Ncuq, nuk me perfshin mua se une nuk jam i paditur. Eshte pikerisht padituria ajo qe po mundohem te luftoj ne kete forum.
Ncuq, nuk me perfshin mua se une nuk jam i paditur. Eshte pikerisht padituria ajo qe po mundohem te luftoj ne kete forum.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Per mendimin tim eshte injorance sot me gjithe ate information qe na serviret te kene mendime te tilla.
Flm. E dale nga goja jote e pranoj si kompliment. Ketu sbehet fjale per dituri te marre nga interneti po per eksperience qe krijon cdo person i martuar me femije. Kjo puna e marrdhenieve seksuale gjate shtatezanerise eshte pothuajse e njejte me teorite qesharake te disave qe seksi gjate menstruacioneve (nese femra mbetet shtatezane, gje qe ka ndodhur) sjell lindje te femijes me njolla te kuqe ne fytyre e ne trup![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Nuk e kuptoj perse duhet perdor prezervativi gjate shtatzanise????????????
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
kjo eshte tema me kot qer kam degju haaaa
po si te jete shtatezane o shoku per qa po i perdore perzepativet haaaaa
vetem nje njeri i ditur nuk do shpreheshe keshtu
kush jane rreziqet
nuk eshte e keshillueshme sepse nganjehere femrat rrezikojne te lindin me shpejt sidomos tek femrat qe kane patur nderkoh lindje te parakohshme.
femrat qe kane anomalie me placennten
apo favorizonn infeksionet
nqs nuk ju intereson shendeti i femijes tuaj te ardhshme dhe shendeti i gruas vazhdoni e beni kamasutra![]()
Marya e ke shume gabim. Nga sex nuk vjen asnje nga ato qe na the. Infeksione thote kjo? Po me burrin qe ke aq kohe do vazhdosh te besh, Jo me lagjen.
E nderuara mije,me sa pash deri tani pergjigjet ishin pak a shume tallese,por pyetja jote eshte me vend.
Nuk e di a eshte koasidenc ,por gjate praktikes qe pata ne spitalin e lindjes nje nga studentet e parashtroj po te njeten pyetje!
Profesori u pergjegj keshtu.
Nuk eshte e deshme per femijun perdorimi i prezervativit gjete shtatezanis,por eshte e rekomonduar nese njeri nga parteneret jan te infektuar nga nje infekcion ngjitese,qe kjo munde te ndodhe te femrat shtatzene.Ndodhin raste kur nje femre gjate shtatzanis se pare ka frik nga semundjet ngjitese edhe ketu perdorimi do te ishte me mire se sa frika psikologjike.
Do te doja te ju spjegoj me qart por aq kam mundesi ne gjuhen shqipe.
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt