Close
Faqja 95 prej 110 FillimFillim ... 45859394959697105 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 941 deri 950 prej 1094
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    deri tash pacolli mjaft aktiv meriton mbeshtetje. edhe nese gjykata kushtetuse vendos se nuk ka qen e ligjshme procedura ateher ket faj e mban jakup krasnici se ai e dinte se nuk e lajon kushtetuta ateher pse lejoi nderprerjen e seances, pra ai ishte udheheqes i seances dhe mban pergjegjesin puna pacollit per mu eshte e kryme

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga gjema Lexo Postimin
    deri tash pacolli mjaft aktiv meriton mbeshtetje. edhe nese gjykata kushtetuse vendos se nuk ka qen e ligjshme procedura ateher ket faj e mban jakup krasnici se ai e dinte se nuk e lajon kushtetuta ateher pse lejoi nderprerjen e seances, pra ai ishte udheheqes i seances dhe mban pergjegjesin puna pacollit per mu eshte e kryme
    Po edhe sipas teje qfar ishte dashte jakupi te bej,te dal te dera e ti kap per gushe apo jo,ai ju tha se eshte e paligjeshme ateher kur thaqi veq ishte dal jasht,kuse puna e pacollit nuk eshte e kryme ashtu siq po deshiron ti,sepse fjalen e fundit e thot gjykata.
    Une nuk isha ber kurr kryetar kur te gjith popullin e kisha kunder

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Fiesta Lexo Postimin
    Krejt eshte ne rregull,por mos u ban ma Pap se papa.Papa ne ket rast Thaqi kshtu ka vendosur per hir te ecjes perpara . Pacolli do si do e ka nenshkrimin dhe vulen e Presidentit,hyri ne histori.Dikur edhe Rugova ka qene i kontestuar por tash cahen cili te mberij i pari te varri i tij per homazh .Kjo eshte e meta e forumeve,kjo eshte e meta e Shqiptarise qe secilit ja merr mendja se e ka me drejt pa e analizuar me pare shkenctarisht nje problem.
    Qfar mentaliteti i mjer
    Nuk eshte thaqi ai qe mund te vendos per zgjedhjen e kryetarit,as per hir te kerkujt,ne histori eshte e vertet qe ka hyr,por pyetja eshte si ka hyr,per mendimin tim dhasht zoti e te mos na perseriten pacolla te tjer et zgjedhin vehten.ti po e krahason pacollin me rugoven pa logjik,nuk ka snje logjik.sepse rugova ka qen kryetar i popullit,dhe kam bindje qe sa te kishte ymer populli do ta zgjidhte,kurse pacollin nuk e do askush perveq hashimit ky eshte dallim i madh apo jo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-01-2011
    Vendndodhja
    Austri
    Postime
    390
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Qfar mentaliteti i mjer
    Nuk eshte thaqi ai qe mund te vendos per zgjedhjen e kryetarit,as per hir te kerkujt,ne histori eshte e vertet qe ka hyr,por pyetja eshte si ka hyr,per mendimin tim dhasht zoti e te mos na perseriten pacolla te tjer et zgjedhin vehten.ti po e krahason pacollin me rugoven pa logjik,nuk ka snje logjik.sepse rugova ka qen kryetar i popullit,dhe kam bindje qe sa te kishte ymer populli do ta zgjidhte,kurse pacollin nuk e do askush perveq hashimit ky eshte dallim i madh apo jo

Shyqyr qe spo te ta rras askush ty se me qene te gjithe si ti ende me serbi ishim mbet. O qyqan beje dallimin mes thacit qe ka ba shtet e rugovs qe ka luftu per shkolla

Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Po edhe sipas teje qfar ishte dashte jakupi te bej,te dal te dera e ti kap per gushe apo jo,ai ju tha se eshte e paligjeshme ateher kur thaqi veq ishte dal jasht,kuse puna e pacollit nuk eshte e kryme ashtu siq po deshiron ti,sepse fjalen e fundit e thot gjykata.
    Une nuk isha ber kurr kryetar kur te gjith popullin e kisha kunder

Kush je more ti qe flet ne emer te popullit nje gje po te garantoje se Pacolli ka mbeshtetjen shum te madhe nga Populli i kosoves per ket poste qe ka mbase me teper se sa kush do tjeter qe do mund te ishte ne ket pozite gjithashtu me aqe sa une i kam pare dhe percjelle reagimet dhe komentet e njerzve ne Gazetat e kosoves mbi 90% e tyre e mbeshtesin dhe jan fuqishem pro Pacollit President te kosoves.

Edhe nje gje Behgjet Pacolli si persone ka shum mbeshtetje te madhe ne kosove Pacolli si parti esht e dobte sepse nuk ka shum kuadro por dhe me nje struktur te dobet partiake e cila nuk qe edhe aqe terheqse e bindese per elktoratin ne kosove dhe si pasoje e kesaj frike ky Elektorat i cili perkunder deshires shum te madhe per ta votuar Behgjet Pacollin u terhoqe nga frika dhe rezervat qe kishte per kuadrote dhe strukturen partiake te Behgjet Pacollit .

Por nje gje esht e vertet se Behgjet Pacolli si person ka mbeshtetje shum te madhe ne kosove?

Neser le te mbahen zgjedhjet per President ne Kosove Behgjet Pacolli do te fitoje me mbi 90% kunder gjdo kandidati.

Perveq kupes se shkret i cili me nje ironi te qmendur sillet si shum i relaksuar duke menduar se ka ndonje simpati apo mbeshtetje nga populli i kosoves apo parlamenti i kosoves duke mos e ditur te verteten se edhe opozita ne parlament e votoje jo pse kupa gezone ndonje simpati prej saje por pikerisht pse kupa esht nje anal-fabet i trashe nje persone i cili do ti sjelle vetem dem kosoves dhe partis demokratike dhe ky esht interesi i Opozites qe pozita te ket sa me teper njerz te kalibrit te Jakup Krasniqit ne menyr qe kjo qeveri te deshtoje .

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    ....o ma Q!ft bota nonen , nu bofsha deshmor e ti si rrugaq i albin M.u.t.i.t me manipulu me emrin dhe me sakrificen tem ...

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Neser le te mbahen zgjedhjet per President ne Kosove Behgjet Pacolli do te fitoje me mbi 90% kunder gjdo kandidati.
    Edhe ti ja ke ba si prralat e nasradini: kur e pyti nje djal, i tha o nasradin sa Kime(lesh) i ka nji Magar(gomar), Nasradini iu pergjigj pa dyshim dhe menjeher, e i tha 1692345 cope po i tha edhe dy i kam ne dore qe ja nuka d.m.th. Njemilion e gjashtqind e nadhet e dymije e treqind e dyzet e shtat, bashk me keto dy qe i kam ne dore.
    Edhe djali i tha nasrdinit nuk eshte e mundur, Nasradini i tha merri keto dy kime qe i kam ne dore edhe fillo numeroja kimet magarit, por ato dy qe i ki ne dore mos i humb se une shkova.

Cilat zgjedhjeme u mbajt edhe njeher, pse po flet nje sen qe nuk mundesh ta persertesh.
    Populli tu dek uni aj e shpall bekenbauer ambasador nderi.
    I nderron uniformen gardes.

Behxhet Pacolli me klikene tij jane sukses i Nexhmie Hoxhes, hashim Thacit dhe xhavit halitit. Keta persona e kan plan te kahmotshem qe te fusin kosoven ne erresir.(Diktatur)
    Nexhmije Hoxhe eshte mesuesja e Hashimit e Xhavitit & co, te keni kujdes dhe me vemendje thjesht vini re bashkpunetorve te juve privat por edhe bashkbiseduesit privat qe jan ithtar te PDKes ja japin krahun Enver Hoxhes se e shpetoj shqipninn nga asimilimi. Por keta te PDKes e doj Fatos Nanon e dojn Ediramen. Sepse keshtu i mesojn ne partin e PDK:

Edhe ti ““prishtina C““ si ja mbushe mendjen pacollit qe te investoj ne ty une kete nuk e kuptoj.
    Nese eshte eshtu Lope Pacolli ti pra duhet me u kan ne vend te Pacollit.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar mė parė nga Hard Lexo Postimin
    ...ja nji Shqiptar intelektual....
    ...t'pershendes goldian...

Hej njerez ky Avdia qe po shitet shum i ditur. nje koment nga Facebook

Avdi Ibrahimi
    Gjithnji akademik Rexheo Qosja ka tė drejtė,ja shkrimi i tij pėr sjelljen e Saliut si Gadafi
    “Pse Sali Berisha ėshtė dhe sillet si Muamar Gadafi” Publikuar mė 03 mars, 2011 nė orėn 23:28 ( Para 10 orė e 56 minutave ) Opinion | Tė dy flasin me njė gjuhė Prej se po shkruaj pėr krizėn politike, institucionale, kushtetuese, morale, tė pėrgjithshme, nė Shqipėri, kam bėrė njė gabim, qė n ...
    Freitag um 10:37 ·

Ibrahim Hoxha (ky djaloshi shum i sinqert dhe real, e tha mendimin e vete pa u trem as njeher. Me duket qe deshti me te than Baci Kali)
    Baci ““di““ mendoj se gabim e ka Qosja ..se Sali Berisha e ka ndihmu luften e UCK-se edhe shtepia e tina kazerme e UCK-se o kan ne Tropoje ,lehte e ka Rexhep Qosja me ja fut se me papuqe ka ike prej Kosoves ,qka ka ba per lufte ai ? E kan lute sa kemi qene nen okupim te Serbies me marr ndoni funksion ska guxofte ..tash mos te shitet ma pap se papa ...!!! Lehte asht me kritiku edhe me shkru qe thone te na me ja fut prej shpati ...!!!

Aa Qosja edhe mjekrren e kish pas rru edhe kishte vesh nji fustan edhe kur i ndalojn paramilitaret e nxajn qosjen e e dhunojn se ky ju thot a ban ne prapanice se um kan ardh e bahesh hakaret o shoku milic.
    Ata edhe nuk e zgedhin fort vrimen.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •