Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do të kualifikohet?

Votues
43. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • AC Milan

19 44.19%
  • Tottenham

24 55.81%
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 77
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Okej de, le te jete ashtu sic deshiron ti. Enderra te bukura ne vazhdim...

KLM
    #VamosArgentina

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    E di si eshte puna, ju keni mbet me te kaluaren. Ktheheni pas e me flisni per perrallat qe u ka treguar gjyshi, se vet nuk keni perjetuar asgje.
    Ne te pakten deri 2015-ten do e fitojme 1 ose 2 here CH-L. Ndersa ju do vazhdoni te enderroni!

Randsi ka qi gjyshi me pase diçka me te tregu. Kurse per histori qi fillon prej 1992-shit nuk sherben gjyshi

Problemi asht se je ti qe nuk flet per te tashmen kur thu qe Milan mund te bahet top club ne 2015-en. Un tu pergjigja duke te kujtu qe nji club qe ka 7 champions ASHT top club. Ju keni kohe me e arrite.

Jemi skuadra me e mire qe ka njohur historia e futbollit, skuader e rekordeve, skuader e futbollit spektakolar qe ka magjeps nje bote te tere.
    Ju keni skaduar, jeni skuader e kalbet.
    kto sipas tejet

Dhe me e forta me ju eshte, se edhe vet e dini qe nuk keni skuader te forte qe mund te fitoj CH-L, cdo fillim sezoni vini thoni kete vit CH-L e fitojme ne, nuk ka skuader qe na ndal etj. Pastaj kur humbisni ndeshjen e pare te fazes nokaut thoni, Milani eshte mesuar te suprizoje cdohere, do fitojme ndeshjen e kthimit e do kualifikohemi. E kur e merni vizen per ne shtepi, heshteni e nuk beheni te gjalle.

Nuk eshte turp te pranosh realitetin, e te flasesh te verteten. Behuni mer burr njehere te sinqerte.
    nuk kam thane kurre qe fitojme kupen e kampioneve

Hej po nqs arin Milani te kualifikohet, e ke parasysh cfare mund te ndodh me ca tifoze ketu? Do lene namin. lol
    ça ka me ndodh mor? ne jemi mesu me dominu ne ket skene qysh se e kan shpik. nuk kemi fillu me fitu ne 2006-en

Mendoj se ndeshja e kthimit do te dal 3-1 ne favor te Milanit.

Milan mbetet Milan ne europe.

Ose e then nderyshe Milan esht Mbreti i Europes.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Tani mos dil ne kundershtim me ato qe shkruan, se je ti pikerisht ai qe shkruan per te kaluaren ketu me gjithe CO.

Nqs flasim per te tashmen cke qe kthehesh tek perrallat e gjyshit?
    Atehere me thuaj ku eshte Milani sot, e ku eshte Barcelona?

- Me trego per gjate viteve qe je lindur ti,per aq kohe sa je tifoz i Milanit; sa trofe ka fituar skuadra jote e zemres, qe ti i ke "perjetuar"?

P.S; Nuk e them une qe kjo Barcelona e tanishme eshte skuadra me e mire qe ka njohur historia e futbollit, po e thote e gjithe bota. Te gjithe analistet, te gjithe lojtaret me te medhenj qe i kane perjetuar vete ato *momentet e kulmit me skuadrat e tyre asaj kohe*.
    Lexoje shtypin dhe do informohesh, nqs nuk ta mbushin mendjen ato qe i lexon, atehere ndize TV kur luan Barcelona dhe vertetoje vet. Kuptohet nese je sportdashes i futbollit, jo nje tifoz i semure.

Lexo cfare tha Van Basten para 3 ditesh;
    http://www.marca.com/2011/02/15/futb...297786796.html
    "Askush nuk ka arritur ndonjëherë një nivel të tillë, as Ajax i viteve shtatëdhjetë, ose Milani i viteve të tetëdhjeta dhe nëntëdhjeta... ".

Cruyff:''Barcelona ka bërë revolucion në futboll''

Më tepër se 30 vite kanë kaluar që kur Holanda humbi finalen e Kupës së Botës më 1974,por futbolli që e luanim atëher,edhe sot mbahet mend dhe respektohet.
    Termi ''futbolli total'' vjen nga skuadra në të cilën mbrojtësit sulmojnë dhe sulmuesit mbrohen. Kjo vlen për Barcelonën në keto momente. Barcelona luan "futbollin total modern".

Keto une i them?

Apo, Van Basten dhe Cruyff nuk kanqe qene lojtaret te cilet i kane perjetuar ato momente me skuadrat e tyre asaj kohe?
    Do te lexosh edhe Di Stefanion se si e sheh Barcelonen e tanishme, ne krahasim me Realin e vet te asaj kohe?

E di cfare, po e le fare kete muhabet se ju e keni te pamundur te pranoni realitetin.
    Vazhdoni enderrat e juaja, dhe hic mos u zgjoni...

- Milani ka qene skuadra me e mire ne planet, eshte per momentin, edhe do te jete ne te ardhmen. lol

Vetem ju kenaquni...
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 18-02-2011 më 22:01
    #VamosArgentina

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Tani mos dil ne kundershtim me ato qe shkruan, se je ti pikerisht ai qe shkruan per te kaluaren ketu me gjithe CO.

- Me trego per gjate viteve qe je lindur ti,per aq kohe sa je tifoz i Milanit; sa trofe ka fituar skuadra jote e zemres, qe ti i ke "perjetuar"?

P.S; Nuk e them une qe kjo Barcelona e tanishme eshte skuadra me e mire qe ka njohur historia e futbollit, po e thote e gjithe bota. Te gjithe analistet, te gjithe lojtaret me te medhenj qe i kane perjetuar vete ato *momentet e kulmit me skuadrat e tyre asaj kohe*.
    Lexoje shtypin dhe do informohesh, nqs nuk ta mbushin mendjen ato qe i lexon, atehere ndize TV kur luan Barcelona dhe vertetoje vet. Kuptohet nese je sportdashes i futbollit, jo nje tifoz i semure.

"Askush nuk ka arritur ndonjëherë një nivel të tillë, as Ajax i viteve shtatëdhjetë, ose Milani i viteve të tetëdhjeta dhe nëntëdhjeta... ".

Më tepër se 30 vite kanë kaluar që kur Holanda humbi finalen e Kupës së Botës më 1974,por futbolli që e luanim atëher,edhe sot mbahet mend dhe respektohet.
    Termi ''futbolli total'' vjen nga skuadra në të cilën mbrojtësit sulmojnë dhe sulmuesit mbrohen. Kjo vlen për Barcelonën në keto momente. Barcelona luan "futbollin total modern".

Keto une i them?

Apo, Van Basten dhe Cruyff nuk kanqe qene lojtaret te cilet i kane perjetuar ato momente me skuadrat e tyre asaj kohe?
    Do te lexosh edhe Di Stefanion se si e sheh Barcelonen e tanishme, ne krahasim me Realin e vet te asaj kohe?

E di cfare, po e le fare kete muhabet se ju e keni te pamundur te pranoni realitetin.

- Milani ka qene skuadra me e mire ne planet, eshte per momentin, edhe do te jete ne te ardhmen. lol

Vetem ju kenaquni...
    Futbollin me te mire e ka lozur rdhe e loz Barcelona.Por te Fitosh kupa nuk fiton gjithmone ai qe loz futbollin me te bukur Barca vetem kete gje di te beje mire.Sa per te krahasuar me Milanin duhen te kalojne nja 100 vjet te tjera te krahasosh keto dy ekipe se Barca duhej te kalonin nja 45 vjet te fitonte CHL Kjo tregon qe ishte nje skuader mesatare ne Europe.Barca duhet te lozi futboll te pa pare qe te marri nje kupe.Nje ekip si Milani nuk duhet te lozi futboll masiv qe te marri nje kupe se ndeshjet i fiton eshe me fanelle.Kete gje Barca nuk e ka ndaj nuk mundesh ta krahasosh me Milanin .Kete gje ja ka treguar edhe ne Athine Krojfit qe e bene me Zemer si eshte e mundur thoshte pa Barezin e Costacurten te mos ti bej as edhe nje gol me kete skuader qe kam bere une.Keshtu shoku im ndaj futbolli eshte sporti me i bukur se nuk fiton vetem ai qe loz futbollin me te bukur edhe ka statistikat me te mira fitojne ata qe kane me shume gjera.Milani ka histori,fanelle ,provoje etj etj.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635

Je ti qe fshive historine e Milanit kur the qe nuk asht "top club". Un per me t'u pergjigj te kujtova palmaresin. Nuk quhesh klub normal vetem se nuk fiton 2 vjet

Barcelona asht ekipi ma i mire ne bote. Nqs shkon te tema e parashikimeve shef qe e kam vu fituese te Kupes.
    Milan nuk asht nji nivel me Barcelonen, megjithate asht n'vend t'pare ne kampionat me 5 pike diference me rivalet kryesore njisoj si Barça ne Spanje. Ne Champions na duhet me permbys rezultatin njisoj si ju por ne fushe te kundershtarit
    Nuk me duket edhe aq keq e tashmja mu.

-Me trego per gjate viteve qe je lindur ti,per aq kohe sa je tifoz i Milanit; sa trofe ka fituar skuadra jote e zemres, qe ti i ke "perjetuar"?
    2 Champions. Nuk ka fitu kush ma shume.

Keto une i them?

Barcelona asht nder ekipet ma spektakolar te historise. Nuk e ve n'dyshim. Rralle here la ndeshje te Barces pa shiiku.
    Por kur bahet krahasimi me Ajaksin e viteve 70 e Milanin e Sacchit duhet me pase parasysh momentet historike e revoluciionin qi kan ba kto ekipe. Ajaksi shpiku futbollin total. Milani i Sacchit futbollit total i shtoi presingun, mbrojtjen e nalte edhe prefeksionoi mbrojtjen ne zone.
    Barcelona ça ka shpik te re? Nuk me duket se ka revolucionu lojen e futbollit.

Vetem ju kenaquni...
    ktu m'ke pelqy. fillove me arsyetu.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Ce vazhdon kot muabetin.

Ta mbyllim ketu, kur futbolli ishte i balancuar dhe jo fallso me super borxhe, ne Itali futbolli gjithnje ka dominuar, sic dominoj dhe Evropen qe nga vitet 80 e deri kur fillun borxhet. Ne Angli dhe Spanje asnji ekip nuk njifej. Sa u hapen bankat per borxhet dhe filloj leku ne treg, pastaj dolen nga vrimat te gjitha ekipet.

Sikur dikush te kuptonte rregullat e Kontabilitetit dhe fair play financiare te UEFA's...ne mund te vuam sot se nuk kemi ekipin me te mire ne Evrope por mbas rregullave te reja te pakten ne do jemi ne Evrope, kurse shume te tjere do perjashtoen.
    Il Club Più Titolato Al Mondo

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin
    Ce vazhdon kot muabetin.

Ta mbyllim ketu, kur futbolli ishte i balancuar dhe jo fallso me super borxhe, ne Itali futbolli gjithnje ka dominuar, sic dominoj dhe Evropen qe nga vitet 80 e deri kur fillun borxhet. Ne Angli dhe Spanje asnji ekip nuk njifej. Sa u hapen bankat per borxhet dhe filloj leku ne treg, pastaj dolen nga vrimat te gjitha ekipet.

Sikur dikush te kuptonte rregullat e Kontabilitetit dhe fair play financiare te UEFA's...ne mund te vuam sot se nuk kemi ekipin me te mire ne Evrope por mbas rregullave te reja te pakten ne do jemi ne Evrope, kurse shume te tjere do perjashtoen.
    Kur do vije ajo dite qe te kthehet kampionati Italjan si para 10 vjetesh.?Se na ka munguar shume.

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Shpresoj qe Fair-Play Finaciar te futet ne perdorim pas 2 viteve sepse 5 jan shum.:
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    4 Ndeshje mos lojë është dënimi i UEFA për Gatuson. Dënim tepër i lehte...
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •