Close
Faqja 6 prej 30 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 295
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    po kto hihiha e hahaja pse i ke se na neverite derr derr
    Tju ngre njecik nervat o derjanas

Ska si shqiptaret e shqiperise hahah

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Tju ngre njecik nervat o derjanas

Ska si shqiptaret e shqiperise hahah
    kadal se e bane gjoksin grop
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    kadal se e bane gjoksin grop
    PA MERAK SE SAPO PIVA NJECIK UJE

Po jeni te mire o dreqer po ju keni frike nga hija juaj adaj kerceni si zorra nprush .
    Ti shyqyr je me ndryshe se je i shkolluar ne usa se keta te tjeret bjeri ti biem lol .Pse na shajne ata te shqiperise thote populli ha-ha .

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Edhe pa u permend fare ky,,far kombi Kosovare''te gjithe Shqiptaret nga shteti am(apo shumica)na quanin:
    -Ju Kosovaret,Pse?Sepse ne gjithmone per ta ishim Kosovare e kurr Shqipetar nga Kosova!Ne jemi qytetar te Kosoves por kombi yne eshte Shqiptar,dalloni njehere kombin dhe shtetesin!

ne shqiptaret e shqiperis themi edhe ju shkodranet themi edhe ju labet edhe ju tosket, ju geget ju myzeqaret etj. por keto nuk perbejn kombesi o shoku. kosovar e perdorim thjesht ne formen e nje emertimi krahinor ose emertim te nje treve por kurrsesi per te identifikuar dicka te ndryshme nga shqiptaret. behet shpesh edhe gabimi me shqiptaret e maqedonis. dhe shpesh edhe irritohen nga ky fakt kur i quan maqedon. me te drejte irritohen por faktikisht kjo nuk behet per ti identifikuar ata si maqedon ose si kombesi maqedone por thjesht menyre identifikimi te nje zone te nje treve shqiptare. keshtu eshte dhe rasti i cameve. keta nuk e kane problem kur i quan cam sepse keta e dine shume mire se kjo nuk behet me qellim per ti identifikuar si dcika ndryshe nga shqiptare. tani imagjino sikur te gjithe keto treva qe thash te fillojn te quajne vetveten ndryshe nga shqiptare domethen te flasim per kombesi labe kombesi came kombesi gege, toske myzeqare etj. thua do te jete normale kjo??!!
    ne rastin e kosoves dhe te cdo krahine tjeter shqiptare mund te themi vetem se cdo zone ka disa karakteristika te vecanta te tyre vecanerisht keto duket ne zakone dhe dialekt. e para keto vecanti jane aq te vogla smund te flitet per ndonje identitet shume te vecant dhe shume ndryshe sa te mund tu themi se ata perbejn nje komunitet teresisht ndryshe nga ai shqiptar dhe aq me teper ti quajm komb. sidomos te kjo pjesa komb eshte gjeja me absurde qe mund te thoje mendja njerezore.
    po te jap nje shembull: une jetoj ne itali. ketu diferencat kulturore midis jugut dhe veriut jane shume te medha. kjo duket shume qarte sidomos ne dialekt. dialektet e jugut te italis me ate te veriut jane aq te ndryshem saqe nje i veriut do nje perkethyes per te mare vesh se cfare thot nje i jugut. kjo nuk ka te krahasuar me ndryshimet ne dialektet ne shqiperi. dialektet ne shqiperi jane shume here me pak te ndryshme se keto te italis. per te mos folur pastaj per ndryshimet ne kultur dhe zakone midis italis se jugut dhe asaj te veriut. shume shume here me te medha se ata midis veriut dhe jugut te shqiperis. por prap italianet nuk e qujane veten kombe te ndryshme ata e qujne veten te gjithe italian panvaresisht se kane dhe njefare rracizmi krahinor me njeri tjetrin. prandaj o shoku para se te flasesh per identitet dhe kombesi duhet te kesh kujdes per cfare po flet dhe si po e trajton ceshtjen sepse me duket se po ekzagjerohet shume kete faktin e ndryshimit midis shqiptareve te shqiperis dhe shqiptareve te kosoves.
    nese ju doni thjesht doni te justifikoni mos deshiren tuaj per tu bashkuar me shqiperin nuk ka nevoj te nxjeresh argumente absurde mjafton thejsht te thoni se nuk deshironi dhe noramlisht nuk eshte se do tju detyroj njeri. kjo eshte ceshtje vullneti dhe lirie ne shqipteret e shqiperis thjesht do ta respektojm vullnetin tuaj edhe pse me keqardhje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kanina : 15-03-2011 mė 14:24

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    LVV DO TA BĖJĖ SHQIPĖRIN!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!

alonsa ,
    Tė lutem mos fol ne shumės, se "kosovarė" jan disa mbeturina te jugosllavis , qe nuk jan as shqiptar as jugosllav as ...dreqi nuk e din , se ata vet jo se jo.

Nuk ka problem kur dikush e quan diken kosovar ne Shqiperi , se i bjen si psh himariot , apo miriditas .

Por , kto mbeturinat , duke mos pasur guxim te tregojn se nuk e din se cfarė gjaku i rrjedh nėpėr vena , mundohen te arsyetohen.
    Kta shqiptar nuk janė , se vepra tregon se punojn kunder interesave tona kombėtare!

Me te mira!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Qyshe more nuk egziston Identiteti kosovare jo vetem se egzitone por esht shum i fuqishem, ndersa qeshtja esht se nga ky Identitet esht duke u krijuar Kombi Kosovare proces ky shum i natyrshem e shum normale kur dihet se ne ballkane kemi shume kombe te krijuara nda nje Identitet siq esht aje Sllave .

Mose harroni se Serbet-Kroatet-Malazezet-Boshnjaket jan shum me te afert nder veti se ne shqiptaret e Kosoves me Shqiptaret e Shqiperis ndersa kta sote jan kombe te ndryshme gje gje do te ndodhe natyrshem edhe mes Kosoves dhe Shqiperis.

Identiteti Ksovare esht realitet
    Kombi kosovare esht realitet ne krijim e siper.

Mbase ne nje te ardhme mund te ket edhe konflikte ne mes te kosoves dhe shqiperis kur kihet parasysh divergjencat ndasit qe egzistojne ne mes te ketyre dy shtetve dhe popujve divergjenca keto te cilat shkojn ne po te njejten Linje me ate te Boshnjakve dhe Serbve, ndersa dihet se Shqiperia esht duke ndjekur rrugen e nje shteti ekstremist te Krishter ndersa Kosova te nje shteti Musliman keshtuce une besoje se brenda 20-30 viteve Kosova dhe shqiperia do te jen shtet Armike

une jam nga laberia. duke ndjekur kete llogjik te ketij shokut ketu larte kam vendosur te shpall laberin komb ne formim . mos tju duket per te qeshur sepse laberia ka perber gjithmon nje krahin te vecant nder shqiptare. kur thon disa nga kosova se kosova eshte komb pse te ms themi dhe ne nga laberia. ne fund te fundit ku eshte ndryshimi. ja keshilloj kete gje edhe gegeve meqe jemi .

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    LVV DO TA BĖJĖ SHQIPĖRIN!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!

Kanina , unė jam nga Peja , dhe do tė filloi tė krijoj kombin Pejont!
    Kjo nuk do ti shkoi per tė mir ktyre "kosovarve" , se jam shum i sigurt se as gjakovarėt , nuk do te bėhen "kosovar" po Gjakovar , Prizrenasit prizrenali, gjilanasit gjilanli ,...
    Pra me fjalė tjera do te bėhet njė karneval me "kombe".

Lere more zotri mos u mir me kto krijesa te flliqta qė po na krijojkan njė komb te ri "kosovarė" , se kta maksimalja do te mbrin diku ne rangun e pakices sė ashkalive !
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetė se di.... :)
    Postime
    808
    Citim Postuar mė parė nga Kanina Lexo Postimin
    une jam nga laberia. duke ndjekur kete llogjik te ketij shokut ketu larte kam vendosur te shpall laberin komb ne formim . mos tju duket per te qeshur sepse laberia ka perber gjithmon nje krahin te vecant nder shqiptare. kur thon disa nga kosova se kosova eshte komb pse te ms themi dhe ne nga laberia. ne fund te fundit ku eshte ndryshimi. ja keshilloj kete gje edhe gegeve meqe jemi .
    po gegė janė edhe kosovarėt
    Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė

i/e regjistruar Maska e Shqypnia1878
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    prishtine-shqiperi
    Postime
    77
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    ....Po neve qe na thoni greke juve cte bejme te qajme dhe ne . : bahhhh.Na eshte mesuar goja ne tju therrasim kosovar se i bije gjate shqiptaret e kosoves lol .

po nese te vjen shume veshtir me then shqiptar nga kosova,pse nuk na thirr vetem shqiptar? te lutem mos u mundo me argumentatu pa argumenta.
    dhe kur ke ndegju qe ju thojm ne greke?ne kete forum vetem nje person nga kosova ka than keshtu,e tasht ti mendon se krejt shqiptaret e kosoves mendojn keshtu?te lutem oj moter,mos fol keshtu palidhje.

SHQIPERIN E DUA SE JAM SHQIPTAR,KOSOVEN E DUA SE JAM SHQIPTAR!
    Shqiponja bertet duke fluturuar,
    rrofte SHQIPERIA E RIBASHKUAR

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Gezuar maloker
    Keshtu na e uroj pavaresin,alnosa-A nuk eshte provokuese?
    ne shqiptaret e shqiperis themi edhe ju shkodranet themi edhe ju labet edhe ju tosket, ju geget ju myzeqaret etj. por keto nuk perbejn kombesi o shoku.
    Ajo cfar kishte shkrua alnosa ishte provokim,e jo at cfar shkruani Ju!Ato jane gjera tjera,edhe ne Kosove bejm dallime krahinash e reonesh,por jo identitetesh...
    midis shqiptareve te shqiperis dhe shqiptareve te kosoves.
    Kjo eshte e shkruar drejt!Pra jo Kosovar e Shqiptar por Shqiptar nga Kosova,pasi Kosovaret perbehen edhe nga ca minoritete!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Faqja 6 prej 30 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •