Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 27 prej 111 FillimFillim ... 1725262728293777 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 1106
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Po c'hyn ortodoksi, muslimani, talebani etj etj tek kjo teme?!

Family members in Kosovo described the suspect as a devout Muslim
    (pjestaret e familjes tij e pershkruan ate si nje musliman te perkushtuar)
    Qysh nuk hyn? Musliman te till ekstremist nuk perfaqesojn shqiptaret.
    Ndryshuar për herë të fundit nga FierAkja143 : 03-03-2011 më 03:13

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Nuk ka rendesi se cfar eshte,Ky eshte KRIMINEL-shkurt!
    Duhet te permbahemi shum nga ndarjet Shqiptar a po Kosovar,e perbashketa eshte qe fatkeqesisht eshte pjell Shqiptare!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Nuk ka rendesi se cfar eshte,Ky eshte KRIMINEL-shkurt!
    Duhet te permbahemi shum nga ndarjet Shqiptar a po Kosovar,e perbashketa eshte qe fatkeqesisht eshte pjell Shqiptare!
    Shum e drejte........
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-11-2010
    Postime
    314
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Psikopat ,

Un si musliman, nuk mund ta nderlidhi kete krim per motive fetare !
    S'ka kurfar kuptimi.
    ok ky eshte mendimi yt, por kush ta jep te drejten ti thuash tjetrit psikopat?

jep mendimin tend dhe ec - pikerisht mesa po shohim tani per tani ky krim eshte bere per motive fetare dhe mos beni si te cuditur se ka dhe disa shembuj te tjere qe Shqiptaro kane planifikuar sulme kunder ushtareve amerikane.

nqs do te rrini gjithe diten duke thene qe amerikanet jane masone, jane zioniste, jane terroriste etj etj do te dale ndonje kalama qe do ti besoje vertet dhe ja rezultati.

Ky krim nuk prek vetem shqiptaret e besimit musliman por krejt shqiptaret keshtu qe secili ka te drejte te shqetesohet.
    Everyday is a gift, that's why they call it the present

Citim Postuar më parë nga vajz Lexo Postimin
    ok ky eshte mendimi yt, por kush ta jep te drejten ti thuash tjetrit psikopat?
    Nuk eshte thjesht mendim, eshte nje e vertet qe vetem dashakeqesit mund ta nderlidhin me besimin Islam ! Ky krim nuk justifikohet me asgje, me sepaku me Islam. Un jam musliman, ata qe me njohin e din se sa e dua kete fe, por nuk besoi qe ndonjehere do te dal dhe do te godas njerez te pafajshem ! Keshtu nuk me urdheron feja, dhe per kte, kam prova !

jep mendimin tend dhe ec - pikerisht mesa po shohim tani per tani ky krim eshte bere per motive fetare dhe mos beni si te cuditur se ka dhe disa shembuj te tjere qe Shqiptaro kane planifikuar sulme kunder ushtareve amerikane.
    Mire, po trego atehere se cilat ishin ato motive ? PSE ?
    Tani leri ti "planifikimet", un kam profesion arkitekturen dhe sa planet e projektet i bej,... beso qe jo te gjitha realizohen. E perderisa nuk realizohen, askush nuk i'a sheh hajrin !

nqs do te rrini gjithe diten duke thene qe amerikanet jane masone, jane zioniste, jane terroriste etj etj do te dale ndonje kalama qe do ti besoje vertet dhe ja rezultati.
    Qeveria amerikane eshte masone e cila udhehiqet pikerisht nga sionistet. Ky nuk eshte vetem mendim i muslimaneve, por ti pyesesh edhe katoliket e amerikes latine, do te pergjegjen njesoi si ne.
    Ky krim nuk prek vetem shqiptaret e besimit musliman por krejt shqiptaret keshtu qe secili ka te drejte te shqetesohet.
    Nuk me duket qe jan prekur edhe shqiptaret e besimit te krishter. Ata si duken jan te lumtur nga ky veprim meqe ka njollosur keq imazhin e muslimaneve ne teresi.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-11-2010
    Postime
    314
    Nuk eshte thjesht mendim, eshte nje e vertet qe vetem dashakeqesit mund ta nderlidhin me besimin Islam ! Ky krim nuk justifikohet me asgje, me sepaku me Islam. Un jam musliman, ata qe me njohin e din se sa e dua kete fe, por nuk besoi qe ndonjehere do te dal dhe do te godas njerez te pafajshem ! Keshtu nuk me urdheron feja, dhe per kte, kam prova !
    ok ti nuk del por dalin muslimane te tjere, dhe ska nevoje te sjell shembuj se ka sa te duash ne te gjithe boten. Ti je nje person kurse ai qe kreu sulmin nje person tjeter. E verteta jote nuk eshte absolute, ti mba mendimin tend, te tjeret te vetin.

Mire, po trego atehere se cilat ishin ato motive ? PSE ?
    Tani leri ti "planifikimet", un kam profesion arkitekturen dhe sa planet e projektet i bej,... beso qe jo te gjitha realizohen. E perderisa nuk realizohen, askush nuk i'a sheh hajrin !
    motivet zakonisht keto sulmues i pranojne vete pasi e bejne ne emer te Zotit, keshtu qe ketu s'ka vend per dyshime. Pra nqs do te ishte realizuar sulmi ne fort dix- baze amerikane qe kishte stehuar dhe emigrante Kosovare, do tua kishin pare hajrin ato terroriste shqiptare?

Qeveria amerikane eshte masone e cila udhehiqet pikerisht nga sionistet. Ky nuk eshte vetem mendim i muslimaneve, por ti pyesesh edhe katoliket e amerikes latine, do te pergjegjen njesoi si ne.
    po ti pse pranove qe pikerisht kjo qeveri masone t'ju vinte ne ndihme me 1999 duke nisur nje operacion te pa-precedente sulmi ajror mbi nje vend sovran si Serbia? Nqs je i ndershem, denoje dhe hidhe poshte kete ndihme sepse ka qene nga nje apo disa qeveri masone. Nqs ke nje mendim, nuk ben ta ndryshoh per interesa apo jo? Po pres pergjigjen

Nuk me duket qe jan prekur edhe shqiptaret e besimit te krishter. Ata si duken jan te lumtur nga ky veprim meqe ka njollosur keq imazhin e muslimaneve ne teresi.
    keshtu eshte kur i sheh gjerat vetem me syzet e besimit. te siguroj qe ansnje shqiptar nuk eshte i lumtur por jane te hidheruar sepse ne radhe te pare dalin shqiptaret te pabese, e dyta nder ne terrorizmi as nuk eshte degjuar e pare me perpara e treta asnje nga jashte s'ben dallim kush eshte musliman, kush ateist dhe kush i krishtere kur diskutohet per ne. Pra, te gjithe preken, ne kete rast ndoshta kjo do te ndikoje ne levizjen e lire te shqiptareve ne Europe.
    Everyday is a gift, that's why they call it the present

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga 2011 Lexo Postimin
    A ka kush me thote sakte motivet e vrasjes dhe ndonje te dhene per vrasesin , se na cavet koken duke fole pa mos ditur asgje .

pershendetje bashkatdhetar i ndershem 2011, edhe une po ndegjoj lajmet qka thon per ket rast e sot prap thuhet supozohet te jet kosovar nuk e thon me saktesi.

edhe une pres qe dikush ta thot te verteten se gazeta ka extremiste qe jan kunder shqiptarve.

nuk mendoj qe askush nuk asht tranu per te bo krim pa nevoj gjith kan dal hakmarrje etj, e them ket duke u bazu me disa vrasje qe jan ba me heret neper shkolla ne europ dhe usa et et etj.

presim lajme te verteta e jo marrina nga forumistat anti musliman qe qujn bashkatdhetaret e vet te huj e taliban !

turp per moderatoret per ket tolerim
    turp per forumistat extrem !
    kjo asht arsyeja qe nuk e ndihmoj asnji shqiptar ne perendim se zdi kush asht ?
    a asht kunder shqiptarve a asht kunder meje ...leje te the qafen e te qohet vet !

ma gerditet kombin ju disa qe shkrumi marrina, qe 5 vite quni kombin tuaj taliban !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 03-03-2011 më 04:46
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Shprehi ngushllime per familjet e ushtareve Amerikan.
    Duke ndegjuar mbreme lajmin deshiroja aq shume qe te mos ishte e vertet se nje Shqiptare ka vrare dy ushtare Amerikan,ishte dhe eshte shume e dhimbshme te degjoshe keso gjerash.
    Te vrashe ushtare Amerikan qe gjate gjithe kohes po i qendrojne afer popullit Shqiptare dhe vetem duke ju falenderuar Amerikaneve jemi ketu ku jemi me shume e shume te arritura si ne Shqiperi,Kosove,Maqedoni dhe Lugine te Presheves,askushe nuk u ndihmoi kurr ne histori Shqiptareve me shume se Amerika.
    Si mundet sot nje njeri normal te ngre dore ne ate qe i ndihmon te dale nga balta dhe po i ndihmon te jetoje.
    Ketij akti nuk mundet kush ti thote ndryshe vetem TURP,TURP,TURP.
    Atdheu eshte si familja; Vleren ia njohim vetem kur e humbim.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Psikopat ,

Un si musliman, nuk mund ta nderlidhi kete krim per motive fetare !
    S'ka kurfar kuptimi.
    Iliret nuk kane qene myslimane. Nderro pseudonimin.

Citim Postuar më parë nga vajz Lexo Postimin
    ok ti nuk del por dalin muslimane te tjere, dhe ska nevoje te sjell shembuj se ka sa te duash ne te gjithe boten. Ti je nje person kurse ai qe kreu sulmin nje person tjeter. E verteta jote nuk eshte absolute, ti mba mendimin tend, te tjeret te vetin.
    Kjo qe thua eshte nje tjeter krim, sepse sikur qe mundohesh te na futesh ne nje thes me nje individ (sic the). Un te thash e feja nuk e urdheron krime te tilla, per kete, te sjelli edhe fatwat nga mjekrroshat me radikal ! Xhihadi s'behet pas shpine, xhihadi behet ne fushe betej ! E frankforti nuk eshte fush betej, dhe nuk kishte luft !

motivet zakonisht keto sulmues i pranojne vete pasi e bejne ne emer te Zotit, keshtu qe ketu s'ka vend per dyshime. Pra nqs do te ishte realizuar sulmi ne fort dix- baze amerikane qe kishte stehuar dhe emigrante Kosovare, do tua kishin pare hajrin ato terroriste shqiptare?
    Edhe un mund ta bej nje krim ne emer te Jezus Krishtit, Lek Dukagjinit apo Sali Berishes. Po a verteton kjo dicka ?

po ti pse pranove qe pikerisht kjo qeveri masone t'ju vinte ne ndihme me 1999 duke nisur nje operacion te pa-precedente sulmi ajror mbi nje vend sovran si Serbia? Nqs je i ndershem, denoje dhe hidhe poshte kete ndihme sepse ka qene nga nje apo disa qeveri masone. Nqs ke nje mendim, nuk ben ta ndryshoh per interesa apo jo? Po pres pergjigjen
    Ndihmen se kem refuzuar, sepse ishte ne interesin ton. Interesi i tyre, ishte krijimi i Bondstilit, baza me e madhe ushtarake ne ballkan (e bile edhe ne evrope) qe her do kur nese sulmohet amerika nga fuqit e reja si rusia, kina, india apo irani,.. jan shqiptaret qe do ta hajn tonqin e par. Ky eshte çmimi i te qenurit te lire perkohesisht.

keshtu eshte kur i sheh gjerat vetem me syzet e besimit. te siguroj qe ansnje shqiptar nuk eshte i lumtur por jane te hidheruar sepse ne radhe te pare dalin shqiptaret te pabese, e dyta nder ne terrorizmi as nuk eshte degjuar e pare me perpara e treta asnje nga jashte s'ben dallim kush eshte musliman, kush ateist dhe kush i krishtere kur diskutohet per ne. Pra, te gjithe preken, ne kete rast ndoshta kjo do te ndikoje ne levizjen e lire te shqiptareve ne Europe.
    Askush nuk tha qe eshte kriminel !… te gjitha that qe eshte besimtar, kinse e paska kuptuar drejt kuranin dhe paska vepruar sipas sheriatit ! Un nuk besoi qe po i vie mir ketyre, perkundrazi jan me te gezuar se kurr, shiqo pak se si vajtojn me lotet e krokodillit !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 27 prej 111 FillimFillim ... 1725262728293777 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •