oj lali po mire me burrin do besh jo me lagjen
eshte pa kuptim kjo pyetje futja kot
kur sdo te ngelesh shtatzane e perdor mi goc jo kur sdoedhe nese je prap vashdn loja domino
oj lali po mire me burrin do besh jo me lagjen
eshte pa kuptim kjo pyetje futja kot
kur sdo te ngelesh shtatzane e perdor mi goc jo kur sdoedhe nese je prap vashdn loja domino
RROFTE SHQIPERIA
nje filozof ka thene '' nuk ka pyetje idiote por ka pergjigje idiote..''..ne te vertete kjo duket pyetje krejt idiote..qe do meritoje edhe pergjigje tallese..
nga sa e kuptoj une moj marya kjo nuk po pyet per femra egzemplar..jane raste te veqanta ato qe permend ti ..problemi shtrohet ne pergjithesi..dhe ne pergjithesi eshte mjaft e keshillueshme jeta e rregullt sexuale dhe krejtesisht e pakuptimte perdorimi i mjeteve mbrojtese si prezervativi..
kjo eshte nje pergjigje idiote xhenet..nese me nje femer ke maredhenie sexuale te rregullta tashme ti e ke marre ate infeksion qe pretendon ta eleminosh me perdorimin e prezervativit....nese flen me gruan tende nje here ne 9 muaj sigurisht qe edhe mund te ndodhe qe njeri nga keta dy partnere te kete infeksione ne rruget gjenitale dhe normalisht tja transmetoje edhe partnerit tjeter..por nuk besoj se ka shqiptar/e qe rri 9 muaj pa ju afruar fare pjeses tjeter te ciftit..kur je cdo nate ne pune mos u merzit nga infeksioni..
nga sa kuptoj une kjo qe ka bere pyetjen e ka hallin gjetke..problemi eshte te nderrimi i partnerit/es..ne keto raste edhe po te jesh imune nga cdo gje prezervatimi eshte mbrojtje e mire por jo absolute..po te kesh vetem nje parner/e nuk duhet te shqetesohesh asnjehere..veq nese parnerin/en e sheh nje here ne 9 muaj..apo e nderron nje here ne 9 ore..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 07-03-2011 mė 15:29
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
kjo eshte nje pergjigje idiote xhenet..
Pse idiote?
Gjate shtatezanis femra mundet te hese ne infekcione,
psh njera nga me te perhapurat eshte "La mycose vaginale, les changements hormonaux associés ą la grossesse" perktheni shqip se po pritoj te pergjigjem personave qe din vetem te kritikojne!
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Edhe kete harova ta them po ku e dini ju se ku qendron problemi?
Ku e dini ju se si nje femre shtatezane ndjehet mendon dhe perjeton gjerat gjate shtatezani?
E kam njoftur nje femre kur ishta shtatzene aq u be paranojake nga semundjet saqe nuk ulej cdo kund nuk hante cdo send cdo here frikohej se do te kap ndonje mikrob dhe femija do ti vdes, i lante duart cdo here qe dikush e pershendete.Per ate theme edhe pse te gjitha e femrat shtatezane i a dalin ne fund por askush nuk e din se qfar perjeton ajo gjate 9 muajve.
Agim Metbala" ♥
Po qka pyetni ketu, per raste specifike duhet te konsultoheni me mjekun perkates.
Sa i perkte shtatznis dhe mardhenijes, jepni shype deri ne sallen e lindjes edhe aty mundeni por nuk te len motrat rehat, bohen shum shikues.![]()
Pak me pare postova diq qe tash me duhet ti kerkoj Falje Xhenetes.
Me vjen keq se te kam keqkuptuar![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hillirian-zo : 07-03-2011 mė 17:04
Falenderit per mirkuptim,Te qoft fal nga une dhe nga Zoti.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhenet.M.S. : 07-03-2011 mė 17:14
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt