Ca komentesh. Wow. Lol
Ca komentesh. Wow. Lol
sigurisht qe eshte i demshem...paramendoni sikur te rreshaqsi brenda prezervativi...mund te del bebushi me koke ne thes....
Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.
Del femija me vrime ne mjeker![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
skom nigju nai her me perdor prezevativ me femer shtatzane... nejse..
E shikon qe I was right![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ne raste te vecanta bile eshte i domosdoshem. Une e njoh nje grua qe kishte probleme gjate shtatzanise ne muajin e 6 dhe mjekja e pati keshilluar qe te perdornin perzervativ.E kam harruar tani shkakun saktesisht po se ckishte nje lloj alergjie.Ama aty ishte nje problem dhe perzervativi duhej.
Ps.Fakti qe asaj i dukej kaq e rendesishme marrdhenia seksuale edhe pse bebi ishte ne rrezik eshte ceshtje tjeter.
Ndersa une kam lexuar dhe me eshte thene nga mjekja ime se marredhenia seksuale nuk eshte aspak e demshme perkundrazi,seksi gjate shtatzanise(bile deri ne ditet e fundit para lindjes) krijon lehtesi gjate lindjes.Kuptohet pervec rasteve kur femra ka probleme gjate shtatznise.
Krijoni Kontakt