Faleminderit, kaq desha te dij.
Degjo tash.
Adem Jashari, sikurse Zahir Pajaziti ishin te besimit Islam. Keta njerez kan besuar ne kauzen e tyre duke qen te sigurt qe nese bien deshmor, do te takohen ne xhennetet e Zotit !
Do te jem paksa ma radikal kesaj here,.. por hapi veshet mir :
Keta musliman, ia kthyen pushken te krishterit (serb), rob i krishtit !
Kush sipas teje do te hyje ne parajs sipas kesaj feje, robi i krishtit apo rob i Zotit musliman ?
...
Dash mos mu pergjigje fare, se nuk me intereson edhe aq pergjigja e ndokujt.
PS: Ka ber gabim te madhe qe i ka hyr kesaj teme dr. Don Lush Gjergji.
"Shqiptar, Elhamdulilah"
un nuk jam antimusliman kurr sjam, besimi i dikujt tjeter mu nuk me pengon aspak, un familjen time i kam musliman
un kam bindjet e mija dhe i maj per vete
po kjo qe po boni ktu asth percarje totale ju me zor doni qe ai te pohoj qe adem jashari do shkoj ne xhehnem e mrapa do te thoni qe e shef jo vec shefqet krasniqi po thot kshtu po dh ekatoliket po thojn per muslimant.
edhe un tham bravo dom lush gjergji qe nuk re ne ket kurth
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
ne parajs dot hyj robi i shqiptarit sepse po mbron trojet dhe familjen e vet.
dhe un ni pytje kam per ty
mic sokoli dhe sefe kosharja ishin te besimit islam ato vdiqen ne luft kundra ushtris osmane, pra i kthyn pushken muslimanit rob te allahut ushtarve te padishahut
kush prej tyna kan shkue ne xhehnm ushtria e shejt islame e osmanllive apo shqiptaret qe e luftun ket ushtri.
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Jo ne nuk po dojme qe Don Lush Gjergji te pohon se Adem Jashari do te shkoj ne xhehnem,por ne po them se ky nuk eshte treguar i sinqert sepse feja e tij thot ndryshe.
Ne parim Don Lush Gjergji e ka then te verteten,sepse eshte e vertet qe Adem Jashari do te shkon ne xhent,por jo pse tha Don Lush Gjergji,por pse ka qen musliman.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Ktu na doli nje tesh e madhe, pas fjalve te Don Lush Gjergjit se muslimant shkojn ne Parajs :
- A u pranu me ne fund realiteti i Islamit ?
- A u pranua se ne Bibel ishte e shkruar se do te dal dhe feja e fundit Islami ?
- Pse katoliket na thrrasin ne katolicizem nese edhe permes Islamit arrihet shpetimi ?
Don Lush Gjergji ka zgjidh dilemen e historise !
Nese vijn misionar krishter ne deren tuaj per te perhap propagand fetare , thuajuni : Don Lush Gjergji ka then se muslimanet mund te shpetohen edhe permes Islamit , andaj ska nevoj te behemi krishter.
Shqiperi eshte edhe Cameria
Krijoni Kontakt