ist es frustrierend zu sehen, wieviel Geld nach Abzug aller Steuern noch übrig bleibt.
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
"Thinking of you" text~ nga nje shoqe e vertete qe nuk i ngel hatri se e di fare mire qe s'ja kam terezine te flas me njeri ne telefon.
Ndryshuar për herë të fundit nga s0ni : 24-02-2011 më 13:52
Sot dhe jo vetem sot po ka nje kohe me mahnit fakti sa shpejt mesojne bebet. Une bej nje gje tha fap vajza ime pas meje. Mbas nje kohe provoj mos e ka harruar . Nc. dhe eshte kaq e vogel!
ashtu thu ti po sa here me shifni ose shofin ajo goja su mbyllet.Tiku se mbase e din ti,duhet me e cu peshkun e ngordh qe te me besojne ato se kam garanci jete per up to 30 days, apo fjala dhe my smile mjafton ?
p.s. Se une e flush-a ne toilet te ndjerin. Edhe funny kam pa ne enderr sot sikur kapja fish. Lol. Se harrova urime do jesh Bo hot n sexy tani
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 24-02-2011 më 14:25
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
coje te shkretin bashk me receiving. fute ne freezer ca dit hahahahahahahahaha deri sa ta cosh
une kisha i akuarjum te modh ma par po kta kon avaze mi pink. dun ene shoqni te zgjedhme se luftojn njoni tjetrin. pastaj fillojshin e ngordhin. u merzita ene tani e kom akuarjumin bosh
me ka ra meneret. vallaj un aty e kom lezetin hahahahahahaha.
no glove no love
sot eshte dita e fundit ne pune dhe nuk e mendoja qe te kisha kaq dashamires
te gjithe erdhen me dhurata![]()
Qe ne myten gomeret ne gomaricat pfffff
I may BE a Cruel Heartless bitch BUT im Good at it ...
Krijoni Kontakt