Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 3 prej 111 FillimFillim 123451353103 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 1106
    DESTINY Maska e freiheit
    Anëtarësuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    Si nuk te vjen turp o Gimche, c'jane keto parrulla qe shkruan, kush jane "ne" dhe "ju" ? Si nuk te vjen turp s'e kuptoj dot? Domethene jemi percare tani ne te krishtere e myslimane, në te shqiperise e te kosoves?

Po nuk e di ti qe ne luften e kosoves kane dhene jeten te pakten 35 djem e vajza nga republika e shqiperise? Qe kane shkuar mbi 145 persona pa llogaritur ketu dhjetera oficera e ushtarake te larte shqiptare? Po lumenjte e armatimeve te gjithfarellojshme pa te cilat UCK as qe do te ekzistonte? Po instruksionet dhe pergatitjet e marra ne tirane qe ne prej 89-90 te shume drejtuesve te rezistences? Po ata qindra mijera shqiptare qe ne i beme pjese te familjeve tona, sepse per ne ishte gjeja me normale e botes, pasi ishit gjaku jon? E harruat?
    Po ne ne vitet 80-90 vuanim diktaturen me te eger ne evrope ishim te shtypyr njesoj si ju, vecse nga shqiptare. TURP PER TY! TURP!
    Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    E paske keqkuptuar lajmin. Nuk eshte per dy amerikanet qe jane vrare, se nuk jemi amerikane. Eshte per shqiptarin qe i ka vrare, se jemi shqiptare.
    mos harro se ne qdo shoqri ka kriminel ka njerz qe vrasin adaj ne shqiptaret nuk jemi engjuj per qdo dit ndodhin vllavrasje ne trojet tona nuk eshte kjo vrasja e par qe ka ndodh

nuk i dim arsyjet se perse ka ber nje gje te till dhe ne fen time dyshimi eshte veper qe denohet
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Ky konkludim i yti eshte i sakte, por mos e harro faktin se per derisa nje gje nuk eshte realitet, askujt nuk i pengon. Ne mungese te pergjigjeve fshihen postimet
    Tjetra pergjithsimi qe i bejn udheheqsit e ketij forumi akteve kriminale te len pershtypjen e ndjelljes se urrejtjes dhe perçarjes ndaj shqiptareve te Kosoves.
    Gimche ke harruar te cotsh dhe nje lajm tjeter qe fliste aplikimet e shqiptareve per tu bere serb. E te aplikosh per tu bere si ata qe sapo te vrane e perdhunuan para 10 vjetesh, eshte skandal.

Prandaj ben mirre mos merresh me krahasime patriotizmi mes shqiptareve, se eshte teme shume e veshtire per ti gjetur fundin.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga qerosi Lexo Postimin
    Shume i dashur, e qenja SHQIPTAR nuk vjen me diplome, apo specializim.....
    Krenaria, vjen tek origjinaliteti, historia e kombit, vlerat pozitive, kontributi i mire, dhe identiteti i pa ngjyrosur.

Mos fillo diskutimet ti me flamurin kuq e zi, kur flamurin kosaova e ka si te bosnjes e jo te shqiperise, apo se sa gjak derdhet ne 80 e 90, se ti je gjalle.

E verteta sado therese te jete, eshte se shume e me teper shqiptaret po humbin identitetin e tyre, shqiptar (europian) e po joshen shume e me teper me nje identitet arabesk, te prapambetur dhe me teper barbar. Dhe si pasoje, kjo ndodhia me ket shqiptarin ne gjermani, me disa shqiptare te tjere te arrestuar ne nju jork, e raste te tjera qe sa vijne e po shtohen.
    Ok pajtohem me ty 100%
    Më trego të lutem: X rastet kriminale a vlen që ti paragjykojmë 2 milion shqiptarë nga Kosova?!
    Po nacionet tjera nuk kanë kriminel brenda shtetit te tyre?!
    Kriminel ka kudo në botë mirëpo ketu sa e pashë nuk u denuar akti dhe nuk u distancua thuajse askush, mirepo u hedh vrerë mbi shqiptarët e pafajshme të cilet nuk janë pjesë e ketij komploti, ngajshem sikurse me politiken e Millosheviçit ku për çdo krim gishti drejtohej nga shqiptarët, të njejtën politikë po e perdorin ca "njerëz" ketu.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    mos harro se ne qdo shoqri ka kriminel ka njerz qe vrasin adaj ne shqiptaret nuk jemi engjuj per qdo dit ndodhin vllavrasje ne trojet tona nuk eshte kjo vrasja e par qe ka ndodh

nuk i dim arsyjet se perse ka ber nje gje te till dhe ne fen time dyshimi eshte veper qe denohet
    Nuk ju futa fare analizes se vrasjes, thjesht po te thoja qe je perqendruar te pika e gabuar. Ushtare amerikane vriten cdo dite, gje qe nuk ka shume lidhje me ne, por lajmi u vu se vrasja ishte bere nga nje shqiptar.

Ok pajtohem me ty 100%
    Më trego të lutem: X rastet kriminale a vlen që ti paragjykojmë 2 milion shqiptarë nga Kosova?!
    Po nacionet tjera nuk kanë kriminel brenda shtetit te tyre?!
    Kriminel ka kudo në botë mirëpo ketu sa e pashë nuk u denuar akti dhe nuk u distancua thuajse askush, mirepo u hedh vrerë mbi shqiptarët e pafajshme të cilet nuk janë pjesë e ketij komploti, ngajshem sikurse me politiken e Millosheviçit ku për çdo krim gishti drejtohej nga shqiptarët, të njejtën politikë po e perdorin ca "njerëz" ketu.
    Ti i pari akoma nuk e ke denuar aktin e atij shqiptari qe vrau ushtaret amerikane.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Gimche ke harruar te cotsh dhe nje lajm tjeter qe fliste aplikimet e shqiptareve per tu bere serb. E te aplikosh per tu bere si ata qe sapo te vrane e perdhunuan para 10 vjetesh, eshte skandal.

Prandaj ben mirre mos merresh me krahasime patriotizmi mes shqiptareve, se eshte teme shume e veshtire per ti gjetur fundin.
    I nderuar po e them troq, jemi lodhur duke dëgjuar se për çdo krim që ndodh etiketohemi ne shqiptarët nga Kosova.
    He mos vallë ishte fundamentalist islamik edhe ai që vrau këngëtarën Emmy?!
    Për Zotin lërini keto budallalleqe nuk jeni fëmijë (apo mbase po), krimi çdo kund denohet dhe mbetet rast i izoluar jo të përlyhen 2 milion shqiptarë edhe ashtu të përvuajtur pa asnjë fakt, aq më tepër ku sapo ndegjova televizionin gjerman ZDF se personi qenka nga komuniteti serb, e ku mbetet gjithë ai vrerë që u hodh nga disa grekofil ketu?!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Ne mungese te pergjigjeve fshihen postimet
    Tjetra pergjithsimi qe i bejn udheheqsit e ketij forumi akteve kriminale te len pershtypjen e ndjelljes se urrejtjes dhe perçarjes ndaj shqiptareve te Kosoves.
    Do kisha qejf ti kisha pare ato pergjigjet e tua po fatkeqesisht dikush tjeter ma kaloi dhe i fshiu. Ti gimche je i lezetshem, si puna e thiut qe kuterbon e kujton se te gjithe kuterbojne.

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    kosova e don ameriken sikurse vendin e vet. po ky legen muti ky qen ky shpiun i shqiptaris shkon na turperon para botes. Un jam pro vrarjes e atij qenit atij muti ati legeni ati zog kurve
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Nuk ju futa fare analizes se vrasjes, thjesht po te thoja qe je perqendruar te pika e gabuar. Ushtare amerikane vriten cdo dite, gje qe nuk ka shume lidhje me ne, por lajmi u vu se vrasja ishte bere nga nje shqiptar.
    une ket lajm e lexova ende pa hy ne forum dhe e kuptova shum mir

une edhe pse jam kunder qeveris amerikane une u deklarova kunder kesaj vrasje edhe sikur te ishte ber per motive fetare ,nuk e perkrah kete vrasje , eshte vendi ku do munte te tregonte kete trimri ne vien e par te frontit atje ku luftohet perqdo dit e jo te vriten ne prita sepaku kete nuk eshte dashur te bej nje shqiptar sepse vetquhemi trima qe nuk vrasim prapa shpine
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •