Close
Faqja 2 prej 35 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 346
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    si ak munsi qe ju muslimant me cdo menyr doni ta coni Adem jasharin en xhehnem?

pse po nodh kjo?

nuk u mjaftoj nana tereze?
    Jo shum nrregull , politik jan tu bo fund e krye. Sa ma shum po hulumtoj aq ma shum po bindna se besimtaret e vet po i mytshin ne rrena.

Kto krejt me jau kshyr llafet dalin trim mbi trima , po besom se vec llafe i kan , sa per me ju pershtat mentalitetit kosovar , me ua ngrejt bishtin shqiptarve.

Do te dale nje dit ne drit kjo , tani per momentin ska kushte , sepse hapesira mediale esht e okupuar.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    ju po doni me cdo kusht qe te dal ni katolik e te thot se adem jashari ka shku ne xhehnem pranej o boni lloj lloj provokimesh.

e shpirti po u plas se kerkush nuk po e thot ket.

e per mu kjo do te thot se katoliket velrsokan me shum herojt kombtar e nuk po i perfillakn dogmat biblike ne kto raste, ne kundershtim me shefqet krasniqin qe i ka cue krejt herojt jo musliman ne zjarm te xhehnemit.

ju po doni me cdo kusht qe te dal ni katolik e te thot se adem jashari ka shku ne xhehnem pranej o boni lloj lloj provokimesh.

e per mu kjo do te thot se katoliket velrsokan me shum herojt kombtar e nuk po i perfillakn dogmat biblike ne kto raste, ne kundershtim me shefqet krasniqin qe i ka cue krejt herojt jo musliman ne zjarm te xhehnemit

Te lumt vella ska kush qka shton mo ketu ky eshte realiteti.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    A po i kerkon kto ?

18 Ai që beson në të nuk dënohet, por ai që nuk beson tashmë është dënuar, sepse nuk ka besuar në emrin e Birit të vetëmlindur të Perëndisë.[/SIZE][/B]

6 Jezusi i tha: ``Unë jam udha, e vërteta dhe jeta; askush nuk vjen tek Ati përveçse nëpërmjet meje.

Dhe në asnjë tjetër nuk ka shpëtim, sepse nuk ka asnjë emër tjetër nën qiell që u është dhënë njerëzve dhe me anë të të cilit duhet të shpëtohemi``.
    Ku janë hipokritët Dr. Don Lushi Gjergji, Toni (moderatori i Komunitetit Katolik) dhe derjansi.
    A ka Don Lush Gjergji ndonjë shpjegim për keto citate apo Bibla e paska gabim, e besimtarët katolik duhet t'i drejtohen Don Lush Gjergjit?! Keso blasfemi dhe keso kontradikta midis librit të shenjtë (të X fesë) dhe klerikun gjenë vetëm në Krishterim.

Për derisa Bibla na tregoi mjaft mirë se cili është opinioni i saj për Adem Jasharin dhe familjen e tij ne vazhdojmë t'a lavdërojmë dhe t'a ngrisim personalitetin e tyre. Ju lutem shpërndajeni këtë link.

http://www.facebook.com/#!/notes/for...90569794299372

Së shpejti do të publikohet kjo biografi.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Realiteti osht paaaak ma ndryshe, realiteti osht se keta mendojnë ashtu si thotë Bibla, mirëpo frikësohen të thojnë një gjë të tillë dhe në këtë mënyrë luajn rolin e hipokritit me dy fytyra
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Ku janë hipokritët Dr. Don Lushi Gjergji, Toni (moderatori i Komunitetit Katolik) dhe derjansi.
    A ka Don Lush Gjergji ndonjë shpjegim për keto citate apo Bibla e paska gabim, e besimtarët katolik duhet t'i drejtohen Don Lush Gjergjit?! Keso blasfemi dhe keso kontradikta midis librit të shenjtë (të X fesë) dhe klerikun gjenë vetëm në Krishterim.

Për derisa Bibla na tregoi mjaft mirë se cili është opinioni i saj për Adem Jasharin dhe familjen e tij ne vazhdojmë t'a lavdërojmë dhe t'a ngrisim personalitetin e tyre. Ju lutem shpërndajeni këtë link.

http://www.facebook.com/#!/notes/for...90569794299372

Së shpejti do të publikohet kjo biografi.
    shperndaje gimche po mos harro me shpernda se cka thot dhe kurani

per Gjergj Kastriotin, Ded Gjoni Lulin, Luigj Gurakuqin, Gjergj Fishten, Fan Nolin, etj
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    shperndaje gimche po mos harro me shpernda se cka thot dhe kurani

per Gjergj Kastriotin, Ded Gjoni Lulin, Luigj Gurakuqin, Gjergj Fishten, Fan Nolin, etj
    Jaaaa une i kom dy të mira që nuk i ndërroj me asnjë anëtarë të forumit. Nuk jam anonim, e dyta e tham haptas ata qe e ndiej.

Adem Jashari (familja e tij), Zahir Pajaziti, Edmond Hoxha, Hakif Zejnullahu, Luan Haradinaj, Shkelzen Haradinaj, Fehmi dhe Gjevë Lladrovci, Mulla Idriz Gjilani, Haxhi Zeka, Ymer Prizreni etj. etj. jo midis Xhennetit, por ne gradat me te larta te Xhennetit, atje ku unë si Agim mu tranu tu falë, tu agjeru e tu ba vepra të mira s'mund t'i arrij e bashkë me mu edhe besimtarët tjerë.

Për figurat tjera:

"E kush kërkon fe tjetër përveç Islamit atij kurrsesi nuk do t'i pranohet dhe në botën tjetër ai do të jetë nga të dëshpëruarit" (Kur'an 3:85)
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Dhe derjansi esht nje prej atyre qe ka ren pre e propagandave katolike, vertet sa me shpejt duhet te nderpresim koneksionit qe kan me mediat , sepse esht tu u bo nje luft shum e fort kunder muslimanve bash nepermjet mediave dhe disa politikanve.

Mos te lejojm tu behet larje truri banoreve shqiptar.

Me aq mjeshtri e mbyllen rastin e Anton Kcires , ndersa me vite te tera do ta mbajn te hapur ceshjten e Shefqet Krasniqit , sepse u pengon ai.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534

Po per besë, ky është qellimi, sa te mjerë qe janë!!
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Mbesa jem e vogel sahere nuk i pelqen dicka kur flasim thote cfare teme palidhje.

Une po them ksaj here cfare teme palidhje.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    un sbi pre e kerkujt vec me habitni jasht mase me ket urrejtje qe po doni me perhap

ju po doni me cdo kusht tu mushni menjen adoleshentave ne kosove se kisha katolike e urren adem jasharin (sepse e dini fort mir se i asht pika e dobet en kosove) dhe e ka denue me zjarr te xhehnemit. kshtu qe detyrumisht ato do urrjen kishen dhe gjith katoliket

kopila jeni bravo u qoft per cdo jav e qini ka ni marifet te ri
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 2 prej 35 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •