Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 33 prej 111 FillimFillim ... 2331323334354383 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 1106
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Citim Postuar më parë nga vajz Lexo Postimin
    Atehere, duke qene se ti mendon qe ato kane qene vrases dhe masone dil ketu dhe thuaj qe une e denoj ndihmen nga vrases dhe masone amerikane ne 1999 ne Kosove.

nqs ti pranon ndihmen kur ke nevoje por i quan vrases kur nuk ke me nevoje (per momentin) kjo do te thote qe ti i nderron mendimet sipas interesit. Kjo quhet pabesi.
    Un jam me ty se ky njeri qe i ka qujt amerikanet vrases esht njeri i pa bes dhe aij njeri qe nuk ka bes nuk esht shqiptar.
    Kta ekstremistet qe futen ne kto grupet e ***** kan shkel edhe gjajen me te shtrejnt tek shqiptaret familjen perpose qe ja kan shkel te drejtat kan fillu te martohen mbrenda fisit nje turp ky per ket kategori njerzish qe nuk duhet te jetojn me ne tokat shqiptare por ne Arabi

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga vajz Lexo Postimin
    Atehere, duke qene se ti mendon qe ato kane qene vrases dhe masone dil ketu dhe thuaj qe une e denoj ndihmen nga vrases dhe masone amerikane ne 1999 ne Kosove.

nqs ti pranon ndihmen kur ke nevoje por i quan vrases kur nuk ke me nevoje (per momentin) kjo do te thote qe ti i nderron mendimet sipas interesit. Kjo quhet pabesi.
    Oj Vajz na tranove

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin

Kah dreqi dolen tash kta fare te semurish. Keta ose jane analfabeta ose sapo kane nise me msu shqip. Skane tbejne as me zot as me komb keta njerez.
    Te them te drejten une se kam marre as se marr hic seriozisht kete fanatizmin e disave per fene. Dhe mendoj se shoqeria shqiptare ne pergjithesi ben njesoj si une.
    Te jemi gabim? !!!!!!!!!!!!!!!!

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga urani29 Lexo Postimin
    Un jam me ty se ky njeri qe i ka qujt amerikanet vrases esht njeri i pa bes dhe aij njeri qe nuk ka bes nuk esht shqiptar.
    Kta ekstremistet qe futen ne kto grupet e ***** kan shkel edhe gjajen me te shtrejnt tek shqiptaret familjen perpose qe ja kan shkel te drejtat kan fillu te martohen mbrenda fisit nje turp ky per ket kategori njerzish qe nuk duhet te jetojn me ne tokat shqiptare por ne Arabi
    KJo eshte mese e sakt qe keta njerez edhe Nanen e vete e vrasin per fe. Por edhe fenomeni i marteses mbrenda fisit eshte nje mekat. Qe te paret tane me mira vjet po e ruajn si nje pasuri te pa prekshme pasuri hyjnore. Martesa mjedis fisit eshte mekati me i madh qe mundet ta bej nje shqiptar.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Akti i një individi nuk ndikon në miqësinë e thellë SHBA -Kosovë

Prishtinë, 3 mars 2011 - Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë i bashkohet Qeverisë dhe popullit të Kosovës në dënimin e sulmit të djeshëm në Frankfurt të Gjermanisë, që mori jetën e dy amerikanëve dhe plagosjen e dy të tjerëve. "Mendimet tona janë me ata që u plagosën dhe familjet dhe miqtë e të gjithë atyre që u preken nga kjo tragjedi. Ne shprehim ngushëllimet tona më të thella familjeve për këtë humbje". Nëpërmjet një deklarata, Ambasada amerikane, në emër të popullit të Shteteve të Bashkuara, falënderon Qeverinë dhe Presidentin e Kosovës për deklaratat e tyre të ngushëllimeve dhe të përkrahjes në këto çaste. "Ne jemi të vetëdijshëm se populli i Kosovës është gjithashtu i tronditur me këtë krim neveritës që është një fyerje për vlerat dhe traditat e popullit shqiptare. Akti i një individi të vetëm nuk do të ndikojë në asnjë mënyrë në miqësinë e thellë dhe të qëndrueshme mes dy vendeve tona, ose në marrëdhënie jashtëzakonisht të ngrohtë dhe të ngushtë të popujve tanë dhe qeverive".

Ja cfare gjesti mirekuptimi nga politika Amerikane, God Bless Amerika.

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Kah dreqi dolen tash kta fare te semurish. Keta ose jane analfabeta ose sapo kane nise me msu shqip. Skane tbejne as me zot as me komb keta njerez.
    Te them te drejten une se kam marre as se marr hic seriozisht kete fanatizmin e disave per fene. Dhe mendoj se shoqeria shqiptare ne pergjithesi ben njesoj si une.
    Te jemi gabim?
    !!!!!!!!!!!!!!!!
    Edhe njefar kohe Iliret nuk i kan marr seriozisht Shkie serbet. Serbet Ishin njeher skllever te Ilireve. Sepse nuk i merreshin seriozisht sepse skllever, dhe keta jane vegla qe flassin.
    Edhe kjo puna e vehabisteve apo fund. islamist ka me pas pasoja shum te medhe, mos te them shkaktari i zhdukjes se kultures dhe gjuhes shqiptare.
    Per kete arsye nuk duhet lane anash keta islamist.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    352
    Ky mjerani ka vrare pilotet qe bombardonin Serbine per t'i shpetuar by.. familjes se tij para 12 vjetesh. Keshtu shpreh mirenjohjen ky ALBARABI ndaj kombit, te cilit secila rakete tomahawk qe e godiste Serbine i kushtonte gjysme milioni dollare, sa per info jane hedhur me qindra te tilla gjate vitit 1999 mbi caqe serbe!

Turp per te dhe per ne qe durojme funderrina te tilla mes nesh!

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    http://www.faz.net/s/Rub594835B67271...~Scontent.html

Qe NUHI gazeta me objektive gjermane eshte FAZ frankfurter algemeine zeitung dhe shkruan se gjykata federale e ka fut ne shkallen e nje sulmi Terorist Islamik
    falemnderit per linkun,

sidoqoft, motivi pra qenka i frymezuar nga bindja e tij fetare. Shpresoj perseri se paku te mos ket qen i inkuadruar ne te ashtuquajturat organizata islamike, dhe te mos ket vepruar pas direktivave te tyre, por qe te jete nje veper e nje individi, gje qe perpos motivit, do ta kish etiketuar kete veprim akt "amok", dhe me kete se paku cfajesohet populli yne. Kjo eshte me domethenje, pra, akti te jet veper perzonale e nje individi, per cfaredo motive.

flm
    albanish by nature

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-03-2011
    Postime
    14
    Nuk e di se a do prekeshte kaq shume populli amerikan nese vriteshin dy ushtare shqiptare ne afganistan , a do ndeznin qirinj , a do flitej kaq shume neper forume amerikane per vellezerit e tyre shqiptare

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245

Muthaxhedini Kosovar pranon vrasjet

http://www.spiegel.de/politik/deutsc...748843,00.html
    Kjo thote qe e ka pranuar krimin, dhe qe ka vrare Amerikanet qe shpetuan Kosovn per fene islame (te paqes). Gjithashtu thote qe FBI po investigon emailiet dhe shoket e tij ne Kosove e Gjermani.

Turp e faqja e zeze. Evropa duhet te mbylle dyert dhe ti perjashtoje keta magjype Arabe

http://www.gazetaexpress.com/index.php?cid=1,15,48792
    Aridi i pranon vrasjet

Nga Express më 03 mars 2011 në ora 14:08

Arid Uka, 21-vjeçar, i njohur me emrin Abu Reyyan, ka pranuar autorësinë e vrasjes së dy ushtarëve amerikanë dhe plagosjen e dy të tjerëve.

Lajmin e ka konfirmuar ministri i brendshëm gjerman, Borid Rhein, dhe ka thënë se ky është rezultat i marrjes në pyetje të të dyshuarit.

Ai ka vepruar i vetëm dhe nuk mendohet se ndonjë organizatë qëndron pas tij, por sulmi ka elemente të radikalizmit islamik. Policia gjermane gjatë gjithë natës ka bastisur shtëpinë e familjes Uka në Frankfurt.

Një shok i klasës ka thënë për Bild se “Aridi është shumë i qetë, por i rezevuar. Nuk kishte miq”, transmeton Indeksonline.

Dy ushtarët e plagosur vazhdojnë të jenë në gjendje të rëndë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Opake Opinga : 03-03-2011 më 09:01
    Talaq, Talaq, Talaq.

Faqja 33 prej 111 FillimFillim ... 2331323334354383 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •