se si e paskan fshi temen "nusja shqiptare martohet me nje serb" hehehehehe.....
sa te zotet aman...
se si e paskan fshi temen "nusja shqiptare martohet me nje serb" hehehehehe.....
sa te zotet aman...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Mora ca libra ne biblioteke sot, per femije, fillova ti lexoja njerin cunit. I gjithe libri, filloi - mbaroi me - " a e shifni 1 miush"?- jo ne nuk e kemi pare nje miush". O zot ca libri, c'idiot autor. Te ishte ashtu kisha shkruar me qindra libra dhe une, dhe me interesante se " a keni pare nje miush- jo ne nuk kemi pare asnje miush". Grrr, na acaroi , lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pink, te pakten te kishte mbaruar me "se shpejti do te shihni nje miush"
u mundova aq shume te luftoj alergjine qe kam ndaj molles por eshte e kote, ufff : ( qershite ama nuk i le nami te behet!
Ndryshuar për herë të fundit nga broken_smile : 21-02-2011 më 10:24
lulet e Shen Valentinit .. akoma rrojne dhe e kane mbushur shtepine si te ishte nje kopesht , sa bukur![]()
sot me habit fakti qe akoma ka injorant qe flasin me pasion per enver qenin.
I LOVE GOD
j&g
me ka shkatarru tuj qesh i kushrina jeme kur me thote ne tel: amon mer tiko ca vite ma par fryka mo e modhe ishte se mos mbetsha shtatzon. tani pas martese nuk po metem dot hahahahahahahahahaha
boje mi bebin ne kavanoz i thash ashtu epruvet hahaha
kot nuk kon thon robt halle halle kjo dyrnjo
no glove no love
Sot me beri pershtypje nje histori e tille.
Ne nje ishull grek ,nje ishullar vendas ishte martuar me nje gjermanke ish turiste .mbas disa muajsh burrat e fshatit benin cucucu ke birraria dhe shtepia e ishullarit filloi te vizitohesh shpesh ne oret e vogla te nates.............[oret e vogla jane 1.2.3.e nates]
Nderkohe zonjat e ishulloreve flisnin per vyrtytet morale te burrave te tyre.Nje dite keto muhabete i degjon gjermanka ,e cila hap llafin se ishte me sida.
Spital per analizen e sides ishulli nuk kishte ,por me habi grate e ishullit pane se ne anijen e pare qe erdhi nga Athina ,hypen te gjithe burrat e fshatit .....................
Dija eshte injorance e mesuar.....
me ben pershtypje si eshte katandisur forumi
vetem tema politike, eshte mashkullizuar komplet
o trimereshaku jeni futur?
Krijoni Kontakt