karota e lakra neper mehallat e pyllit dhe ne darke shkon ne bar te pije. Barman ishte ari babaxhani. I merr nje dopjo Raki sapo e pi e ze gjumi. Pak me vone vjen dheplra; Ari thot dopjo Raki se paske dhe meze po shoh (lepurin).Kthen nja dy dhelpra dhe e ze gjumi . Pak me vone vone vjen ujku; Ari dopjo Raki se kam per te bere qejf (dhelpra) dhe per te ngrene (lepuri).Pi dy gota dhe ujku dhe ze gjumi. Ariu thot me vehte po ca ka kjo Rakia ime qe sa pi dy gota te ze gjumi . Kthen nja dy dhe ariu ...gjum dhe ariu..... mbas pak kohe zgjohet lepuri i sheh te gjith pertoke nga Rakia.
    Prape sherr paskam bere...

Vite...vite kjo.
    Gezuar!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Ishin nja dy pijanike nga Terbaci edhe u ulen ne nje kafene ne Vlore anes detit edhe porositen nga nje teke.Njeri kishte veshur benevreke leshi edhe i ishte xherdhitur filli i njeres kembe.Qy tjetri e shikon edhe e terheq ate fillin me terezi edhe fillon ta beje lemsh.Xherdhit e xherdhit,kur vete deri te kupa e gjurit,e kupton ky shoku tjeter.
    -Po c'ben a kopan se m'i nxore allatet sheshit!
    -Po c'te bej un i shkreti a i vra'...nga e keqja e kam,kam ngelur pa carape

Gezime e te mira!

Perjashtuar Maska e Deni_Boy
    Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Nice bukur pijaneca :P !

Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Kicua, nje i marrososur pas Rakise nje dite nuk i shpetoi syve te priftit te fshatit. Ashtu i dehur si gjithmone ishte duke ecur nga mehalla e pertejme per t'i zene deren ndonjerit te rufikste ndonje gote tjeter, papritur degjon nje ze qe e therret ne emer.
    -Kico o bir i perendise, po si je katandisur keshtu more bir, duke pire je gjithe diten e perendise, bile morra vesh se ke filluar te shqyesh edhe dyerte e shtepive tani.
    -Sa per Rakine -ia kthen Kicua e kam une fajin ndersa per dyerte qe shqyej, fajin e ke ti urate.
    - Fajin e kam une? Po perse more Kico?
    - Te kujtohet c'me the ne meshen e se dieles,
    -C'te thashe mor i uruar?
    -Keshtu si je bere ti Kico,do te ta mbyllin deren e parajses, ndaj dhe une po bej stervitje per ta shqyer........................

Gezuar!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ARKIA : 16-03-2011 mė 19:27

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Hahahah...nuk ka dyer te mbyllura per Kicon dhe shoket e tjere te idealit.Edhe kur na mbyll ndonje here deren gruaja,grate e lagjes hapin dritaret...

Si goja zemra,ARKIA!

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Amon me qafsh mos i quani pjaneca
    ahahhahha mu kujtua dicka
    Im vella ja ka pak qefi ate te shkrete(ujin e bekuar)sic e quan ai
    Me je bo si pjanecat--i thash njehere
    Jo mi zemre tha se tingellon ashper keshtu sic e thu ti
    Jam bere PIJEDASHES

Gezuar Sofra e PIJEDASHEVE
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Hahahah...nuk ka dyer te mbyllura per Kicon dhe shoket e tjere te idealit.Edhe kur na mbyll ndonje here deren gruaja,grate e lagjes hapin dritaret...

Si goja zemra, ARKIA!
    Ndonjehere mundohem ta gjej deren pa le te jete e mbyllur.
    I jap nje te trokitur te forte dhe filljne ulerimat e cycyvese se alarmit, po deshi mos ta hapi zonja vjen policia dhe me fut me zor ne shtepi. Ka kushte ketu vella nuk e le dot pijedashesin jashte gruaja..... .
    Pastaj ka tre dyere gjer sa te gdhihet do ta kem gjetur nje tjeter nga bahceja direkt ne garazh dhe atje nga inati filloj te pi gjersa te me dale e dehura. Ashtu le ta mbylli po deshi.
    Tani qe te kuptohemi me kete punen e dritareve te komshijve. Tano mekat me te madh nuk paska te te leje perendia pa komshij, deshte Amerike zonja, heeee ku i ke komshijet?
    Interneti me thote eshte mehalla ime.

Para ca kohe per cudi kam pare enderr sikur ma kishin rrethuar shtepine Komshije te panjohura qe mbanin nga nje dritare ne dore dhe therrisnin ja ku eshte dritarja eja eja.....eeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa.
    Ta dish sa jam tromaksur...... . Mos te kisha nuhatur pak Raki do te kisha pesuar ndonje shock psikologjik. Ne fakt ca enderra dalin ca jo. Nuk ia kam treguar enderren zonjes, kuptohet jemi njerez me namuz.
    Gezuar!

Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar mė parė nga stern Lexo Postimin
    Jam bere PIJEDASHES

Di sec thote yt vella, i sheh me qarte gjerat, i sheh nga lart, atje ku eshte veshtire cdokush" te vjedhe" nje kendveshtrim.
    Gezuar dhe respekto vellane! Nuk them t'i ngjash.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga ARKIA Lexo Postimin
    Ndonjehere mundohem ta gjej deren pa le te jete e mbyllur.
    I jap nje te trokitur te forte dhe filljne ulerimat e cycyvese se alarmit, po deshi mos ta hapi zonja vjen policia dhe me fut me zor ne shtepi. Ka kushte ketu vella nuk e le dot pijedashesin jashte gruaja..... .
    Pastaj ka tre dyere gjer sa te gdhihet do ta kem gjetur nje tjeter nga bahceja direkt ne garazh dhe atje nga inati filloj te pi gjersa te me dale e dehura. Ashtu le ta mbylli po deshi.
    Tani qe te kuptohemi me kete punen e dritareve te komshijve. Tano mekat me te madh nuk paska te te leje perendia pa komshij, deshte Amerike zonja, heeee ku i ke komshijet?
    Interneti me thote eshte mehalla ime.

Para ca kohe per cudi kam pare enderr sikur ma kishin rrethuar shtepine Komshije te panjohura qe mbanin nga nje dritare ne dore dhe therrisnin ja ku eshte dritarja eja eja.....eeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa.
    Ta dish sa jam tromaksur...... . Mos te kisha nuhatur pak Raki do te kisha pesuar ndonje shock psikologjik. Ne fakt ca enderra dalin ca jo. Nuk ia kam treguar enderren zonjes, kuptohet jemi njerez me namuz.
    Gezuar!
    Hahahaaaahah..i madh je Beno!
    Ne fakt edhe ketej nga ne megjithese teknologjia po vjen me vonese mehalla ka filluar te shperbehet.Na ka mberthyer nje apati e pergjithshme si shoqeri qe,c'te te them...na dalte per hajer!Te vetmit qe e mbajne te gozhduar fort shpirtin e humanizmit jane dashamiresit e gotes.Keta edhe pse askush nuk i merr per seriozisht,ne fakt jane njerezit me serioze ne qarkullim.
    Politika perveteson logjiken e te cmendurit dhe zhvlereson llogjiken e te dehurit duke injoruar kesisoj uren lidhese mes gjenise dhe cmendurise,por ata harrojne se duke shkaterruar kete ure nuk do kthehen dot kurre mbrapsht,e ne nuk na mbetet gje tjeter vecse t'iu urojme udhe te mbare ne cmendurine e tyre...

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga stern Lexo Postimin
    Jam bere PIJEDASHES

Ai nuk eshte vetem vellai yt...ai eshte edhe vellai yne!

Ne emer te shoqates se alkoolisteve anonime po ngre nje shendet per nder te tij!

T'a kesh me jete tet vella dhe degjoja fjalen se qenka babaxhan!

Faqja 14 prej 29 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •