Close
Faqja 10 prej 35 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 346
    "Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Faleminderit, kaq desha te dij.

Degjo tash.
    Adem Jashari, sikurse Zahir Pajaziti ishin te besimit Islam. Keta njerez kan besuar ne kauzen e tyre duke qen te sigurt qe nese bien deshmor, do te takohen ne xhennetet e Zotit !

.
    Ilirian, një nder deshmorët e UÇK-së ishte edhe Gasper Kaqaqi, ai ishte pjestar i UÇK-së qe ne vitin 1997 dhe u vra nga foecat serbe ne janarin e vitit 1999, çka thuani ju, çka ndodhi me kete deshmorë qe ishte shqiptar i besimit te krishter dhe vdiq si deshmoret tjer?

Shkoj ne ferr apo ne parajs?

Kjo pytje vlene edhe per te tjerët
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Ilirian, një nder deshmorët e UÇK-së ishte edhe Gasper Kaqaqi, ai ishte pjestar i UÇK-së qe ne vitin 1997 dhe u vra nga foecat serbe ne janarin e vitit 1999, çka thuani ju, çka ndodhi me kete deshmorë qe ishte shqiptar i besimit te krishter dhe vdiq si deshmoret tjer?

Kjo pytje vlene edhe per te tjerët
    Lutemi qe te shkoje ne Xhenet.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Lutemi qe te shkoje ne Xhenet.
    Le lutemi?

Po ku shkon????? nqofse nuk e din merre hoxhen ne telefon dhe kerkoj pergjigje, sepse ai i di vendet mire per kend jane te rezervuara.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Ku eshte bazuar Don Lush Gjergji qe del me nje deklarat te till ?
    Po, do ta pyes don Lushin por une dua ta jap pergjigjen time.

Jezusi vepron dhe eshte drejte;
    Adem Jashari kishte te drejt dhe vdiq per drejtesi

Jezusi eshte dashuri dhe kerkon qe te duam;
    Adem Jashari vdiq per dashuri te popullit dhe vendit te vet

Jezusi eshte i gatshem te sakrifikoj veten per te tjerët;
    Adem Jashari sakrifikoj vetveten per te tjerët

Jezusi porositë qe kurr mos te kemi frikë ata qe mund ta vrasin trupin por keni frike ate qe vret shpirtin:
    Adem Jashari veproj sipas ketij urdheri dhe nuk u frigua nga shkiet edhe pse ishte i vetdieshem se mund te vritet, por ai pati frikë tradhtin ( te tradhtoj) qe ajo e vret shpirtin.

Jezusi porosti duje te afermin sikurse vetveten;
    Adem Jashari i dashti shqiptaret edhe ma shuem se vetveten..... etj etj

Pra, parimisht Adem Jashari, per ato gjëra qe ne i dimë, ai nuk ka merituar ferrin, per ata ne besojmë se ai eshte ne Parajs, per ndryshe gjykimi eshte i Zotit dhe ne nuk jemi ne gjendje ti marrim kompetencat e Tij.
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 23-02-2011 më 19:46

Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Dr.Don Lush Gjergji: Edhe për ne katolikët Adem Jashari do të shkojë n’xhehnet !

Intervistë ekskluzive me Dr. Don Lush Gjergji

Ne qoftse me premton koha do marr gazeten dhe ta shkruaj intervisten e plot.
    Nuk ka si te ndodhe ndryshe. Adem Jashari ishte dhe do te ngelet ne histori nje shqiptar i vertete , nje hero qe i dhimbsej ky atdhe, ky komb. Ju bishtuket qe mundoni te fshiheni pas nje figure te tille nuk jeni vec mbeturina qe kerkoni te infektoni mardheniet mes shqiptareve. Keto jane ceshtje shqiptare dhe shume prej turqve apo arabeve shqipfoles qe vene ne goje emra te tille herojsh, duhet te heshtin dhe te shijojne bashkevllazerimin mes shqiptareve pa dallim feje por me qellim kombin, atdheun... shijojeni pra dhe plasni qe nuk po iu ecen propaganda Lindore. Keta jane shqiptaret, mesojeni! Kesaj i thone Paqe, dashuri, harmoni, komb, civilizim, perendim, pra fjala e Dr. Don Lush Gjergji eshte e tille. Ky eshte shperblimi per heronjte. Ik plasni ndonje bombe tani andej nga ku mbite.
    Paqe!

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Kete pytje, per te gjithë ata qe kundershtojnë pse don Lush Gjergji nuk e akuzoj deshmorin Adem Jasharin.

Një nder deshmorët e UÇK-së ishte edhe Gasper Kaqaqi, ai ishte pjestar i UÇK-së qe ne vitin 1997 dhe u vra nga foecat serbe ne janarin e vitit 1999, çka thuani ju, çka ndodhi me kete deshmorë

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Kete pytje, per te gjithë ata qe kundershtojnë pse don Lush Gjergji nuk e akuzoj deshmorin Adem Jasharin.

Një nder deshmorët e UÇK-së ishte edhe Gasper Kaqaqi, ai ishte pjestar i UÇK-së qe ne vitin 1997 dhe u vra nga foecat serbe ne janarin e vitit 1999, çka thuani ju, çka ndodhi me kete deshmorë

Respektet e mia më të larta për Gasper Karaqin dhe veprimtarinë e tij, për dallim nga Nënë Tereza ky ishte vërtetë një figurë kombëtare, për kontributin dhe veprimtarinë e tij shpërblehet në këtë botë, i përmendet emri ngriten permendore dhe i ngritet zëri. Për në botën tjetër e përcakton besimi i tij se ku do të shkoj, Zoti në Kur'an thotë: "E kush kerkon fe tjeter perveç fesë Islame atij kurrsesi nuk do t'i pranohet dhe në botën tjetër ai do të jetë nga të deshpëruarit." (Kur'an 3:85) pra nuk thotë se filani apo filani, por kush kerkon me deshiren e tij nje fe tjeter atehere ja paft hajrin.
    Kjo ishte nga ne per dallim nga hipokrizia e juaj qe po bini ne kundershtim me parimet e juaja fetare, imagjino lexova nje postim tendin asnjë fragment nga Bibla nderkohë flisje për Krishtin sikurse ta kishe takuar LIVE, kjo nuk i përket besimtarit, besimtari flet duke u bazuar në librin e tij te shenjte dhe duke dhënë citate që te bazohet opinioni i tij dikund.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    po kjo qe po boni ktu asth percarje totale ju me zor doni qe ai te pohoj qe adem jashari do shkoj ne xhehnem e mrapa do te thoni qe e shef jo vec shefqet krasniqi po thot kshtu po dh ekatoliket po thojn per muslimant.
    Është bërë deklaratë edhe ma e keqe se për Majka Terezen kur osht thanë: "Ne skemi meritu lirinë nga Beogradi..." Ju Vetëfundosja keni hesht përballë kësaj, kjo ka qenë shkelje direkte mbi gjakun e deshmorëve.
    Deklaratë edhe më e keqe: "...neve është dashtë me na rrjep qysh i ka rrjep Millosheviçi në Srebrenicë 260 mijë qej edhe në Kosovë me i pa rrjep 1 milion e 900 mijë qej kurgjo skish ba ma keq." Ketu është fol kundër deshmorëve, jo vetëm Adem Jasharit. Ketu është kundër të gjitha fshatrave nëpër të cilat kaluan lumenj të përgjakshëm.
    Dhimbja jote nuk është për Majka Terezën e Kalkutës për të cilën asnjë familje shqiptare nuk dinë t'a tregoj një humanizem të saj (sepse ajo i dhuroj tjeterkujt e jo shqiptareve) mirpo dhimbja jote është Vetëfundosja e cila edhe 1000 vjet nuk ka me arritë pushtetin.
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Gadafi, Mubaraku, Ben Ali etj. jo midis Xhehennemit, por në fund atje ku kerkush smund t'i nxjerr
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Po, do ta pyes don Lushin por une dua ta jap pergjigjen time.

Jezusi vepron dhe eshte drejte;
    Adem Jashari kishte te drejt dhe vdiq per drejtesi

Jezusi eshte dashuri dhe kerkon qe te duam;
    Adem Jashari vdiq per dashuri te popullit dhe vendit te vet

Jezusi eshte i gatshem te sakrifikoj veten per te tjerët;
    Adem Jashari sakrifikoj vetveten per te tjerët

Jezusi porositë qe kurr mos te kemi frikë ata qe mund ta vrasin trupin por keni frike ate qe vret shpirtin:
    Adem Jashari veproj sipas ketij urdheri dhe nuk u frigua nga shkiet edhe pse ishte i vetdieshem se mund te vritet, por ai pati frikë tradhtin ( te tradhtoj) qe ajo e vret shpirtin.

Jezusi porosti duje te afermin sikurse vetveten;
    Adem Jashari i dashti shqiptaret edhe ma shuem se vetveten..... etj etj

Pra, parimisht Adem Jashari, per ato gjëra qe ne i dimë, ai nuk ka merituar ferrin, per ata ne besojmë se ai eshte ne Parajs, per ndryshe gjykimi eshte i Zotit dhe ne nuk jemi ne gjendje ti marrim kompetencat e Tij.
    Adem Jashari nuk iu përmbajt një parimi biblik të cilit nuk i përmbahem as unë.

18 Ai që beson në të nuk dënohet, por ai që nuk beson tashmë është dënuar, sepse nuk ka besuar në emrin e Birit të vetëmlindur të Perëndisë.

Sipas kësaj Adem Jashari qenka duke u dënuar?! Don Lush Gjergji thotë në Xhennet diçka nuk po shkon ose po genjen Krishti ose Don Lush Gjergji nuk mund të jetë edhe ditë edhe natë, ose dritë edhe errësirë, edhe bardhë edhe zi njëra nga keto?!
    Nëse njëri e ka mirë automatikisht tjetri e ka gabim dhe ka bërë blasfemi.
    Ta shohim cili na qenka ky?!
    Ti je hija e Kastriotit

Faqja 10 prej 35 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •