Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 2 prej 111 FillimFillim 12341252102 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 1106
    Ju lutem; lini njeane keto ceshtjet e fese se na e merezitet tani, dikush ben propagande , dikush tjeter i fyen....jane gjera krejt pa vend!
    Po c'hyn ortodoksi, muslimani, talebani etj etj tek kjo teme?!
    Mos e degradoni tani keshtu, po silleni si kalamaj te gjithe!

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga Silverwings Lexo Postimin
    Besohet se policia gjermane ka ndaluar një të ri nga Kosova, dyshohet se ai është i nacionalitetit serb.
    .........

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Ja edhe nje thesar tjeter ,produkt i talebanizmit.

Dënohet kosovari, donte të sulmonte Kongresin

Washington, 2 mars - Brahim Lajqi, 51 vjeçar, nga Silver Spring, Maryland, është dënuar me 5 vjet burgim dhe tri vjet të tjera me mbikëqyrje për shkak të mashtrimit me vizën. Gjykatësi Titus miratoi kërkesën e prokurorisë për dënim edhe për shkak të aktiviteteve të Lajqit, që lidheshin me planfikimet që po bënte për sulm në Amerikë, si shenjë proteste për intervenimin në Kosovë të SHBA-së, që ai besonte se kishte çuar në vdekjen e disa anëtarëve të familjes së tij.

"Provat tregojnë se Lajqi vazhdimisht dhe në mënyrë konstante bënte deklarata dhe ndërmerrte veprime që jepnin indikacione se planifikonte pjesëmarrje në aktivitete terroriste”, citon indeksonline gjykatësin amerikan, Rod J. Rosenstein.

Sipas dokumenteve të gjykatës, Lajqi është një militant ekstremist i trajnuar në Bosnjë, që në disa raste kishte shfaqur dëshirën për “t’i marrë hak” Amerikës dhe diskutonte blerjen e armëve dhe të eksplozivëve për një sulm në Washington D.C.

Po sipas këtyre dokumenteve, Lajqi dy herë voziti rreth e për-rreth Washingtonit, për të parë caqet e sulmit, që përfshinin Kongresin, gjykatën ku po diskutohej leje-qëndrimi i tij, Shtëpinë e Bardhë, Departamentin e Thesarit, dhe një stacion treni në kohën që kishte më shumë udhëtarë. Lajqi e ka pranuar fajin, dhe gjithashtu ka thënë se ishte në proces të vazhdimit të patent-shofeirt për të udhëtuar në Karolinën e Jugut që të transportonte armë nga Kanadaja.

Gjykatësi Rosenstein ka falënderuar FBI-në dhe të tjerët që kanë ndihmuar në parandalimin e akteve që planifikonte kosovari Lajqi.

http://www.koha.net/index.php?cid=1,6,51201

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Sdi c'te them me para! Me merziti jashtezakonisht ky lajm. Edhe une shpresoj te jete i semure nga mend e kokes 21vjecari, alternativa tjeter me shqeteson shume.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    .........
    Ministri Bajram Regjepi e ka identifikuar si shqiptar nga Mitrovica me emrin Arif Uka.

Nese del serb me identitet atehere eshte ne te mire tonen,mirepo e keqja gjithmone del e vertete.

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Sa e cuditshme

Serbet deri tani asnje veprim nuk kane bere ndaj amerikaneve "ku nga pikepamja e tyre amerikanet jane armiq dhe kane marr token e tyre", kurse shqiptaret vrasim amerikan kur keta neve na dhuruan lirine dhe nga shpetuan nga shfarosja.

Si ka mundesi kjo?, kaq te pabese jemi ne shqiptaret (taliban), e sa ta here po ndodh kjo?

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Të paktën ne jemi më shqiptarë se ju për shumë arsye:

Për flamurin kuq e zi në vitet 80' dhe 90' jemi rrahur dhe kemi vuajtur nëpër burgje.

Ndërkaq ju që ulëroni ketu keni shkuar rreth 4 mijë veta dhe jeni konvertuar nga shqiptarë në grek.

Ketu dihet Shqiptaria se kush e ka me gjak e zemër e kush e ka sa për maskim.
    Po ti c'pate? Qetesohu!
    Jane te pa-vlera lavdatat qe i ben vetes tende. Gjykimet se kush jam une apo ti i bejne te tjeret per ne. Jo ne vete. Pershembull une mund te them gjithe dita dites qe jam e mire, si une s'ka ne kete bote....por ne fakt mund te jem njeriu me i keq. E thenmja me te beren jane shume larg njera-tjetres. Keshtu dhe puna jote.

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    sa i perket kesaj qe ka ndodh ne gjermani qenakan vra vetem dy ndersa keta ushtar per qdo dit vrasin me qindra dhe nuk po bahet nami

edhe pse jam kunder qeveris amerikane une nuk e perkrahi ket sulm ndaj ketyre ushtarve edhe sikur ti ishin duke shkuar ne irak e afganistan
    E paske keqkuptuar lajmin. Nuk eshte per dy amerikanet qe jane vrare, se nuk jemi amerikane. Eshte per shqiptarin qe i ka vrare, se jemi shqiptare.

seksi dhe i rrezikshem Maska e qerosi
    Anëtarësuar
    15-03-2004
    Vendndodhja
    dhome e guzhine
    Postime
    232
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Të paktën ne jemi më shqiptarë se ju për shumë arsye:

Për flamurin kuq e zi në vitet 80' dhe 90' jemi rrahur dhe kemi vuajtur nëpër burgje.

Ndërkaq ju që ulëroni ketu keni shkuar rreth 4 mijë veta dhe jeni konvertuar nga shqiptarë në grek.

Ketu dihet Shqiptaria se kush e ka me gjak e zemër e kush e ka sa për maskim.

Shume i dashur, e qenja SHQIPTAR nuk vjen me diplome, apo specializim.....
    Krenaria, vjen tek origjinaliteti, historia e kombit, vlerat pozitive, kontributi i mire, dhe identiteti i pa ngjyrosur.

Mos fillo diskutimet ti me flamurin kuq e zi, kur flamurin kosaova e ka si te bosnjes e jo te shqiperise, apo se sa gjak derdhet ne 80 e 90, se ti je gjalle.

E verteta sado therese te jete, eshte se, shume e me teper shqiptaret po humbin identitetin e tyre, si shqiptar (europian). Dhe po joshen shume e me teper me nje identitet arabesk, te prapambetur dhe me teper barbar. Dhe si pasoje, kjo ndodhia me ket shqiptarin ne gjermani, me disa shqiptare te tjere te arrestuar ne nju jork, e raste te tjera qe sa vijne e po shtohen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga qerosi : 02-03-2011 më 13:55
    Ergo cogito, ergo sum!

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Po ti c'pate? Qetesohu!
    Jane te pa-vlera lavdatat qe i ben vetes tende. Gjykimet se kush jam une apo ti i bejne te tjeret per ne. Jo ne vete. Pershembull une mund te them gjithe dita dites qe jam e mire, si une s'ka ne kete bote....por ne fakt mund te jem njeriu me i keq. E thenmja me te beren jane shume larg njera-tjetres. Keshtu dhe puna jote.
    Ky konkludim i yti eshte i sakte, por mos e harro faktin se per derisa nje gje nuk eshte realitet, askujt nuk i pengon. Ne mungese te pergjigjeve fshihen postimet
    Tjetra pergjithsimi qe i bejn udheheqsit e ketij forumi akteve kriminale te len pershtypjen e ndjelljes se urrejtjes dhe perçarjes ndaj shqiptareve te Kosoves.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Faqja 2 prej 111 FillimFillim 12341252102 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •