Close
Faqja 4 prej 35 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 346
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Pse spe thirr el-Mahmut Slahuhuludin me i tregu a ka be shirk a jo ?

Po per punen e bustit te Adem jasharit? pse spe qelni gojen e me jau terhek verjtjen mi tregu qe eshte shirk qe sipas Islamit te ndertohen busta? a nuk eshte detyra juaj ? a morra.
    Tash po me detyron me i tregu Don Lush Gjergjit se cka thot Bibla a ?

Me siguri ai e din ma mir se un , blasfemin le ta mbaje nqaf tvet.

Edhe sasht tu u dit mo cka asht blasfemike dhe heretike , ma heret tkan djeg vec mos me besu ne Pagabushmerin e Papes , tash edhe me myt Papen , denohesh sipas ligjeve tjera, me te djeg 100% ste djegin.
    Po ndryshojn kohrat , tash ja kan nis edhe nkisha homoseksualt po martohen.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Tash po me detyron me i tregu Don Lush Gjergjit se cka thot Bibla a ?

Me siguri ai e din ma mir se un , blasfemin le ta mbaje nqaf tvet.

Edhe sasht tu u dit mo cka asht blasfemike dhe heretike , ma heret tkan djeg vec mos me besu ne Pagabushmerin e Papes , tash edhe me myt Papen , denohesh sipas ligjeve tjera, me te djeg 100% ste djegin.
    Po ndryshojn kohrat , tash ja kan nis edhe nkisha homoseksualt po martohen.
    Hahahaha...lujta fare une !!!

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Jane shume rruge qe zoti mund te frymzoje dike per te fituar parajsen-xhenetin ,nder ta eshte edhe sakrifica per liri dhe drejtsi kombtare,nuk e shoh te arsyshme perse duhet te vihet ne pik- pytje fjalet e dom. Lushit!Apo edhe xheneti na qenka i ndare ne musliman dhe katolik!?

Dr.Don Lush Gjergji: Edhe për ne katolikët Adem Jashari do të shkojë n’xhehnet !

Intervistë ekskluzive me Dr. Don Lush Gjergji

Ne qoftse me premton koha do marr gazeten dhe ta shkruaj intervisten e plot.
    Don Lush Gjergji ka folur nje genjeshtër pa pik turpi !

Ndoshta me kete, ka dashur ta deshmon veten si nje ultra-nacionalist ? Si dihët,..

Nëse bibla nuk flet asnjehere per shperblimin e besimtarëve ateher ka te drejt Don Lushi !
    Nëse bibla nuk flet asnjehere per JOBESIMTARET, Don Lushi prap ka te drejt !

Por ne te vertet, bibla flet edhe per shpetim, edhe per shperblim, per pendim e per mos-besim !

Per kete blasfemi te Don Lush Gjergjit, meriton ti hiqet titulli i priftit ! Dhe kjo kerkes duhet te vie nga vet besimtaret e tij !

Cfar feje na qenka kjo ku hyjn te gjithe ne xhennet ?
    Po Milloshovici i cili besonte ne Jezus Krishtin, Gjorgj Bushi ? Fidel Kastro ? Pinocheja ? Enver Hoxha ?.. ku n'leshin e ka vendin ne boten tjeter ?!

I drejtohem muslimaneve duke ju then qe drejtësia Hyjnore egziston, dhe jo, nuk hyn çdo kush ne xhennet !… e sidomos ata qe i bejn shok ne adhurim Zotit !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ok ku ma garanton ti se tan kto qe permene jan kon musliman? edhe un ne emen e familje jam musliman po ne shpirt jam i pafe.

e un tash ku po shkojsha?
    Deshmon biografia e tyre dhe familja.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Gimche ata luftuan Per te mos vdekur kurre per lirin dhe shtetin

Gimche per mua ADEM JASHARI dhe shoket e tij,jane ma te mdhej se Muhameti e Per ty a eshte PREKAZI MA I SHEITE SE QABJA
    I nderuar Pa_dorez2,

E respektoj dhe e çmoj mendimin tuaj.
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    A po i kerkon kto ?

18 Ai që beson në të nuk dënohet, por ai që nuk beson tashmë është dënuar, sepse nuk ka besuar në emrin e Birit të vetëmlindur të Perëndisë.

6 Jezusi i tha: ``Unë jam udha, e vërteta dhe jeta; askush nuk vjen tek Ati përveçse nëpërmjet meje.
    renea kto besojne si u vjen mire , kto jane ato qe e rejne vetveten
    2 selanikasve 2:11
    " prandaj edhe hyji dergon nje fuqi qe i ban te te gabojne e ti besojne genjeshtres"
    me genjeshtra e rena e dalavere nuk shkon .

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga linnda... Lexo Postimin
    Cili nuk eshte sinqeriteti i nje katoliki sipas teje gimche?Ket mendim se perkrah absolutisht
    Sinqeriteti i katolikeve shihet nga parimet fetare të tyre dhe nga opinionet e tyre të cilat janë kontradiktore.
    Ti je hija e Kastriotit

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Dr.Don Lush Gjergji: Edhe për ne katolikët Adem Jashari do të shkojë n’xhehnet !

Intervistë ekskluzive me Dr. Don Lush Gjergji

Ne qoftse me premton koha do marr gazeten dhe ta shkruaj intervisten e plot.
    ........le te mbetet prifti ne detyren e vet........nuk mashtrohet rinia muslimane o bilbil i lales....kjo parolle politike duke shkel doktrinen kishtare per perfitime "materiale", dmth. te deleve te dyshymta muslimane, nuk duhet te mbahet nga nje prijes i larte i kishes....sa per mesim, ne te ardhmen le te leshojn kelyshat e tyre te maren "gjynahet" mbi cafe, nuk ka nevoje nje prijes i madh i kishes ta beje kete.....e sheh se muslimanet ketu vrull va kan perplas ne ftyre deklaraten "kinse" te mencur te priftit....gabim trashanik.......Shefqeti polarizoj me thenjen e tij, kurse prifti e ka nxjer ne treg prapanicen e vet.....turp per nje prijes te kishes te bjere ne kete nivel....eshte me se e kuptueshme te thuhet se "sipas" doktrines kishtare Adem Jashari dhe gjith ata "deshmore" qe dhane jeten per lirine e kosoves nuk jane ne parajs, KU JAN, vetem Zoti e din.........KJO MJAFTON, dhe nuk ka musliman ne bote qe va mer per kusure, vallahi jo....nuk e di pse kisha nuk perdore methoden e shumepraktikuar historike kur i ngushtohet puna, e ajo eshte ????, me HESHT.....

tung
    albanish by nature

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Se ka njerez te semure e kam kuptuar, por se mbledhen kaq shume ne kete vend , kete mnuke kisham besuar. Na e dh.. forumin.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Faqja 4 prej 35 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •