Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do të kualifikohet?

Votues
43. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • AC Milan

19 44.19%
  • Tottenham

24 55.81%
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 77
    i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    4 Ndeshje mos lojë është dënimi i UEFA për Gatuson. Dënim tepër i lehte...
    Po pra. Ma e drejte do t'ishte me ia pre koken e me e ekspozu ne London Bridge.

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012

...

Ishte turp qe u kualifikua nje ekip pleher si Totenham. Milani u perpoq vertet ,dhe thjesht fati nuk e deshi sonte.

Ekipet qe luajne me skeme me 8 mbrojtesa eshte mekat qe kualifikohen ne champions.

Me erdhi shume keq qe sonte u kualifikua nje ekip qe bente loje antifutboll.

Ju uroj suksese.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Nuk patëm fat, edhe në takimin e parë dhe te ky i sotmi. Su bë ai goli në pjesë të parë që iku topi në vijë fatale, e gjun Robinho si pallosh. Ça të bëjmë, i ka futbolli kto. Plus një qerre me mungesa në mesfushë. Pff. Por Tottenhami se meritonte fare kalimin në fazën tjetër.

Nejse, të fitojmë Serinë A meqë kemi 7 vjet që se kemi marrë.
    Life's too short to remove USB safely.

Barcelona
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    Qka o ka bohet me futbollin angles me keto autubusa para porte ncnccn .

i/e regjistruar Maska e titi.iforti 14
    Anëtarësuar
    29-10-2006
    Postime
    357
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Nuk patëm fat, edhe në takimin e parë dhe te ky i sotmi. Su bë ai goli në pjesë të parë që iku topi në vijë fatale, e gjun Robinho si pallosh. Ça të bëjmë, i ka futbolli kto. Plus një qerre me mungesa në mesfushë. Pff. Por Tottenhami se meritonte fare kalimin në fazën tjetër.

Nejse, të fitojmë Serinë A meqë kemi 7 vjet që se kemi marrë.
    aii mos te nin kush ma qe thu qeshtut, qe Tottenham se ka meritu kalimin ne fazen tjeter, veq let vazhdon me ket loj Tottenhemi se ne finale do te jett
    Arsenal champion

Barcelona
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    Citim Postuar më parë nga titi.iforti 14 Lexo Postimin
    aii mos te nin kush ma qe thu qeshtut, qe Tottenham se ka meritu kalimin ne fazen tjeter, veq let vazhdon me ket loj Tottenhemi se ne finale do te jett
    qe vazhdon me kete loj rundin tjeter e ki jasht chl , fati i tyre i mire ka qen Ibrahidobsira qe nul vlen kurgjo kur o puna per chl si dhe ai dobsi RObinho .

Anëtarësuar
    29-10-2006
    Postime
    357
    Citim Postuar më parë nga FcBrC Lexo Postimin
    qe vazhdon me kete loj rundin tjeter e ki jasht chl , fati i tyre i mire ka qen Ibrahidobsira qe nul vlen kurgjo kur o puna per chl si dhe ai dobsi RObinho .
    nuk i ka vyt me ba loj te mir, shpresoj se ne finale do ta kem Tottenhemin shumm besoj ne ket ekip sivjet teper te mir ishin ne dy ndjeshjet me Milanin,

as njeri prej nesh se ka mendimin e njeht, dikush mendon si une dikush si ty, me mir let mbetet te shihet
    Arsenal champion

Barcelona
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    I ka vyt spaku me sulmu naj her , 35mi tifoz vetem i hajshin thojt , e parkoj autubusin qysh ne fillim te ndeshjes, por fati i tyre i mire i totenhemit prap po them kan qen ibra dhe robinho .

Totenhem vetem shallken qe mundet me kalu me cilen skuader ti bie do te rikthehet ne shtepi siq beri arsenali.

Anëtarësuar
    29-10-2006
    Postime
    357
    Citim Postuar më parë nga FcBrC Lexo Postimin
    I ka vyt spaku me sulmu naj her , 35mi tifoz vetem i hajshin thojt , e parkoj autubusin qysh ne fillim te ndeshjes, por fati i tyre i mire i totenhemit prap po them kan qen ibra dhe robinho .

Totenhem vetem shallken qe mundet me kalu me cilen skuader ti bie do te rikthehet ne shtepi siq beri arsenali.

po i ka vyt me sulmu, ama e kan pa edhe veten qe mujn me i dal ball lojes te milanos
    dhe kan lujt me mbrojtje edhe me mesfush po mir besoj qe tottenhem te shkoj me t utje nese nuk ka lendime te lojtarve
    Arsenal champion

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Ishte turp qe u kualifikua nje ekip pleher si Totenham. Milani u perpoq vertet ,dhe thjesht fati nuk e deshi sonte.

Ekipet qe luajne me skeme me 8 mbrojtesa eshte mekat qe kualifikohen ne champions.

Me erdhi shume keq qe sonte u kualifikua nje ekip qe bente loje antifutboll.

Ju uroj suksese.
    I vetmi koment qe me pelqeu, sepse eshte realist. Milani meritonte te kualifikohej kunder Tottenham, sepse ky i fundit po luante me skeme 4-4-1-1, pra nje ekip totalisht mbrojtes. Por nuk e deshi fati Milanin te shenonte ate gol ne pjese te pare.
    Gjithashtu, mendoj se Milani duhet te beje disa perforcime te rendesishme per sezonin tjeter, ne mesfushe dhe ne mbrojtje.

Kete vit ti perkushtohemi kampionatit ne maksimum dhe ta fitojme, pasi do ishte nje stimul teper i madh per ekipin dhe gjith tifozet.

Forza Milan!
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •