Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 82 prej 111 FillimFillim ... 3272808182838492 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 811 deri 820 prej 1106
    Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Shoku ti je i indoktrinuar, ka shume frikacake si ti fatkeqesisht, e keni mbushur krejt internetin me propagandat e juaja. Ju nuk ia doni te miren as UÇK-se e as shqiptareve. Ju keni ne mendje vetem kalifatin dhe xhihadin dhe terrorizimin e jo besimtareve. E keni bindur veten se duke vrare njerez shkoni ne parajse, cka t'ju bej une. Ju beni ato qe u konvenojne juve, shikoni ne internet propaganda te ndryshme, dhe nese u konvenon ju beni cmos.
    Nese nuk e njef personin qe komunikon te pakten mos shpif sic je mesuar, un nuk mbeshtes Terrorizmin as Al qaiden ata vrasin civil dhe per mu nuk jan Musliman ata jan egersira . Por mos harro se nuk mund te quhet Terrorist ai qe mbron trojet e veta , me mendjen tende po mos te ishe Shqiptar gje qe edhe dyshoj qe je, lirisht mund te them se edhe per ty UCK do te isht terroriste .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    mesia4ever ,,po te rrefej nji tregim te vertet.
    Erdhi ne Mitrovic nji polic amerikan .
    Posa zbriti ne kosov tha bismila kom me ju qi nanen serbve se do ua tregoj atyre une muslimanllakun e Muhes.
    Une i thash se ata nuk jon musliman por albanet jon muslim ..a di qa me tha pra atyre do ju qi nenen .
    Me te treguar arragancen e tij esht kthyer mbrapsht nga nji epror amerikan.
    D.m.th. sipas teje ai ne Kosove paska ardhe me luftu Islamin. Leje per hater te Zotit mos u merr me fantazi. E si amerikani qe paska ardhe ta luftoje islamin ne Kosove po thojka 'bismilah'?! Ku ka vra ndonje polic amerikan shqiptar ne Kosove. Ma trego vetem nje rast te vetem dhe une do te te besoj.

Amerika esht e madhe miko.
    Mos nxito secili mal i madh e i vogel ka bishat e tija.
    D.m.th. pasi paska gjithcka ne Amerike ne po u dashka qe te vrasim ushtare amerikane.

Duhet me gjakftoftsi analizuar gjerat dhe ne kand jo kaq te ngusht siq e shef ti.
    Ndodhi ..tani duhet ligji ne menyre te pa anshme te miret me rastin, ska kuptim dhe logjik pa paragjykime te ja futim ..
    Jom i bindur se secili shqiptar e denon rastin nese esht ber me motiv urrejtje per Ameriken sepse ne nuk do ja harrojm kurren e kurres kontributin qe ajo dha per lirin e kombit shqiptar.
    Tani si thua ti u dashka vrar gjith shqiptaret
    Une mendoi me koken time por dua zjarrit te mos i fryj siq duan armiqet e kombit.
    Jo ligji do te merret, ai do mbetet ne burg ndoshta per nje kohe te gjate. Ti e une ia dijme por ka edhe te tjere qe nuk u intereson se a ka shpetuar Amerika shqiptaret apo Kosoven, por kane urrejtje te madhe dhe deshirojne qe te vrasin ne emer te fese.

Une spo them se duhet te vriten shqiptaret, por se paku te mos i perkrahin kur ndodhin keto vrasje se nuk eshte hera e pare. Mos ta shikojne fetaret interesin e fese, nese mendojne se feja eshte me interesant se sa atdheu atehere le te shkojne ne Afganistan e Irak e atje te luftojne.

i/e regjistruar Maska e Bes-s
    Anëtarësuar
    04-02-2010
    Postime
    193
    Nuk po e kuptoj pse po shprehet aq shume urrejtje kundrejt njeri tjetrit, e pse po etiketohet nje shoqeri e tere nga vepra e nje individi?
    Apo vetem po e deshmoni urrejtjen e hapur ndaj fese islame e muslimaneve shqiptare?!

Mua, si shqiptar e musliman, nuk me perfaqeson ai personi qe beri krimin.
    Sepse feja nuk e ka mesuar ate e asnjerin te beje vrasjen e te pafajshmeve..
    E nese eshte ndjere shume i revoltuar per ato qe ka pare ne video, gje te cilen e besoj, sepse nuk jane te pakta, me mire do ishte te shkonte atje e te jipte kontributin ashtu si din ai.
    Mua, si musliman, me prekin shume ato raste te shumta ne boten arabe, kur po vriten shume te pafajshem. Ate dite kur beri vrasjen shqiptari, ne Afganistan 12 femije humben jeten, sepse forcat e armatosura amerikane "pa dashur" kishin hedhur raketa ne ato objekte te banuara.

POR, megjithate, duhet te jemi te logjikshem.
    Sepse perderisa serbi masakronte te rinjte tane, dhunonte motrat tona, nuk ishte arabi ai qe ofroi ndihmen.
    POR, ishte Amerika.
    Prandaj, jam krenar qe jam shqiptar e musliman, dhe, gjithmone ai qe me ndihmon, do te jam i obliguar ta respektoj e ti jem falenderues per ndihmen qe dha.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Hillirian,
    Lutem te mos kem kurre te beje me ty. Sepse ta kam friken besome. Dikush qe ben nje deklarate te tille eshte edhe me i frikshem se ky i cmenduri i Frankfurtit. Si ata ushtaret ne video. Sepse ai qe dhuron nje femer eshte njesoj kriminel si ai qe vret.
    Dua te them se Aridi nuk eshte me pak i keq se ata te videos.
    Ai vrau me gjakftohtesi po thone ne Gjermani, ketu po behet thirrje per hakmarrje per vrasjen e familjes po me gjakftohtesi.Dmth ketu ka vrases............
    E frikshme, e trishtueshme......

Anita e nderuar,
    kjo ´´veper´´ e amerikaneve duhet marr parasysh, qe i takon luftes speciale.
    Luft psiqike.
    Une nuk besoj qe keto video e foto jan publikuar rastesisht.Keto video ju jane servuar opinionit nen kontrol te agjensive te intelegjenses.
    Sipas te dhunuareve ne Kosove prej paramilitareve deklarohet se, serbet kan pas sukses vetem kur kan rrah nje femer K.O. me nje goditje ne koke te rende.
    Sepse sipas te femrave shqiptare nuk ka mundesi te te dhunoj pa te humb vetedijen.
    E keto ne afganistan ishin fort ne vetedije.

P.S.: E kjo propagand e amerikaneve se kinse nuk i ka nen kontroll ushtaret, por edhe pasi qe gjinden usharet nuk denohen!!!!! Kujdes sepse vetem naivet bien nen ket kurth!!!

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    O Vllezer Shqiptar Ky Akt Duhet Te Denohet Esht Akt I Shmtuar
    Por Mos Merreni Yrysh Aq Shum E Denuam Dhe Me Ket Pun Duhet Te Mereen Organet E Drejtesis Ne Gjermani Ajj Person Qe Kreu Ket Akt Ka Shtetsi Gjermane Kuptoni Ket Gje
    Por Kam Nje Pytje Per Ju Qe Jeni Te Prekshem Ne So Gjera Aju Kujtohet Se Pas Lufte Nje Ushtar Amerikan Ne Ksove Dhunoj Nje Vajz Te Moshes 12 Vjeqare Dhe Pastaj E Vrau Mizorisht E Kishte Fur Ne Fyt
    Ju Si Reaguat E Keni Ndez Qirinje Ne Sheshe Te Qyteteve Tuaja Me Thuani Ket Dua Ta Di

Edhe Nje Her Talebanet Duhet Shvaros Me Renje Jan Rac E Poshter Dhe Pik

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Ky Vrases Ishte Me Prejardhje Nga Mitrovica Pse Ky Nuk E Beri Vehten Dek E Te Vije Ne Mitrovic Te Sulmoj Ndonje Objekt Te Strukturave Paralele Serbe Mesiguri Pa Dyshim Dote Mbahej Mend Me Vite Si Hero Por Hyri Ne Nje Loj Te Mjekrroshave Taleban Turp Dhe Me Vjen Keq Per Familjen E Ti Shum

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Nuk eshte aq e lehte sa duket Firaku! Nuk varet nga ne nese dikush ka ato mendime, ose me mire te them, ka ato bindje!
    Mundemi t'i kundershtojme ne muhabet, mundemi edhe te perpiqemi ti bindim qe mendojne gabim... por eshte e kote. Keto njerez jane te bindur 100% per ato qe dine e per ate qe bejne, se perndryshe nuk do arrinin te benin gjeste te tilla.
    Kleadoni e di shume mire qe nuk eshte e lehte te bejme menjeher diqka tek njerezit e tille por jam edhe shume i sigurte qe sikur te reagojme me ashper kunder ketyre dukurive,nuk do na perseriten me per te mos thene kurre.
    Besoje shume se ne biseda me njeri tjetrin ne jeten e perditshme mundemi te bejme shume kunder njerezve te tille e sidomose ne familje.
    Te pakten te provojme duke filluar nga familja sepse keto deme qe po behen me keso veprash nuk do munden gjenerata te tera ti permirsojne,prandaj ja vlen te fillojme diku.
    Atdheu eshte si familja; Vleren ia njohim vetem kur e humbim.

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Hilirian-zo

Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Shum te nderuar,
    me nje teme tjeter dikush e permendi nje fjal te mencur: ´´As nji flok e debores nuk ndihet fajtor qe ndodhi orrteku i debore´´

Problemi qendron tek sjellja jone, qi i lejojm te rinjet shqiptar te sille si te ishin arabe rreth nesh, dhe ne vetem i injorojm. Nuk nderrmarrim asgje se nuk eshte i imi.
    Mirepo kur te ndodh ´´orrteku´´ te gjith auuuuu qka u bo nuk e kam dite duhet te dini qe sa me shum kohe e gjate qe te kalon, dhe njerez te ketill nuk asgjesohen, kemi me pas nje rrezik serioz.
    Une kur eci me koleg ne qytet shohim shqiptar te veshur dhe mjekerr cjap karakteristik, thote njeri prej nesh shikoje eshte bere si arabe, tjetri thote lere more se nuk jemi prinderit e ti.
    Une them qe ketu qendro gabimi, po nese eshte ndonje i aferm i yti duhet te mos i flitet keti njeri dhe kur mundohet te predikoj duhet ti thuash axplicit nuk me intereson kjo gje ekstremiste.

Ne te gjith jemi fajtor qe ndodhin keto raste. Te gjith shqiptaret sepse nuk duhet lejuar ne tek fqinjet apo tek te afermit qe te kene sukses ne zbatimin e deshires se tyre.

Ne jemi te gjith Fajtor qe ndodhi ky rast Antishqiptar te gjith jemi Fajtor
    UN as pak se ndi veten fajtor pse ne duhet ta ndim vehet fajtor pse jemi indiferent ndaj reuktirave paralele serbe ne kosove per ket po

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    Ne fillim mendova qe do thuni nji menquri, por ju e muret kahjen e urrejtjes ndaj komunitetit musliman e kjo me ben shum te mendoj per sjelljet tuaja jo dinjitoze.

Djali me origjin shqiptare ka lind ne gjermani asht rrit atje asht shkollu asht shoqeru me njerz nga perendimi ketu tjera erna fryjn.per ate i thojn perendim e jo jug !!!

juve sju shkon aspak mendja qe femijt ketu as nuk jan gjerman as nuk jan shqiptar e pra me shum mall te gjith e kan nga nji shqiponje ne qaf, por disa qafira si ju i quni arab e femijt duhet me mbajt djatht apo majt !

ketu ne lajme tregojn gjithshka, ne internet ke gjithshka ne shkoll e pune flitet gjithshka e koka e njeriut asht kompjuter ajo kur mbushet bllokon !

po mir , po ku i mur djali videot me i pa e mu shoku ?
    po ato video ne internet mesiguri vet ushtaret i tregojn me u tregu qka bejm ne !
    pa mendu se gjithkush i shef ato.

une ju lus lexoni e ndegjoni njerzit qe e njofin ate te shkrujn per te e ju mos e flliqni gojen se qka pshtyni ju bjen syve se ja keni tepru duke shar muslimanet dhe duke na konsideru neve arap e turq !!!!

dhe kjo po ndodh ne shum raste e kjo duhet te pushon me urrejtja mes veti .

jan shtet qe i kan siper keto e ju ne vend se me ba kokes pyetje ju beheni ma zi si ne afrik lapidoni qdo njeri qe asht kosovar dhe musliman !

ketu qdo njeri qe ka nenshtesin e huj quhet me at shtetsi qe ka e jo qka ndodh e keqe asht kosovar e qka asht e mir asht gjerman !

asnji se prek koken me then ai 21 vj pa pervoj jete e ka vendos te bej diqka ndaj padrejtesis , bile as qe i ka shku mendja qe ushtaret qe ka vra sjan fajtor aspak .

pra mos folni me emocione se ato te qesin jasht kontrolle.

flm per mirkuptim .

edhe me ne fund nuk di pse asnji kamer nuk ishte tregu ne vendin e ngjarjes ku e dim sot se gjithku ka kamera ....
    Pershendetje Dorontina,ne te njejten menyre do te kisha reaguar edhe sikur kete gjeste ta bente nje djale i komunitetit te Krishtere,kjo ka luajtur ne shkrimin tim shume pak role se qfare komuniteti Fetare e ka bere.
    Une kam folur per disa dukuri qe viteve te fundit po shfaqen qe besoj shume se edhe ty te ka ra ne sy.
    Nuk kam folur vetem per te rinjet qe kan lindur dhe po rriten jashte vendit te tyre por edhe per te rinjet qe po rriten dhe edukohen ne vendin tone.
    Disa sjellje dhe dukuri po theksoje prape munde te na shkaktojne nje deme qe nuk do mund ti permirsojme kurre.
    Mendoje se shume gjera mund ti luftojme ne familje dhe mos ti perkrahim gjerat qe nuk qojne ne drejtim te mire tek biseda me femije.
    Duke u bere nje fetare i devotshem te mos behemi fanatik qe te urrjme nje aleat qe ndoshta per momentin ka probleme dhe luftra me shtetet qe kan besimin e njejte,ky eshte gabimi qe ne kohen e fundit po behet tek ne,edhe ate nganjeher shume haptasi.
    Ketyre dukurive duhet tu themi haptasi STOP.
    Fundi fundit qdo kush ka pikepamjet e veta,por te kemi ne radhe te pare interesin kombetare.Pershendetje.
    Atdheu eshte si familja; Vleren ia njohim vetem kur e humbim.

DESTINY Maska e freiheit
    Anëtarësuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    SHBA, Engel: Serbia mban të pushtuar Veriun e Mitrovicës

PRISHTINE-“Serbia vazhdon të mbajë të pushtuar veriun e Mitrovicës, ende është armiqësore ndaj anëtarësimit të Kosovës në OKB, duke punuar në këtë drejtim së bashku me Rusinë”. Deklarata erdhi nga kongresmeni amerikan Elliot Engell në një intervistë për Radion Evropa e Lirë.

“Kosova duhet të anëtarësohet në Bankën Evropiane për Rindërtim e Zhvillim. Këta janë hapa të rëndësishëm nëse duam të luftojmë papunësinë. Ka pasur përpjekje për të delegjitimiuar Kosovën. 75 vende e kanë njohur Kosovën, por shumë të tjera nuk e kanë marrë këtë hap pasi ka një presion të madh mbi to. Çështja u dërgua në Gjykatën Ndërkombëtare të Drejtësisë dhe u fitua nga Kosova. Kam besuar se shumë më tepër shtete do ta njihnin Kosovën pas këtij hapi, por ka pasur përpjekje të shtuara për ta bllokuar procesin. E gjithë kjo nuk është e dobishme” ka shtuar Engel. Më shqetëson fakti se shoh një lloj tradite në sjelljen e BE-së që shpërblen Serbinë megjithë faktin se nuk ka bërë asgjë, thotë për Radion Evropa e Lirë kongresmeni Eliot Engel.

I pyetur nese Shtetet e Bashkuara te Amerikës do të luajnë nje rol aktiv ne bisedimet Kosove-Serbi, Engel shprehet se “është shumë e rëndësishme që SHBA-të të luajnë këtë rol, ndaj dhe i shkrova presidentit Obama. Ajo që kemi parë në të shkuarën në Kosovë është se nëse Shtetet e Bashkuara nuk kanë luajtuar rolin e duhur, gjërat që duhet të ndodhnin, nuk kanë ndodhur. Jam i bindur se pa rolin e Shteteve të Bashkuara, nuk do të kishin ndodhur bombardimet që u bënë për të ndaluar pastrimin etnik të Kosovës”.
    Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre

Faqja 82 prej 111 FillimFillim ... 3272808182838492 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •