Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 32 prej 111 FillimFillim ... 2230313233344282 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 1106
    Citim Postuar më parë nga urani29 Lexo Postimin
    Po kta kan shku te shpetojn popullin nga ato grupe ekstremste dhe kujdes kur te thuash paskan qen vrases.
    Amerikanet kan mbrojtur dhe do te mbrojn drejtat e njeriut pasi qe ata ja kan dha vetes ket mision.
    Tregom ti mu pse ja futen avjonet ne kullat binjake qa ju bani amerika ktyre ekstremistve idiot.
    Amerikanet vet i kan djegur ato kulla, çuditem si ende se ke kuptuar kete !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Ja kan montuar asht rren.
    Qka eshte rren
    qka kane montuar se nuk po e kuptoj.
    Te lutem nese nuk priton na spjegon.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    >_Ilirian_>

ky e paska leshin mrena.

Fishtani1

edhe une e lexova, katastrofe.
    Me i marre e mi qu ne Afganistan se atje e paskan venin.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Nese edhe ne serbi kan vrar femij te vegjel, ata mbesin vrasës.

http://botasot.info/def.php?category=13&id=106978

Lufta ka ligje shume strikte ne mos e paqe dit.

Un se denoi ndihmen e askujt. Un e denoi krimin çfar do qoft ai. Ky shqiptari ka ber krim, kunder disa njerezve qe ishin angazhuar per te kryer krime tjera.

Ndihem keq per nje gje,.. qe vrasesi eshte shqiptar, kjo sa per te qen diplomat.
    Je vetëm një burracak dhe këto fjalë vec e konfirmojnë, ashtu si ky shoku yt që vrau këta njerëz që angazhohen ditë për ditë për të ruajtur vlerat e qytetërimit kundra legenava që hidhen në erë dhe vrasin prapa shpine.

Do vijë dita, mos u merakos, që do ju shporrim nga shqipëria 1 nga 1 e do ju shpiejm aty ku e meritoni.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Akt qyqar i bere nga njerez qe nuk ua duan te miren shqiptareve. Cifti i 'Ilirian' and co. Ky e vran per fe kedo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-11-2010
    Postime
    314
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    ketu ndryshokan gjerat
    Everyday is a gift, that's why they call it the present

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Amerikanet vet i kan djegur ato kulla, çuditem si ende se ke kuptuar kete !
    Ore psikopat, si ore Amerika djeg vetë ekonominë e vet. Vepra e kullave është akti më i shëmtuar islamik dhe i disa organizmave sekrete vllazërore sllave e ndoshte edhe Europiane kundër pozitës Amerikane në botë, një pozitë e kultivuar me qindra vjet punë, jo duke ul bythën përpjetë nga mëngjesi deri në darkë e duke u mcef mbrapa fustanit të grave me bomba. Habiteni ju pse Amerika është ajo që është. Nuk ke pse habitesh fare. Shif Izraelin që brënda 50 vitesh ka bërë aq zhvillim sa Arabët nuk kanë bërë në 5000 vjet. Zhvillimi vjen me punë jo duke pi nargjile e duke u bërë objekt dhe subjekt i organizatave terroriste që kanë agjendat e tyre politike për të justifikuar impotencën ekonomike të popujve që i lindin.

Kjo është diferenca ndërmjet shqipërisë së varfër dhe arabëve të pasur, ne nuk hidhemi në erë kundra botës edhe pse kemi 200,000,000 arësye më tepër për ta bërë me logjikën arabe, por me zorr presim stabilitetin politik dhe ekonomik që të përparojmë paqësisht, sepse jemi popull me themele dhe me ideale anti-islamike dhe në përgjithësi antiekstremistefetare.

Boll bëre propagandë se vec ti po flet në këtë temë e vec marrëzina.

E nqs nuk e ke mësu akoma, Amerika e ndoshta fraksionet të caktuara në Itali janë miqtë më të mëdhenj për vizionin e një Lindje të Mesme me një rritje ekonomike që meriton, prandaj po bëhen dhe këto gjëra që po bëhen Gaddaf & Co. Armiqtë e Islamit janë të tjerë, por ti smund ta dish, as shokët e tu, sepse ata "të tjerët" ju kanë krijuar ore i gjorë sot e 1,600 vjet më parë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 03-03-2011 më 08:15
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Pse more ju Vehabistat e ***** nuk shkoni ne beograd e me u hedh ne AIR, ku jau kan vran gjith vllezerit ne bosnje i kan masakru e perdhunu.
    Pse nuk sulmoni serbine, sepse ju Vehabistet jeni nje pjell e rusosllaveve per te luftuar ameriken. Ju jeni dora e zgjatur e Sllaveve

Posht Islami Vehabizmi dhe Sllavizmi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-11-2010
    Postime
    314
    Nese edhe ne serbi kan vrar femij te vegjel, ata mbesin vrasës.

http://botasot.info/def.php?category=13&id=106978

Lufta ka ligje shume strikte ne mos e paqe dit.

Un se denoi ndihmen e askujt. Un e denoi krimin çfar do qoft ai. Ky shqiptari ka ber krim, kunder disa njerezve qe ishin angazhuar per te kryer krime tjera.

Ndihem keq per nje gje,.. qe vrasesi eshte shqiptar, kjo sa per te qen diplomat.
    Atehere, duke qene se ti mendon qe ato kane qene vrases dhe masone dil ketu dhe thuaj qe une e denoj ndihmen nga vrases dhe masone amerikane ne 1999 ne Kosove.

nqs ti pranon ndihmen kur ke nevoje por i quan vrases kur nuk ke me nevoje (per momentin) kjo do te thote qe ti i nderron mendimet sipas interesit. Kjo quhet pabesi.
    Everyday is a gift, that's why they call it the present

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo;3031571[B
    ]Pse more ju Vehabistat[/B] e ***** nuk shkoni ne beograd e me u hedh ne AIR, ku jau kan vran gjith vllezerit ne bosnje i kan masakru e perdhunu.
    Pse nuk sulmoni serbine, sepse ju Vehabistet jeni nje pjell e rusosllaveve per te luftuar ameriken. Ju jeni dora e zgjatur e Sllaveve

Posht Islami Vehabizmi dhe Sllavizmi
    Nuk ka më, po the më tepër prishet. Ja pra ku e keni arësyen pse islamikët duan vetëm të keqen e Amerikës, që do të thotë specifikisht civilizimit perëndimor dhe janë impotent kundra Sllavëve, sepse janë krijesë Sllave, në fakt janë krijesë orthodokse sllave.

Faqja 32 prej 111 FillimFillim ... 2230313233344282 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •