Gjakovar , Prizrenasit prizrenali, gjilanasit gjilanli ,...
....une jam Akrep..![]()
S'ka asgje per tu marrur me Shqiptaret e Shqiperise!!
Po eshte e vertete qe thojne Kosovare por perdorimi i kesaj fjale eshte Shqiptar-Kosovar, nuk ka domethenien qe i ke vene ti. Thjeshte eshte me e lehte per te bere krahasim krahinave Shqiptare. (ne fakt qyetet e Kosoves tani po i mesojme se cfare quhen, se as emrat e tyre nuk i dinim qe t'ju therrisnim Gjakovar. etj.)
Sa per Shqiptaret e Maqedonise as se kam idene cfare do te thuash....dhe jam nga Shqiperia. Si ka mundesi....... Mos i bej mendimet e tuaja si te popullit. Po pate per te folur fol ne emrin tend.
Teme koti kjo, pa kuptim.
Kjo alonsa ben pjesė nė at grupen qė martohen me ata srbet e Veriut tė Mitrovices.
Zoti e ndihmoft![]()
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Alnosa nuk besoj qe e ka menduar seriozisht ate qe ka shkruar! Ndaj, mjaft e ofenduat pa arsye. Ne fakt secili e ofendon veten kur mundohet dhe mendon se fyen dikend me fjale jashte etikes, se deshmon qe etika e tij eshte zero
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 15-03-2011 mė 19:11
Termi Kosovar eshte nje term pro-sllav, dhe fare ska te beje me Iliret - Shqiptaret. Tani krijimi i nje Kombi te ri ne Kosove - Pra Kombin Kosovar, nuk eshte gje tjeter perpos nje padrejtesi qe na imponohet nga bashkesia nderkombetare - qe na imponohet nga ca qarqe anti-shqiptare e pro-sllave. Gjithashtu imponim eshte edhe flamuri dhe hymni i tanishem qe ka shteti i Kosoves.
Edhe njera e edhe tjetra - ( Kombi Koosvar dhe Flamuri i Kosoves me 6 Yje dhe me ngjyre te verdhe, kalter e te bardhe ) jane kontarbanduara sepse Populli shumice Shqiptar i Kosoves nuk eshte pyetur fare ne lidhje me keto gjera per interes Shteteror - Kombetar. Fare nuk ka patur REFERENDUM gjith popullor per keto ceshtje. Po te kishte drejtesi ne Kosove, po te kishte Referendum ne Kosoves, jame me si i sigurt qe populli shumice Shqiptare - pjesa dermuese nuk do kishte pranuar kete padrejtesi, nuk do kishte pranuar kete imponim nga bashkesia nderkomtare - nga keto qarqe anti-shqiptare e pro-sllave.
Lufta e fundit ne Kosoves, nga ana e Ushtrise Clirimtare e Kosoves ne krye me Komandantin Legjendar - ADEM JASHARIN, nuk jane rreshtuar rreth ketij apo kesaj lecke e hymne te Kosoves, por jane rreshtuar rreth Flamurit dhe Hymnit Kombetar SHQIPTAR.
Pjesa dermuese e Shqiptareve te Kosoves e ndejne veteveten e tyre si Komb Shqiptar dhe Flamurin KUQ e ZI me Shqiponje Dy Kokeshe e ndejne si Flamur te Tyre.
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
LVV DO TA BĖJĖ SHQIPĖRIN!
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
BAC, U KRYMB!
TRADHĖTARĖVE TĖ KOMBIT PO U VJEN FUNDI!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
Krijoni Kontakt