Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 56
    Ncuq, nuk me perfshin mua se une nuk jam i paditur. Eshte pikerisht padituria ajo qe po mundohem te luftoj ne kete forum.

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Ncuq, nuk me perfshin mua se une nuk jam i paditur. Eshte pikerisht padituria ajo qe po mundohem te luftoj ne kete forum.
    shpesh here njerezit qe hiqen si me te diturit jane me te paditur....

ti mund te jesh i ditur mbi shume tema por nuk mund te kesh dituri mbi gjithcka....edhe pse je ne internet

eshte qesharake

bye, i go shower now
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Per mendimin tim eshte injorance sot me gjithe ate information qe na serviret te kene mendime te tilla.

Citim Postuar mė parė nga Aldi-Aldo Lexo Postimin
    shpesh here njerezit qe hiqen si me te diturit jane me te paditur....

ti mund te jesh i ditur mbi shume tema por nuk mund te kesh dituri mbi gjithcka....edhe pse je ne internet

eshte qesharake

bye, i go shower now
    Flm. E dale nga goja jote e pranoj si kompliment. Ketu sbehet fjale per dituri te marre nga interneti po per eksperience qe krijon cdo person i martuar me femije. Kjo puna e marrdhenieve seksuale gjate shtatezanerise eshte pothuajse e njejte me teorite qesharake te disave qe seksi gjate menstruacioneve (nese femra mbetet shtatezane, gje qe ka ndodhur) sjell lindje te femijes me njolla te kuqe ne fytyre e ne trup

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Nuk e kuptoj perse duhet perdor prezervativi gjate shtatzanise????????????
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar mė parė nga mije Lexo Postimin
    jo nuk eshte qe mendon ti por thjesht a eshte i demshem per shume arsye te tjera???
    njera nga aesyjet eshte se femiu mund ta mer prezervativin duke mendu se eshte balon!,lol

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    kjo eshte tema me kot qer kam degju haaaa

po si te jete shtatezane o shoku per qa po i perdore perzepativet haaaaa

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    vetem nje njeri i ditur nuk do shpreheshe keshtu

kush jane rreziqet

nuk eshte e keshillueshme sepse nganjehere femrat rrezikojne te lindin me shpejt sidomos tek femrat qe kane patur nderkoh lindje te parakohshme.
    femrat qe kane anomalie me placennten
    apo favorizonn infeksionet

nqs nuk ju intereson shendeti i femijes tuaj te ardhshme dhe shendeti i gruas vazhdoni e beni kamasutra

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Marya e ke shume gabim. Nga sex nuk vjen asnje nga ato qe na the. Infeksione thote kjo? Po me burrin qe ke aq kohe do vazhdosh te besh, Jo me lagjen.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781

Smile

Citim Postuar mė parė nga mije Lexo Postimin
    Pershendetje!!! kam lexuar neper shume forume per perdorimin e prezervativeve por ne asnje forum nuk eshte cekur nese perdorimi i prezervativit ne shtatezani eshte i demshem apo jo..Keshtu qe do kisha dashur te lexoj pergjigjet tuaja....
    E nderuara mije,me sa pash deri tani pergjigjet ishin pak a shume tallese,por pyetja jote eshte me vend.
    Nuk e di a eshte koasidenc ,por gjate praktikes qe pata ne spitalin e lindjes nje nga studentet e parashtroj po te njeten pyetje!
    Profesori u pergjegj keshtu.
    Nuk eshte e deshme per femijun perdorimi i prezervativit gjete shtatezanis,por eshte e rekomonduar nese njeri nga parteneret jan te infektuar nga nje infekcion ngjitese,qe kjo munde te ndodhe te femrat shtatzene.Ndodhin raste kur nje femre gjate shtatzanis se pare ka frik nga semundjet ngjitese edhe ketu perdorimi do te ishte me mire se sa frika psikologjike.
    Do te doja te ju spjegoj me qart por aq kam mundesi ne gjuhen shqipe.
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •