Close
Faqja 8 prej 35 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 346
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Eshte e vertet qe statujat ne Islam jan te ndaluar,por me sa e di une nuk eshte nje veper aq e shemtuar sa qe te shkoj ne ferr.
    Tjetra edhe nese kjo veper te shpien ne ferr,atehere e shpien ate njeri i cili i ka ndertuar keto statuja,jo Adem Jasharin e Zahir Pajazitin.
    si dhe gijth ato qe i nderojn dhe vejn ni tuf lule ke kto statuja sidomos ato qe marrin pjes ne naten e qirive ne prekaz.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    si dhe gijth ato qe i nderojn dhe vejn ni tuf lule ke kto statuja sidomos ato qe marrin pjes ne naten e qirive ne prekaz.
    Jo ate qe vejne lule ne keto statuja,sepse ata nuk po bejne nje veper te shumtuar.

Vlla nuk e meriton ti me qen nje anti musliman.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

un tham qe rruga e kuranit asht e gabume pra asht rren

ti provom te kunderten.
    Faleminderit, kaq desha te dij.

Degjo tash.
    Adem Jashari, sikurse Zahir Pajaziti ishin te besimit Islam. Keta njerez kan besuar ne kauzen e tyre duke qen te sigurt qe nese bien deshmor, do te takohen ne xhennetet e Zotit !

Do te jem paksa ma radikal kesaj here,.. por hapi veshet mir :
    Keta musliman, ia kthyen pushken te krishterit (serb), rob i krishtit !
    Kush sipas teje do te hyje ne parajs sipas kesaj feje, robi i krishtit apo rob i Zotit musliman ?

...
    Dash mos mu pergjigje fare, se nuk me intereson edhe aq pergjigja e ndokujt.

PS: Ka ber gabim te madhe qe i ka hyr kesaj teme dr. Don Lush Gjergji.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Jo ate qe vejne lule ne keto statuja,sepse ata nuk po bejne nje veper te shumtuar.

Vlla nuk e meriton ti me qen nje anti musliman.
    un nuk jam antimusliman kurr sjam, besimi i dikujt tjeter mu nuk me pengon aspak, un familjen time i kam musliman

un kam bindjet e mija dhe i maj per vete

po kjo qe po boni ktu asth percarje totale ju me zor doni qe ai te pohoj qe adem jashari do shkoj ne xhehnem e mrapa do te thoni qe e shef jo vec shefqet krasniqi po thot kshtu po dh ekatoliket po thojn per muslimant.

edhe un tham bravo dom lush gjergji qe nuk re ne ket kurth

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Faleminderit, kaq desha te dij.

Degjo tash.
    Adem Jashari, sikurse Zahir Pajaziti ishin te besimit Islam. Keta njerez kan besuar ne kauzen e tyre duke qen te sigurt qe nese bien deshmor, do te takohen ne xhennetet e Zotit !

Do te jem paksa ma radikal kesaj here,.. por hapi veshet mir :
    Keta musliman, ia kthyen pushken te krishterit (serb), rob i krishtit !
    Kush sipas teje do te hyje ne parajs sipas kesaj feje, robi i krishtit apo rob i Zotit musliman ?

...
    Dash mos mu pergjigje fare, se nuk me intereson edhe aq pergjigja e ndokujt.

PS: Ka ber gabim te madhe qe i ka hyr kesaj teme dr. Don Lush Gjergji.
    ne parajs dot hyj robi i shqiptarit sepse po mbron trojet dhe familjen e vet.

dhe un ni pytje kam per ty

mic sokoli dhe sefe kosharja ishin te besimit islam ato vdiqen ne luft kundra ushtris osmane, pra i kthyn pushken muslimanit rob te allahut ushtarve te padishahut

kush prej tyna kan shkue ne xhehnm ushtria e shejt islame e osmanllive apo shqiptaret qe e luftun ket ushtri.

ne parajs dot hyj robi i shqiptarit sepse po mbron trojet dhe familjen e vet.

dhe un ni pytje kam per ty

mic sokoli dhe sefe kosharja ishin te besimit islam ato vdiqen ne luft kundra ushtris osmane, pra i kthyn pushken muslimanit rob te allahut ushtarve te padishahut

kush prej tyna kan shkue ne xhehnm ushtria e shejt islame e osmanllive apo shqiptaret qe e luftun ket ushtri.

Zullumqarët…!
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    un nuk jam antimusliman kurr sjam, besimi i dikujt tjeter mu nuk me pengon aspak, un familjen time i kam musliman

un kam bindjet e mija dhe i maj per vete

po kjo qe po boni ktu asth percarje totale ju me zor doni qe ai te pohoj qe adem jashari do shkoj ne xhehnem e mrapa do te thoni qe e shef jo vec shefqet krasniqi po thot kshtu po dh ekatoliket po thojn per muslimant.

edhe un tham bravo dom lush gjergji qe nuk re ne ket kurth

Jo ne nuk po dojme qe Don Lush Gjergji te pohon se Adem Jashari do te shkoj ne xhehnem,por ne po them se ky nuk eshte treguar i sinqert sepse feja e tij thot ndryshe.

Ne parim Don Lush Gjergji e ka then te verteten,sepse eshte e vertet qe Adem Jashari do te shkon ne xhent,por jo pse tha Don Lush Gjergji,por pse ka qen musliman.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Zullumqarët…!
    e kam dit qe skam me marr pergjigje.

sepse nuk te intereson ta thush at qe menon me te vertet.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Jo ne nuk po dojme qe Don Lush Gjergji te pohon se Adem Jashari do te shkoj ne xhehnem,por ne po them se ky nuk eshte treguar i sinqert sepse feja e tij thot ndryshe.

Ne parim Don Lush Gjergji e ka then te verteten,sepse eshte e vertet qe Adem Jashari do te shkon ne xhent,por jo pse tha Don Lush Gjergji,por pse ka qen musliman.
    gadafi i thot vedit musliman, princat saudit i thojn vedit musliman, sadam husini i thote vedit musliman

a jan kto ne parajs?

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Ktu na doli nje tesh e madhe, pas fjalve te Don Lush Gjergjit se muslimant shkojn ne Parajs :

- A u pranu me ne fund realiteti i Islamit ?

- A u pranua se ne Bibel ishte e shkruar se do te dal dhe feja e fundit Islami ?

- Pse katoliket na thrrasin ne katolicizem nese edhe permes Islamit arrihet shpetimi ?

Don Lush Gjergji ka zgjidh dilemen e historise !

Nese vijn misionar krishter ne deren tuaj per te perhap propagand fetare , thuajuni : Don Lush Gjergji ka then se muslimanet mund te shpetohen edhe permes Islamit , andaj ska nevoj te behemi krishter.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Faqja 8 prej 35 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •