Close
Faqja 3 prej 35 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 346
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Jaaaa une i kom dy të mira që nuk i ndërroj me asnjë anëtarë të forumit. Nuk jam anonim, e dyta e tham haptas ata qe e ndiej.

(familja e tij), ZAdem Jashari ahir Pajaziti, Edmond Hoxha, Hakif Zejnullahu, Luan Haradinaj, Shkelzen Haradinaj, Fehmi dhe Gjevë Lladrovci, Mulla Idriz Gjilani, Haxhi Zeka, Ymer Prizreni etj. etj. jo midis Xhennetit, por ne gradat me te larta te Xhennetit, atje ku unë si Agim mu tranu tu falë, tu agjeru e tu ba vepra të mira s'mund t'i arrij e bashkë me mu edhe besimtarët tjerë.

Për figurat tjera:

"E kush kërkon fe tjetër përveç Islamit atij kurrsesi nuk do t'i pranohet dhe në botën tjetër ai do të jetë nga të dëshpëruarit" (Kur'an 3:85)

ok ku ma garanton ti se tan kto qe permene jan kon musliman? edhe un ne emen e familje jam musliman po ne shpirt jam i pafe.

e un tash ku po shkojsha?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    un sbi pre e kerkujt vec me habitni jasht mase me ket urrejtje qe po doni me perhap

ju po doni me cdo kusht tu mushni menjen adoleshentave ne kosove se kisha katolike e urren adem jasharin (sepse e dini fort mir se i asht pika e dobet en kosove) dhe e ka denue me zjarr te xhehnemit. kshtu qe detyrumisht ato do urrjen kishen dhe gjith katoliket

kopila jeni bravo u qoft per cdo jav e qini ka ni marifet te ri
    Nuk esht ashtu.

Para se gjithash kerkojm me ju heq qafe Shefqet Krasniqit , sepse krimi i tij esht vetem se komentoi Kuranin.

Ashtu sic ne Bibel shkruan se cka do ndodhe me jo-krishteret.

Krimi esht se njeri e tha ate qe e beson , ndersa tjetri genjeu dhe tha dicka qe se beson.

Dhe un them se sduhet marr ate guxim askush te thot se kush ku shkon dhe as Shefqet Krasniqi sdo ta thonte ate , sepse edhe aj esht i vetdijshem per fuqin mediatike te misionarve katolik , por e ka xhiru dikush zerin e tij dhe e ka nxjerr ne publik dhe tash me vite te tera kush i duron kto shperlarsit e trurit, krijuesit e opinioneve shoqerore. Luajn me ndjenjat patriotike te popullit, tashi ti derjans dhe ato si ti thojn , a e pave cfar kish thont Lush Gjergji , sipas Bibles Adem Jashari po shkojke nXhenet, ndersa sipas Shefqet Krasniqit , nan tereza nXhenem
    Por e verteta do te triumfoj, jan duke ardh dit me te mira.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Renea : 23-02-2011 më 12:48
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Jaaaa une i kom dy të mira që nuk i ndërroj me asnjë anëtarë të forumit. Nuk jam anonim, e dyta e tham haptas ata qe e ndiej.

Adem Jashari (familja e tij), Zahir Pajaziti, Edmond Hoxha, Hakif Zejnullahu, Luan Haradinaj, Shkelzen Haradinaj, Fehmi dhe Gjevë Lladrovci, Mulla Idriz Gjilani, Haxhi Zeka, Ymer Prizreni etj. etj. jo midis Xhennetit, por ne gradat me te larta te Xhennetit, atje ku unë si Agim mu tranu tu falë, tu agjeru e tu ba vepra të mira s'mund t'i arrij e bashkë me mu edhe besimtarët tjerë.Për figurat tjera:

"E kush kërkon fe tjetër përveç Islamit atij kurrsesi nuk do t'i pranohet dhe në botën tjetër ai do të jetë nga të dëshpëruarit" (Kur'an 3:85)
    Gimche ata luftuan Per te mos vdekur kurre per lirin dhe shtetin

Gimche per mua ADEM JASHARI dhe shoket e tij,jane ma te mdhej se Muhameti e Per ty a eshte PREKAZI MA I SHEITE SE QABJA
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Nuk esht ashtu.

Para se gjithash kerkojm me ju heq qafe Shefqet Krasniqit , sepse krimi i tij esht vetem se komentoi Kuranin.

Ashtu sic ne Bibel shkruan se cka do ndodhe me jo-krishteret.

Krimi esht se njeri e tha ate qe e beson , ndersa tjetri genjeu dhe tha dicka qe se beson.

Dhe un them se sduhet marr ate guxim askush te thot se kush ku shkon dhe as Shefqet Krasniqi sdo ta thonte ate , sepse edhe aj esht i vetdijshem per fuqin mediatike te misionarve katolik , por e ka xhiru dikush zerin e tij dhe e ka nxjerr ne publik dhe tash me vite te tera kush i duron kto shperlarsit e trurit, krijuesit e opinioneve shoqerore.
    Por e verteta do te triumfoj, jan duke ardh dit me te mira.
    krasniqi nuk asht se e la vetem me punen e terezes po ai vashdoi dhe em albin kurtin e gjith ato qe votun vetvendosjen. mos ishte dhe kjo xhirim?

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    krasniqi nuk asht se e la vetem me punen e terezes po ai vashdoi dhe em albin kurtin e gjith ato qe votun vetvendosjen. mos ishte dhe kjo xhirim?
    ahahaha , sme paska shku mendja , ti aty e paske zhugen , te Vetvendosja.
    Pajtohem me ty se sesht desht me i fut hunt ne politik , sepse populli momentalisht asht shum i preokupum me ta.

Jo per neve muslimaneve Adem Jashari eshte ne gradat me te larta te Xhennetit. Perkrahe me Pejgamberet, Dijetaret dhe Deshmoret, mirpo katoliket nuk po tregohen te sinqertë në fenë e tyre.
    Cili nuk eshte sinqeriteti i nje katoliki sipas teje gimche?Ket mendim se perkrah absolutisht

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    ahahaha , sme paska shku mendja , ti aty e paske zhugen , te Vetvendosja.
    Pajtohem me ty se sesht desht me i fut hunt ne politik , sepse populli momentalisht asht shum i preokupum me ta.
    e pranoj se aty em vrau ma shum

por ma te madhen e kam si ni kleriku gjith popullor nuk i takon te baj ashtu deklaratash per kerkan se ku shkojn njerzit secili e din vet fen e vet.

kaq kisha un

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    e pranoj se aty em vrau ma shum

por ma te madhen e kam si ni kleriku gjith popullor nuk i takon te baj ashtu deklaratash per kerkan se ku shkojn njerzit secili e din vet fen e vet.

kaq kisha un
    Normal, tash 100.000 votus te Vetvendosjes jan pezmatu me hoxhen edhe pse ndoshta me heret e kan dasht.

Shife cfar politikani Don Lush Gjergji , edhe pse Bibla e mson ndryshe , aj hiq syni tap si boni , ja futi nje blasfemi : Adem Jashari tha se nXhenet shkon.
    Dhe kjo asht e teprume , por kanjeher mir asht me dhon pergjigje diplomatike , nese sinqeriteti i jot sta lejon te blasfemosh kunder Zotit dhe te thuash dicka qe do te kesh pasoja mbi vete, mjafton te thuash psh. Zoti e din ate pun.
    Por sa esht gjalle dikush , esht obligim i muslimanit me ja terheq verejtjen per ndonje mekat dhe jo me ja rreh shpinden e mi thon bravo vec vazhdo kshtu (per ne humner).

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Normal, tash 100.000 votus te Vetvendosjes jan pezmatu me hoxhen edhe pse ndoshta me heret e kan dasht.

Shife cfar politikani Don Lush Gjergji , edhe pse Bibla e mson ndryshe , aj hiq syni tap si boni , ja futi nje blasfemi : Adem Jashari tha se nXhenet shkon.
    Dhe kjo asht e teprume , por kanjeher mir asht me dhon pergjigje diplomatike , nese sinqeriteti i jot sta lejon te blasfemosh kunder Zotit dhe te thuash dicka qe do te kesh pasoja mbi vete, mjafton te thuash psh. Zoti e din ate pun.
    Por sa esht gjalle dikush , esht obligim i muslimanit me ja terheq verejtjen per ndonje mekat dhe jo me ja rreh shpinden e mi thon bravo vec vazhdo kshtu (per ne humner).

Pse spe thirr el-Mahmut Slahuhuludin me i tregu a ka be shirk a jo ?

Po per punen e bustit te Adem jasharit? pse spe qelni gojen e me jau terhek verjtjen mi tregu qe eshte shirk qe sipas Islamit te ndertohen busta? a nuk eshte detyra juaj ? a morra.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    A pe sheh c'fare prifti eshte ky.
    Qart shihet se ky genjen kur thote se: "Ademi ka vendin ne Xhenet" !
    Vetem pse kishem ka thene Shefqeti "Nene Tereza ka vendin ne ferr" e ky te tregohet me tolerant, me i bute, ncnc !

Pse mer keshtu ju ç'fare provokator, pse gjuni kungja a ?!

Shkurt e shqip kunder Bibles ky Lushi !!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga PrisHtiNa-Lee : 23-02-2011 më 13:41

Faqja 3 prej 35 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •